Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nutekėjo informacija apie būsimus „BlackBerry“ produktus

Internete pasirodė neoficiali informacija apie bendrovės „Research In Motion“ (RIM) ruošiamas naujienas kitiems metams. Jei paviešinti duomenys yra patikimi, kompanija turėtų išleisti tris naujus „BlackBerry“ mobiliuosius įrenginius, „BlackBerry OS 10“ operacinę sistemą.
„BlackBerry“
„BlackBerry“ / Gedimino Gasiulio/15min.lt nuotr.

RIM produktų bendruomenės svetainė BlackBerryOS.com paskelbė iš anoniminio šaltinio gautą fotografiją, kurioje užfiksuotas „BlackBerry“ produktų išleidimo tvarkaraštis. Jame nurodoma, kad RIM pirmiausia atnaujins „PlayBook“ planšetinį kompiuterį – dar šių metų pabaigoje turėtų pasirodyti 4G ryšį palaikantis modelis.

Naujoji „BlackBerry OS 10“ platforma pasirodys kitų metų pirmame ketvirtyje – apie tai bendrovė jau buvo pranešusi oficialiai. Neįvardyto šaltinio teigimu, operacinė sistema pirmiausia bus pasiūlyta vartotojams Europoje, o tik vėliau – Šiaurės Amerikos žemyne.

Naujausia programinės įrangos versija galės naudotis tiek 3G, tiek 4G „PlayBook“ modelius turintys vartotojai – jiems turėtų būti išleistas specialus atnaujinimas.

Įpusėjus 2013-iesiems rinkoje išvysime visiškai naują „BlackBerry“ planšetę, kodiniu pavadinimu „Blackforest“. Manoma, kad tai turėtų būti net 128 GB talpa pasižymintis mobilusis įrenginys ir, kitaip nei „PlayBook“, turintis 10 colių įstrižainės ekraną.

Be to, pateiktame tvarkaraštyje nurodyti dar du mobilieji įrenginiai, įvardyti „Nashville“ ir „Naples“ pavadinimais. Pirmasis pasirodyti turėtų prieš (tarp antro ir trečio kitų metų ketvirčio), o antrasis po (tarp trečio ir ketvirto kitų metų ketvirčio) minėtos naujo modelio planšetės išleidimo. Nežinia, ar tai bus išmanieji telefonai, ar modifikuoti „Blackforest“ modeliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius