-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mikrovisata“ pristato naujus planšetinius kompiuterius, ruošiasi žengti į išmaniųjų telefonų rinką

Lietuvos technologijų bendrovė „Mikrovisatos servisas“ keičia pavadinimą į UAB „Mikrovisata“ ir vartotojams pristato naujus „e-STAR“ planšetinius kompiuterius. Taip pat greitu metu rinkoje pasirodys „e-STAR“ išmanieji telefonai ir išmanusis priedas televizoriams „Smart TV Stick“.
Planšetinis kompiuteris „e-STAR MID7114“
Planšetinis kompiuteris „e-STAR MID7114“ / „Mikrovisata“ nuotr.

„Pagrindinis „e-STAR“ produktų bruožas, išskiriantis juos iš didelės konkurencinės aplinkos – gera kokybė už optimalią kainą. Parduodami gaminius už prieinamą kainą, mes suteikiame galimybę vidutines pajamas gaunantiems pirkėjams įsigyti technologiškai pažangius gaminius“, – teigė „Mikrovisata“ IT projektų vadovas Artūras Byčius.

Šiuo metu rinkoje yra keturi planšetinių kompiuterių „e-STAR“ modeliai, greitai parduotuvėse pasirodys dar keturi – jie pakeis esančius modelius.

Naujųjų planšečių flagmanas – „e-STAR MID9758G“, turintis keturių branduolių procesorių ir 9,7 colių įstrižainės 2048 x 1536 tšk. raiškos ekraną.

Kartu bus pristatytas ir 7,8 colių įstrižainės modelis „e-STAR MID7818“ su IPS technologijos didelės raiškos ekranu ir keturių branduolių procesoriumi. Jį „Mikrovisatos“ atstovai vadina pigiu „iPad mini“ analogu.

„Mikrovisata“ nuotr./Išmanusis telefonas „e-STAR X45“
„Mikrovisata“ nuotr./Išmanusis telefonas „e-STAR X45“

Taip pat rinkoje pasirodys du nauji ekonomiški 7 ir 9,7 colių ekrano įstrižainės „e-STAR“ planšetinių kompiuterių modeliai su dviejų branduolių procesoriais.

„Mikrovisata“ pirmuosius „e-STAR“ planšetinius kompiuterius pristatė daugiau nei prieš pusę metų.

Planšetiniuose kompiuteriuose „e-STAR“ įdiegtos „Android 4.0“ ir naujesnės versijos operacinės sistemos. Šie gaminiai surenkami Kinijoje.

„Visuose planšetiniuose kompiuteriuose gamybos metu įdiegiame pačias populiariausias ir naudingiausias programas. Vartotojams nebereikia papildomai ieškoti programų internete, jų siųstis, diegti į planšetinius kompiuterius. Jie gali iš karto pilnavertiškai naudotis „e-STAR“ gaminiais“, – teigė A.Byčius.

Taikosi į išmaniųjų telefonų rinką

Artimiausiu metu „Mikrovisata“ pristatys ir keletą išmaniųjų telefonų, valdomų operacine sistema „Android 4.0“. Šie gaminiai turės aukštos kokybės IPS technologijos ekranus, bus apsaugoti nesibraižančiu „ASAHI Glass“ stiklu (pigesnis „Gorilla Glass“ analogas). Juose bus dviejų branduolių procesoriai, „Wi-Fi“, 3G ir „Bluetooth“ ryšio technologijos, GPS navigacijos, FM radijo įrenginiai.

Tarp kitų „Mikrovisatos“ naujovių šiais metais rinkai bus pristatytas išmanusis priedas televizoriams „Smart TV Stick“.

„Smart TV Stick“ turės „Android 4.0“ operacinę sistemą, prie interneto jungsis „Wi-Fi“ ryšio technologija. Taip pat priede bus įdiegtos populiariausios programos, leidžiančios žiūrėti laidas ir filmus internetu, klausytis muzikos, žaisti žaidimus, bendrauti socialiniuose tinklalapiuose.

„Mikrovisata“ nuotr./Televizoriaus priedėlis „e-STAR Smart TV Stick“
„Mikrovisata“ nuotr./Televizoriaus priedėlis „e-STAR Smart TV Stick“

Šis įrenginys bus valdomas trijų dimensijų (3D) erdvine pele, kuri leis prietaisu patogiai naudotis iš bet kurios kambario vietos, laikant ją ore.

Anot „Mikrovisata“ atstovų, šis priedėlis bet kokį televizorių, turintį „HDMI“ jungtį, pavers išmaniuoju. Prie jo taip pat bus galima prijungti išorines atminties laikmenas ir žiūrėti jose įrašytą turinį (filmus, nuotraukas ir kt.), į jas įrašinėti televizijos laidas.

Finansiniai užmojai

Kompanija planuoja šiais metais iš planšetinių kompiuterių gauti 15–18 mln. Lt pajamų. Tai sudarytų apie 25–30 proc. visų įmonės pajamų. Bendrovė taip pat prekiauja televizijos priedėliais ir kita įranga.

Pernai įmonės apyvarta viršijo 78 mln. Lt, o planšetiniai kompiuteriai sudarė 5 proc. įmonės apyvartos.

„e-STAR“ išmaniaisiais prietaisais prekiaujama ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Europos šalyse. Prekių ženklas „e-STAR“ Lietuvos ir užsienio rinkai pristatytas 2012 m. pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius