-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje ribojama gyventojų prieiga prie „Twitter“

Populiarus socialinis tinklas „Twitter“, Rusijos karo Ukrainoje atveju tapęs galimybe valstybių pareigūnams trumpai pranešti esminę informaciją, tapo nebeprieinamas rusams. Apie „Twitter“ ribojimus Rusijoje savo paskyroje paskelbė ir pats socialinis tinklas.
Bendrovė "Twitter"
Bendrovė "Twitter" / „Scanpix“ nuotr.

„Žinome, kad kai kuriems Rusijos žmonėms „Twitter“ yra ribojamas, ir stengiamės, kad mūsų paslauga būtų saugi ir prieinama“, – rašoma „Twitter Support“ paskyroje.

Kaip rašo Londone įsikūrusi interneto saugume besispecializuojanti organizacija „NetBlocks“, prieiga prie „Twitter“ yra apribota vartotojams, besinaudojantiems Rusijos interneto tiekėjų „Rostelecom“, MTS, „Beeline“ ir „MegaFon“ paslaugomis.

„NetBlocks“ skelbia, kad „Twitter“ Rusijoje ribojamas nuo šeštadienio ryto. Apribojimai galioja keliems paslaugų teikėjams. Trikdžiai tviteryje atsirado panašiu metu, kai Rusijos valdžios institucijos imasi cenzūruoti socialinės žiniasklaidos platformas dėl karo su Ukraina nušvietimo.

„NetBlocks“ pabrėžia, kad šie ribojimai gali būti apeinami naudojantis VPN tiekėjų paslaugomis.

Penktadienį Rusijos telekomunikacijų reguliavimo institucija „Roskomnadzor“ paskelbė pareiškimą dėl Rusijos naujienų agentūrų reklamos apribojimo socialiniame tinkle „Facebook“ ir nurodė, kad populiariam socialiniam tinklui bus taikomi atsakomieji apribojimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius