Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po kelis mėnesius trukusių „Mac“ gandų „Apple“ paskelbė naujo renginio datą

Kitas „Apple“ techninės įrangos renginys įvyks spalio 18 d., teigiama išsiųstuose kvietimuose. Tikimasi, kad antrajame rudens renginyje bendrovė pristatys porą naujų „MacBook“ kompiuterių, atnaujintą aukštesnės klasės „Mac Mini“ ir galbūt trečios kartos „AirPods“ ausines.
Apple
Apple / Apple

Išsklaidys gandus

Jau kelis mėnesius sklando spekuliacijos, kad „Apple“ ruošiasi išleisti naujus „MacBook Pro“ modelius. Naujieji „MacBook“ būtų naujausias „Apple“ žingsnis atsisakant „Intel“ lustų ir juos pakeičiant „Arm“ pagrindu sukurtu procesoriumi, vadinamu M1X, kurį „Apple“ projektuoja patys.

Kitos numatomos savybės: sugrįžta gerbėjų pamėgtos „MacBook“ funkcijos, tokios kaip magnetinis „MagSafe“ įkrovimas, HDMI prievadas ir SD kortelės lizdas. OLED jutikline juosta gali išnykti.

Sklinda gandai, kad tas pats M1X procesorius bus panaudotas atnaujintame aukštesnės klasės „Mac Mini“. Pranešama, kad naujajame kompiuteryje bus daugiau prievadų nei praėjusių metų M1 modelyje: du „Thunderbolt“ / USB 4 Type-C prievadai ir du USB Type-A prievadai. Dėl šių pakeitimų naujasis „Mac Mini“ turėtų būti daug geriau pritaikytas galingiems naudotojams.

Galiausiai „Apple“ gali paskelbti apie atnaujinto dizaino „AirPods“ ausinių porą, kuri bus trečiosios kartos originalios kompanijos tikros belaidės ausinės. Tikimasi, kad „AirPods“ bus panašaus dizaino kaip „AirPods Pro“, su trumpesniais koteliais ir pertvarkytu įkrovimo dėklu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius