Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung Galaxy A52 | A72“ apžvalga

Dėl puikaus kainos ir kokybės santykio, jau kelerius metus iš eilės, „Samsung Galaxy A“ serijos telefonai sulaukia didelio pasisekimo – praeitų metų modelis „Galaxy A51” buvo pats perkamiausias išmanusis telefonas Europoje. Ką sugeba ir kokias funkcijas siūlo atnaujinta „Galaxy A52“ versija ir išmaniojo didysis brolis „Galaxy A72“, pasakoja „Bitės Profai“.
„Samsung Galaxy A52 | A72“ apžvalga
„Samsung Galaxy A52 | A72“ apžvalga / BITĖ nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame susipažinti lengviau:

  • Išmanieji telefonai yra atsparūs vandeniui ir dulkėms, o jų ekranus apsaugo „Corning Gorilla Glass 5“;
  • Šių modelių ekranai vieni iš geriausių, lyginant su kitais panašios kainos telefonais, o aukštesnis vaizdo atnaujinimo dažnis užtikrina sklandesnes animacijas ir patogesnį bei malonesnį naudojimą;
  • Nesvarbu, ar telefoną naudosite žaidimams, vaizdo įrašų peržiūrai ar naršymui internete – išmanieji telefonai su užduotimis susitvarkys nepriekaištingai;
  • Abiejų telefonų baterijos – gerokai didesnės nei prieš tai buvusių išmaniųjų, taip pat „A“ serijos modeliai palaiko spartųjį krovimą.

Daugiau apie išmaniuosius telefonus „Samsung Galaxy A52“ ir „Samsung Galaxy A72“ bei jų išskirtines funkcijas sužinokite „Bitės Profo“ Mantvydo parengtoje vaizdo apžvalgoje:

VIDEO: Samsung Galaxy A52 | A72 apžvalga

„Išbandžius šiuos išmaniuosius, tampa aišku, kodėl „A“ serijos telefonai susilaukia pagyrų. „Samsung“ puikiai supranta, kuriose vietose verta investuoti mažiau, o kur vartotojai nėra pasiruošę daryti jokių kompromisų. „Samsung Galaxy A52“ ir „Samsung Galaxy A72“ telefonai – puikus pasirinkimas žmonėms, ieškantiems patikimo telefono už patrauklią kainą“, – teigia „Bitės Profas“ Mantvydas.

Vidutinių telefonų klasėje tikrai daug puikių modelių, kurie kai kuriais parametrais pasižymi net ir flagmanams būdingomis savybėmis, o įsigyti juos galima už žemesnę kainą. „Bitės Profai“ apžvelgė visus išmaniuosius ir išrinko penkis geriausius modelius iki 400 eurų tam, kad išsirinkti išmanųjį, labiausiai atitinkantį poreikius, būtų lengviau.

Jei jūsų artimųjų rate išmaniojo telefono ieško vyresnio amžiaus žmonės, „Bitės Profai“ rekomenduoja peržiūrėti sudarytą penkių išmaniųjų telefonų modelių sąrašą, kurie puikiai atitiks senjorų poreikius.

Daugiau apie „Samsung“ išmaniuosius telefonus ar kitus įrenginius sužinokite iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius