-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 18

„Samsung Galaxy S23“ telefono apžvalga: ar jis vertas 1000 eurų?

Vasario mėnesio pradžioje „Samsung“ pristatė naujųjų flagmanų seriją – „Galaxy S23“, „Galaxy S23+“ ir „Galaxy S23 Ultra“. Daug kalbėta ne tik apie telefono funkcionalumą, bet ir tvarumą. Tad apžvelkime, ką siūlo S23 modelis ir ar jis vertas gana aukštos savo kainos – 1000 eurų.
„Samsung Galaxy S23“ serija
„Samsung Galaxy S23“ serija / Gamintojo nuotr.

Pirmas įspūdis

„Samsung“ internetiniame puslapyje 128 GB „Samsung Galaxy S23“ modelis kainuoja 959 eurus. 128 GB ar 256 GB atminties modelius galima rinktis iš kreminės, juodos, tamsiai žalios ir levandų spalvos. Didelis nusivylimas, kad 512 GB talpą siūlo tik brangesni modeliai.

Testavau levandų spalvos modelį, kuriam labiau tiktų angliškai išpopuliarėjęs šviesiai rausvos spalvos „baby pink“ pavadinimas. Spalva iš tiesų labai graži, modelis puikiai jaučiasi delne, dėl kompaktiško dydžio telpa į džinsų kišenę, o mano širdį dizaino sprendime pavergė užapvalinti kampai.

Trys kameros ant nugarėlės nerėžia akies – naujas dizainas atrodo daug subtiliau, lyginant su S22 linija, o ant pačios nugarėlės, visų, mėgstančių išmaniuosius nešioti be dėklo džiaugsmui – pirštų atspaudų nelieka.

Prie telefono pridėtas įkrovimo laidas su type-C jungtimi iš abiejų pusių. Sveikintinas žingsnis, atliepiantis ES užmojį suvienodinti visų išmaniųjų įkroviklių jungtis. Sieninio kištuko nėra, kaip ir daugumoje naujausių išmaniųjų modelių pakuočių.

Galiausiai, telefonas atsparus dulkėms ir vandeniui, tad gali veikti 1,5 metro gylyje iki 30 minučių. Tačiau tai nereiškia, kad turėtumėte savo išmanųjį mirkyti sūriame vandenyje – išdžiūvę druskos kristalai gali trikdyti įrenginio veikimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius