-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nord Security“ bei „Revolut“ nuo šios savaitės įžengė į telekomunikacijų sektorių – pristatė po produktą

Pirmadienį į telekomunikacijų rinką koją įkėlė dvi lietuviams žinomos technologijų įmonės – lietuviškasis vienaragis „Nord Security“ ir finansinių technologijų startuolis „Revolut“. Abi jos tą pačią dieną pristatė e.Sim kortelių sprendimus.
Dvi bendrovės pristatė e.SIM
„Revolut“ ir „Nord Security“ / Shutterstock, 123rf.com ir Luko Balandžio nuotr.

e.Sim yra virtuali SIM kortelė. Be kitų funkcijų, ji leidžia atsisakyti įprastų plastikinių SIM kortelių, naudoti keletą skirtingų numerių bei užsisakyti bei naudoti mobiliųjų duomenų paketus užsienio šalyse už nustatytą kainą, nesiderinant prie roamingo paslaugų įkainių toje šalyje.

Naujasis „Nord Security“ sprendimas vadinasi „Saily“.

„Šiandien su pasididžiavimu pranešame, kad pristatėme „Saily“ – savo eSIM sprendimą. Tęsiame savo misiją, kuria siekiame radikaliai geresnio interneto. Atvirą, nemokamą ir prieinamą kiekvienam planetos gyventojui. Su „Saily“ galėsite naudotis mobiliaisiais duomenimis bet kurioje pasaulio vietoje už prieinamą kainą ir būti saugūs internete! 1 eSIM pasauliui – susipažinkite su „Saily“, – savo „Linkedin“ paskyroje rašė „Nord Security“ bendraįkūrėjas Tomas Okmanas.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Tomas Okmanas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Tomas Okmanas

„Dabar galite išvengti netikėtų tarptinklinio ryšio mokesčių, erzinančio SIM kortelių keitimo ir neapsaugoto „Wi-Fi“ ryšio brangiose kavinėse“, – rašoma bendrovės prisistatyme.

Naudodamiesi „Saily“ programėle vartotojai gali rinktis savaitinius ar mėnesinius mobiliojo ryšio ir interneto duomenų paketus, prieinamus daugiau nei 150-yje šalių. Taip pat, iškilus bet kokiems klausimams, klientai galės susisiekti su visą parą veikiančiu aptarnavimo centru.

„Žmonės vis dažniau keliauja darbo ar laisvalaikio tikslais, todėl būtinos technologijos, kurios ne tik užtikrina saugumą, bet ir padeda keliauti patogiau . Mūsų naujas produktas „Saily“ leis naudotis interneto bei mobiliuoju ryšiu patogiai ir už prieinamą kainą. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti dar vieną labai naudingą ir reikalingą paslaugą vartotojams visame pasaulyje", – pranešime cituojamas „Nord Security“ produktų strategijos vadovas Vykintas Maknickas.

Pirmadienį startavo ir „Revolut“ e.Sim kortelė

Kiek anksčiau pirmadienį buvo pranešta apie kitos Lietuvoje populiarios fintech kompanijos "Revolut" e.Sim kortelės startą.

„eSIM“ leidžia gauti mobiliojo ryšio duomenų užsienyje ir išvengti netikėtų mokesčių ir trikdžių daugiau kaip 100 užsienio šalių. Prieigą prie paslaugos turi visi, naudojantys suderinamus įrenginius, nepriklausomai nuo paslaugų plano. „Ultra“ plano klientai gali naudotis 3 GB mobiliųjų duomenų kiekvieną mėnesį, kitų planų klientai gali pasinaudoti nemokamu 100 MB duomenų 7 dienoms pasiūlymu, nurodoma pranešime žiniasklaidai.

123RF.com nuotr./ „Revolut“
123RF.com nuotr./ „Revolut“

Įdiegę paslaugą, žmonės galės ja naudotis kur benuvyktų be fizinių SIM kortelių. „Revolut“ programėlė veiks be mobiliųjų duomenų, tad atvykę į užsienį klientai galės ja naudotis ir užsakyti duomenų papildymą.

Paslaugos partneris – „1GLOBAL“, nurodo bendrovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius