Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktinis „iPhone 14“ startas įvyko dviejuose Lietuvos miestuose

Nekantriausi „Apple“ fanai naktį iš ketvirtadienio į penktadienį rinkosi „Apple shop“, kur oficialiai startavo prekyba naujaisiais „iPhone 14“ telefonais. Tradicine tapusi technologijų fanų šventė šiais metais vyko dviejuose didžiuosiuose miestuose – „Apple Shop“ Kaune bei „Apple shop“ Vilniuje. Kartu su ištikimiausiais ir nekantriausiais „Apple“ gerbėjais naktinėjo ir žinomi žmonės, o visus susirinkusius stebino specialiai renginiui sukurtas garso, šokių ir šviesų šou.
Naktinis „iPhone 14“ startas įvyko dviejuose Lietuvos miestuose
Naktinis „iPhone 14“ startas įvyko dviejuose Lietuvos miestuose / GoodLife Photography nuotr.

Du įspūdingi renginiai, startavę valanda iki vidurnakčio, atvykusius iš tolo pasitiko šviesomis ir muzika. Kaune plokšteles suko DJ Tomas, o Vilniuje – DJ Alchemikas. Abiems renginiams buvo specialiai sukurtas įspūdingas šviesų ir 3D projekcijų šou matomas and kubų projektuojamos formos, „kosminiai“ vaizdai lydimi DJ atliekamų muzikinių takelių.

Kiekviename mieste pristatymo renginius vedė, kartu su atvykusiais starto laukė bei su atnaujintomis „iPhone“ funkcijomis susirinkusius dalyvius supažindino žinomi vedėjai. Kaune „Unboxing“ laidų vedėjas ir didelis „Apple“ fanas Šarūnas Tamulis, o Vilniuje žinomas atlikėjas Justinas Jarutis.

GoodLife Photography nuotr./Naktinis „iPhone 14“ startas įvyko dviejuose Lietuvos miestuose
GoodLife Photography nuotr./Naktinis „iPhone 14“ startas įvyko dviejuose Lietuvos miestuose

Lankytojai turėjo galimybę ne tik gyvai išbandyti naujuosius „iPhone 14“ modelius, bet ir juos įsigyti. Kiekviename mieste vienas laimingųjų to vakaro pirkėjų buvo pradžiugintas ir ypatinga staigmena – apdovanotas bevielėmis „Apple AirPods“ ausinėmis.

„Pro“ versija – populiariausia

„Apple Shop“ atstovai dalijasi, jog kaip ir praėjusiais metais tarp pirmųjų pirkėjų iš keturių pasiūlytų naujųjų „iPhone 14“ versijų populiariausios buvo „Pro“ ir „Pro Max“ versijos.

Pirmųjų pirkėjų gretose gana greitai išryškėjo ir populiariausia naujųjų išmaniųjų telefonų spalva: iš keturių skirtingų atspalvių dauguma iš anksto įsigijusių naujuosius „iPhone“ rinkosi naująjį „Deep Purple“ atspalvį bei klasikinę „Space black“ spalvą. Populiariausios talpos - 256 GB ir 128 GB.

Nespėję sudalyvauti naktiniame pristatymo renginyje susipažinti su naujųjų „iPhone“ modelių techninėmis specifikacijomis, pasirinkimo galimybėmis bei kainomis, tai padaryti gali apsilankę „Apple Shop“ parduotuvėje Kaune, įsikūrusioje Savanorių pr. 206A esančiame „Topo centre“ ar „Apple Shop“ parduotuvėje Vilniuje, įsikūrusioje Ukmergės g. 240 esančiame „Topo centre“ bei topocentras.lt/apple.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius