Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pratęsiamas konkurso „Naujasis knygnešys 2013“ paraiškų teikimo terminas

Šiuo metu vykstantis elektroninio turinio sprendimų konkursas „Naujasis knygnešys 2013“ sulaukė interneto svetainių kūrėjų aktyvumo – dalyviai jau pristatė per 50 paraiškų. Konkurso komisijos sprendimu, paraiškų teikimo terminas pratęsiamas iki gegužės 23 d.
Spauda
Kompiuteris / 123rf nuotr.

Konkursui, kurio nugalėtojams bus suteikta galimybė atstovauti Lietuvai pasauliniame geriausio elektroninio turinio konkurse „Pasaulio viršūnių apdovanojimai 2013“ (angl. „World Summit Award 2013“, WSA), paraiškas teikia tiek įmonės, tiek individualūs interneto svetainių kūrėjai. Šiame konkurse laukiami inovatyvūs, įdomūs ir patrauklūs ne tik Lietuvos, bet ir pasauliniu mastu elektroninio turinio sprendimai, sukurti 2011–2013 m. laikotarpiu.

„Sulaukiame interneto svetainių kūrėjų, apie konkursą sužinojusių vėliau, prašymų pratęsti paraiškų pateikimo terminą. O kadangi mūsų tikslas – išrinkti išties geriausius lietuviškus elektroninio turinio sprendimus, nusprendėme skirti papildomai laiko ir leisti visiems norintiems pristatyti savo kurtas interneto svetaines ar jose pateikiamus e. turinio sprendimus konkursui“, − teigia Informacinės visuomenės plėtros komiteto prie Susisiekimo ministerijos (IVPK) direktoriaus pavaduotoja Ieva Žilionienė.

„Naujasis knygnešys 2013“ nugalėtojus rinks Nacionalinės WSA ekspertės ir IVPK direktoriaus pavaduotojos Ievos Žilionienės suburta konkurso komisija: Antanas Bubnelis (AB „TEO LT“), Markas Zbarskis (UAB „Mokipay Europe“), Darius Bagdžiūnas (UAB „Gaumina“), Gediminas Gasiulis (15min.lt) ir Gintautas Dulskas („Publicum“).

Geriausių e. sprendimų kūrėjai varžosi ir bus apdovanoti aštuoniose konkurso kategorijose: E. valdžia ir institucijos, E. sveikata ir aplinka, E. mokymasis ir švietimas, E. pramogos ir gyvenimo būdas, E. kultūra ir paveldas, E. mokslas ir technologijos, E. verslas ir komercija ir E. įtraukimas ir įgalinimas.

Paraiškos dalyvauti konkurse pildomos konkursui skirtoje interneto svetainėje Naujasisknygnesys.lt iki gegužės 23 d. Šioje svetainėje taip pat skelbiami visi konkursui pateikti darbai.

Šių metų konkurso naujovė – interneto svetainės lankytojai gali balsuoti už pateiktus darbus (balsavimas vyksta save identifikavus per socialinio tinklo „Facebook“ paskyrą) ir taip išrinkti lankytojų mylimiausią elektroninio turinio sprendimą. Daugiausiai lankytojų sulaukęs sprendimas bus apdovanotas specialiu rėmėjo įsteigtu prizu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius