Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Revoliucija spausdintuvų pasaulyje – rašalo ir lazerinių spausdintuvų dažų prenumerata

Egzistuoja gana dažna problema – brangi spausdintuvų eksploatacija, kuomet reikia keisti pasibaigusias rašalo ar lazerinių spausdintuvų dažų kasetes. Paslauga „HP Instant Ink“ šią problemą išsprendžia. Nuo šiol spausdintuvų savininkai gali nesirūpinti – kasetes su rašalu ir dažais laiku į namus ar biurą atveš kurjeris. Ši paslauga spausdintuvo savininkui sutaupo nemažai išlaidų – iki 70% rašalui ir 50% lazerinių spausdintuvų dažams.
HP rašalas ir dažai spausdintuvams
HP rašalas ir dažai spausdintuvams / HP nuotr.

Dažnai paprastas rašalinis spausdintuvas kainuoja nedaug, tačiau jo eksploatacija yra gana brangi jei spausdinate daug. Dažniausiai tokius spausdintuvus įsigyja šeimos ar maži biurai, kurių poreikiai yra nedideli. Nesunku paskaičiuoti spausdinimo kaštus – kiekviena dažų ar rašalo kasetė yra pritaikyta tam tikram kopijų kiekiui. Jei spausdinama pakankamai daug, šeima arba biuras gali pajusti, kad eksploataciniai kaštai yra gana brangūs. Tai jau ne bėda – išeitis yra!

Planas – žmogui ir ekologijai

Faktas – įprastai pigių spausdintuvų eksploatacija santykinai brangi. Tokių įrenginių rinkoje yra labai daug. Būtent todėl HP pristato pirmąją Lietuvoje rašalo prenumeratos paslaugą. Tai Lietuvoje dar naujiena, tačiau kai kur sistema veikia penkerius metus – pasiteisino. Tai yra ne tik ekonomiška, bet ir ekologiška.

Užsisakyti planą nesudėtinga. Tai galima padaryti įsigyjant spausdintuvą Topo centre arba registruoti anksčiau įsigytą spausdintuvą, jei jis palaiko „HP Instant Ink“. Sužinoti, ar jūsų spausdintuvas veikia su „HP Instant Ink“, galite apsilankę instantink.com. Paprastai HP spausdintuvų savininkai savo kompiuteriuose ir telefonuose turi įsidiegę programėlę „HP Smart“, per kurią galima naudotis įrenginiu. Programėlė taip pat seka rašalo kiekį ir atliktų darbų skaičių. Užsisakius paslaugą, programėlė pati praneš įrenginio atstovams apie senkantį rašalą.

HP nuotr./HP rašalas ir dažai spausdintuvams į namus
HP nuotr./HP rašalas ir dažai spausdintuvams į namus

Dažų niekada nepritrūks, nes jį laiku pristatys siuntų tarnybos. Klientas pats lengvai išims kasetes su besibaigiančiomis kapsulėmis ir gaus naują – su pilnomis. Nereikia sielotis dėl kapsulėse likusių dažų lašų, nes prenumeratos pagrindas yra kopijų skaičius, o ne dažų kiekis.

Turima omenyje, kad paslaugos teikėjui visiškai nesvarbu, kokio tipo kopijos daromos – spausdinami trumpi tekstai, ar spalvoti peizažai. Prenumeratos planai sudaromi, atsižvelgiant į kopijų skaičių. Pavyzdžiui, pigiausias ir mažiausias siūlomas rašalo planas – 99 centai už 15 kopijų.

HP nuotr./Spausdinimo planas namams
HP nuotr./Spausdinimo planas namams

Dažnai vienam asmeniui to visiškai pakanka. O štai už 2,99 euro galima atsispausdinti 50 lapų. Paprastai namams rekomenduojamas planas – 100 lapų už 4,99 euro. Didžiausias 700 lapų planas, rekomenduojamas smulkioms įmonėms, kainuotų 24,99 euro.

Ši paslauga labiausiai nukreipta į namų vartotoją ar nedidelę įmonę. Būtent šis segmentas įsigyja didžiąją dalį pigesnių rašalinių spausdintuvų, o vėliau patiria nemažai išlaidų, kai reikia keisti kasetes.

Daugiau jokių rūpesčių

Jei klientas padarys mažiau kopijų nei buvo numatyta plane – likutis persikelia į kitus mėnesius. Jei išnaudojo per daug – labai paprasta sumokėti už papildomas kopijas. Jei nori nutraukti prenumeratą, gali tai nedelsiant padaryti savo išmaniojoje programėlėje.

Kad ir ką darytumėte, spausdintuve niekada nepritrūks rašalo, o prietaisas sėkmingai veiks. Verta pažymėti, kad į plano kaina įskaičiuotas visų atliekų perdirbimas. Dar svarbiau – tokiu būdu atliekų lieka žymiai mažiau nei keičiant dažų kasetes tradiciniu būdu – juk tuomet panaudotos kasetės tiesiog išmetamos – tampa atlieka.

Dauguma spausdintuvų esančių rinkoje, palaiko „HP Instant Ink“ paslaugą. Jau perkant klientui yra pasiūloma kartu įsigyti ir planą, atitinkantį jo poreikius bei sutaupyti. Prenumerata apima rašalą ar lazerinių spausdintuvų dažus, automatinį jų pristatymą ir kasečių perdirbimo paslaugą.

HP nuotr./HP Tonerio planas
HP nuotr./HP Tonerio planas

Kasetės pas klientą atkeliauja dar prieš baigiantis rašalo ar lazerinių spausdintuvų dažų lygiui ankstesnėje kasetėje. Panašu, kad galima pamiršti apie apsilankymus parduotuvėje dėl dažų! Galima bet kada atšaukti ar pakeisti savo planą į didesnį ar mažesnį – pagal poreikius.

Šioje paslaugoje naudojamos specialios keičiamos kasetės. Jos atsiunčiamos tuomet, kai spausdintuvas perduoda signalą į programėlę. Klientui svarbiausia yra paskaičiuoti, koks prenumeratos planas jam yra tinkamiausias. Atsiskaitymai prasidės tik tuomet, kai atsiųstos kasetės pradės „dirbti“.

Jei klientas prenumeratos atsisako, šios kasetės gražinamos paslaugos teikėjui, o klientas įsigyja ir įsideda įprastą kasetę.

„HP Instant Ink“ paslauga šiuo metu prieinama JAV, Kanadoje, taip pat Europos ekonominėse erdvėse. Ja naudojasi Šveicarijos bei Jungtinės Karalystės klientai. Ši paslauga jau veikia ir Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius