-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausias telefonas, kompiuteris, laikrodis: rinktis lizingą ar prenumeruoti?

Svajojate apie naujausią „iPhone“, kompiuterį „Mac“, išmanųjį laikrodį „Apple Watch“ ar kitus „Apple“ įrenginius? Su „Smart Deal“ juos galite prenumeruoti be jokio pradinio įnašo – mokant vos vieną įmoką per mėnesį. Tik nesupainiokite šios paslaugos su lizingu – prenumeratos mėnesinės įmokos yra net iki 30 proc. mažesnės nei standartinių išperkamosios nuomos paslaugų, be to, įrenginius galima nuolat atsinaujinti.
„Apple“ įrenginiai
„Apple“ įrenginiai / Gamintojo nuotr.

Andriaus Mežečio, „iDeal“ mažmeninės prekybos vadovo, teigimu, „Smart Deal“ paslauga buvo sukurta atsižvelgiant į besikeičiančius vartotojų įpročius.

„Vartojimo tendencijos per pastaruosius dešimtmečius kardinaliai pasikeitė – turinio nebeperkame CD diskeliuose ar kasetėse, nes mėgstamos muzikos klausymo ar filmų žiūrėjimo galimybę tiesiog prenumeruojame. Kai kurie gamintojai net siūlo prenumeruoti ne tik savo automobilius, bet ir atskiras jų veikimo funkcijas. Nusprendėme tokiu pat būdu pasiūlyti vartotojams naudotis naujausia „Apple“ teikiama patirtimi“, – sako A.Mežetis.

Pasak jo, ši paslauga tinka itin didelei „Apple“ vartotojų daliai, kurie naujausiomis technologijomis nori naudotis nieko nelaukdami.

Gamintojo nuotr./iPhone 15 Pro
Gamintojo nuotr./iPhone 15 Pro

„Ieškojome būdų, kaip jiems suteikti tokią galimybę, tik paprasčiau, lanksčiau ir pigiau nei lizingo forma. Pastebėjome, jog lietuviai telefonus ir išmaniuosius laikrodžius vidutiniškai keičia kas vienerius arba dvejus metus, o planšetes bei kompiuterius – kas trejus“, – teigia A.Mežetis.

Anot jo, „Smart Deal“ paslauga ne tik leidžia greitai ir lengvai pradėti mėgautis „Apple“ įrenginiais, bet ir juos pakeisti į vis atsirandančius naujus.

„Prenumeratos esmė labai paprasta – už vieną įmoką per mėnesį „Smart Deal“ vartotojai naudojasi pasirinktu įrenginiu arba net keliais: „iPhone“, „Mac“, „Apple Watch“, „iPad“ ar kitais. Praėjus numatytam metų, dvejų ar trejų terminui – tereikia turėtą įrenginį grąžinti, išsirinkti naują ir vėl naudotis naujausiomis „Apple“ technologijomis“, – pasakoja A.Mežetis.

Greitai ir lengvai: jokio pradinio įnašo ar užstato

Ekspertas pabrėžia, kad pasinaudoti „Smart Deal“ yra ypač paprasta – prenumeratą galima užsisakyti bet kurioje fizinėje „iDeal“ parduotuvėje arba internetu.

„Tam nereikia jokio pradinio įnašo ar užstato. Prenumeratą užsisakyti gali bet kuris pilnametystės sulaukęs Lietuvos pilietis, patvirtinęs savo tapatybę. Sumokėjus pirmąją mėnesio įmoką, bus galima iš karto pradėti naudotis pasirinktais įrenginiais“, – sako A.Mežetis.

Jis priduria, kad vartotojai, kurie jau naudojasi „Apple“ įrenginiu ir nori jį atsinaujinti su „Smart Deal“ – sutaupyti gali dar daugiau, tereikia pasinaudoti keitimo paslauga.

„Vartotojui, grąžinusiam senąjį įrenginį, suteikiama nuolaida, kurią jis gali pasinaudoti užsisakydamas prenumeratą. Be to, „iDeal“ ekspertai gali nemokamai padėti perkelti duomenis iš vieno įrenginio į kitą. Taip pat pademonstruoti kiekvieno veikimą, teikiamas galimybes ir išsiaiškinus jūsų poreikius, parekomenduoti tinkamiausius“, – sako A.Mežetis.

Anot jo, patogiausią prenumeratos terminą, po kurio galima atsinaujinti įrenginį, vartotojas gali pasirinkti pats. „iPhone“ ir „Apple Watch“ pakeisti į naują galima po metų arba dvejų, o „Mac“ ir „iPad“ – po dvejų arba trejų.

Gamintojo nuotr./Apple Watch SE
Gamintojo nuotr./Apple Watch SE

„iDeal“ atstovas atkreipia dėmesį, kad norint įrenginius prenumeruoti internetu, išsirinktus tereikia sudėti į pirkinių krepšelį, o jame pasirinkti „Smart Deal“ apmokėjimo būdą.

„Internetinėje svetainėje galima patikrinti, kaip priklausomai nuo skirtingo prenumeratos termino kistų įmokų dydis. Išsirinkus tinkamiausią ir sumokėjus pirmojo mėnesio įmoką, beliks sulaukti savo įrenginių – juos galime pristatyti į namus, paštomatą ar pirkėjui patogiausią „iDeal“ parduotuvę“, – pasakoja A.Mežetis.

Pasak eksperto, „Smart Deal“ terminui pasibaigus, klientas renkasi: grąžinti seną įrenginį pardavėjui ir rinktis naują modelį ar pasilikti jau naudojamą sau, sumokėjus likutinę jo vertę.

Galite nebetaupyti: būkite pirmieji, turintys naujausią „Mac“

A.Mežečio teigimu, „Smart Deal“ iš esmės keičia naujausių technologijų vartojimo taisykles – joms nebereikia ilgai taupyti, o su prenumerata galima užsisakyti net ir ką tik prekyboje pasirodžius įrenginius.

„Jei vartotojo kokybiškam darbui ir laisvalaikiui reikia naujausių „Apple“ įrenginių, prenumerata jį išlaisvina – jam nebereikia savęs varžyti ir ilgai laukti, kol juos galės įsigyti. Su „Smart Deal“ galima užsisakyti net ir ką tik prekyboje pasirodžiusius įrenginius. Pavyzdžiui, jau ne vienas vartotojas prenumeruoja ir naująjį kompiuterį „MacBook Air“ su galinguoju M3 lustu, pristatytą vos prieš kelias savaites“, – sako A.Mažetis.

Gamintojo nuotr./MacBook Air M3
Gamintojo nuotr./MacBook Air M3

Anot jo, svarbu ir tai, kad vienu metu prenumeruoti galima ne tik kelis „Apple“ įrenginius, pavyzdžiui, „iPhone“, „Mac“, „Apple Watch“ ar „iPad“, bet kartu su jais ir įvairius priedus bei aksesuarus. Nuo įvairių modelių bevielių „AirPods“ ausinių iki įkroviklių, dėklų, klaviatūrų ar stilingų dirželių išmaniesiems laikrodžiams.

„Prenumerata leidžia lengvai naudotis visa „Apple“ ekosistema. Patogiausia tai, kad nepriklausomai nuo pasirinktų įrenginių ir priedų kiekio, atsiskaityti galima vos viena įmoka per mėnesį“, – pažymi A.Mežetis.

Vėl ir vėl naujas, o senieji – nedulka stalčiuose

„iDeal“ atstovas pabrėžia, kad „Smart Deal“ nuo lizingo skiriasi ne tik mažesnėmis įmokomis, galimybe nuolat atsinaujinti, bet ir išsprendžia pasenusių bei nereikalingų įrenginių, dūlančių stalčiuose, problemą.

„Šiuolaikiniai vartotojai nori turėti mažiau daiktų, tačiau tuo pačiu – patogią kasdienybę, kurią lengvintų pažangiausios technologijos. Jiems taip pat svarbu sutaupyti, galėti planuoti savo išlaidas, žinoti, kokį poveikį aplinkai sukuria jų vartojimas. „Smart Deal“ atliepia visus šiuos poreikius – prenumerata yra tvaresnis būdas turėti pažangiausius „Apple“ įrenginius nei kas kelis metus vis pirkti naujus“, – sako A.Mežetis.

Gamintojo nuotr./iPad 10th
Gamintojo nuotr./iPad 10th

Jo teigimu, pasibaigus prenumeratai ir klientui išsirinkus naują įrenginį, senuoju „iDeal“ deramai pasirūpina.

„Siekiant mažinti poveikį aplinkai ir išteklių resursus, kiekvieną grąžintą įrenginį atidžiai įvertiname. Esant galimybėms, jį paruošiame tolimesniam kitų vartotojų naudojimui, o jei jų nėra – pasirūpiname jo perdirbimu. Tokiu būdu seni telefonai, planšetės ar ausinės netampa elektroninėmis šiukšlėmis“, – teigia A.Mežetis.

Išsirinkti tinkamiausius „Apple“ įrenginius ir sužinoti visas „Smart Deal“ sąlygas galite interneto svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius