Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pentagono NSO darbo grupė ketina nutraukti ilgametę tylą ir paskelbti kažką svarbaus

Speciali Pentagono darbo grupė, įkurta ištirti užfiksuotus Neatpažintų skraidančių objektų (NSO) epizodus, ruošiasi visuomenei pristatyti tyrimo rezultatus, praneša „The New York Times“.
Taikiklyje – NSO
Taikiklyje – NSO / Stopkadras
Temos: 2 NSO Pentagonas

Ir nors skamba labai intriguojančiai, tačiau greičiausiai apie greta Žemės skrajojančius ateivius taip ir neišgirsime.

JAV Senato paviešintoje ataskaitoje tvirtinama, kad pagrindinis šios darbo grupės tikslas yra „ištirti bet kokius ryšius su NSO ir priešiškomis užsienio valstybėmis bei nustatyti jų keliamą grėsmę JAV kariniam turtui ir įrenginiams“.

Tikėtina, jog būtent apie pastaruosius dalykus ir bus kalbama.

Tokią prielaidą leidžia daryti ir praėjusią savaitę senatoriaus ir Senato žvalgybos komiteto vadovo Marco Rubio „CBS Miami“ naujienų laidoje išsakytos mintys, kad kitos šalys, tokios kaip Rusija ar Kinija, galėjo padaryti „tam tikrą technologinį šuolį“.

VIDEO: 2020-07-16 - Senator Marco Rubio on UAPs

Taip senatorius replikavo į klausimą, dėl anksčiau šalia JAV karinių bazių užfiksuotus nepaaiškinamus skraidančius objektus.

Įdomu yra tai, kad iš ataskaitos aiškėja, jog Gynybos departamentas nuo pat 2007-ųjų vykdė tyrimus, kurie buvo „Pažangiosios kosminės erdvės grėsmių nustatymo programos“ dalis.

Pentagonas dar 2017-aisiais siekė surinkti su NSO susijusius duomenis ir juos kompleksiškai ištirti. Tačiau planas žlugo, kai dalis įslaptintų įrašų tapo vieši.

VIDEO: Go Fast: Official USG Footage of UAP for Public Release

Tada Pentagonas nusprendė visuomenei pateikti turimus NSO vaizdo įrašus, tačiau į pagrindinį klausimą – kas tuose įrašuose užfiksuota – taip ir nebuvo atsakyta.

Tad ir toliau patiriamas spaudimas ne tik iš visuomenės, bet ir paties JAV Kongreso, kad pagaliau būtų atsakyta į visus klausimus.

„Daugiau nebereikia slėptis šešėliuose, – „The New York Times“ sako buvęs karinės žvalgybos pareigūnas ir anksčiau Pentagono įkurtai tirti su NSO susijusius klausimus grupei vadovavęs Luisas Elizondo. – Tai [paskelbti tyrimo rezultatai] suteiks naujo skaidrumo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius