-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung Galaxy Watch 4 | Watch 4 Classic“ apžvalga

Išmanieji laikrodžiai „Galaxy Watch 4“ ir „Watch 4 Classic“ – puikus „Samsung“ ir „Google“ bendradarbiavimo pavyzdys, lėmęs didžiausią laikrodžių patobulėjimą per pastaruosius metus. Kokias funkcijas talpina šie įrenginiai ir kodėl gali pretenduoti į geriausių šiuo metu rinkoje esančių išmaniųjų laikrodžių vardą, pasakoja „Bitės Profai“.
 „Samsung Galaxy Watch4 | Watch4 Classic“ apžvalga
„Samsung Galaxy Watch 4 | Watch 4 Classic“ apžvalga / BITĖ nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame susipažinti lengviau:

  • Vienintelis laikrodžių skirtumas – dizainas: „Galaxy Watch 4“ tiks vertinantiems modernumą ir paprastumą, o „Watch 4 Classic – mėgstantiems klasikinę išvaizdą ir norintiems pažangiausių sprendimų;
  • Didžiausias šių išmaniųjų laikrodžių privalumas – visiškai nauja, kartu su „Google“ kurta „Wear OS 3“ operacinė sistema;
  • „Watch 4“ laikrodžių serija savyje talpina visiškai naujus procesorius, kurie yra 20 proc. greitesnį ir net 10 kartų geriau apdoroja vaizdą;
  • Tai pirmieji laikrodžiai pasaulyje, kurie gali nustatyti kūno sudėjimą ir suprasti kūno sandarą.

Daugiau apie išmaniuosius laikrodžius „Samsung Galaxy Watch 4“ ir „Watch 4 Classic“ bei jų funkcijas sužinokite „Bitės Profo“ Mantvydo parengtoje vaizdo apžvalgoje:

VIDEO: Samsung Galaxy Watch 4 | Watch 4 Classic apžvalga

„Samsung“ pasistengė, kad įrenginiams netrūktų sveikatingumo ir sporto pažangos stebėjimo funkcijų, taip pat, kad laikrodžių greitis užtikrintų sklandų veikimą, o vaizdas ekrane taptų gerai matomas. „Google“ kurta operacinė sistema – viena lengviausiai valdomų ir pasižyminčių funkcionalumu. Todėl tiek „Galaxy Watch 4“, tiek „Watch 4 Classic“ – puikūs įrenginiai, pretenduojantys į geriausio laikrodžio vardą“, – teigia „Bitės Profas“ Mantvydas.

Išmanieji laikrodžiai „Samsung“ – puikūs pagalbininkai poilsiaujant, dirbant, sportuojant ir net miegant. Tokios funkcijos, kaip elektrokardiograma ir spaudimo matavimas, padeda kiekvienam prižiūrėti savo sveikatą išmaniau ir lengviau, todėl „Bitės Profai“ pasakoja, kaip naudotis EKG ir spaudimo matavimo funkcijomis, kurios veikia ir šiuose „Samsung“ laikrodžiuose.

Išmanieji laikrodžiai padeda su kasdienėmis užduotimis susitvarkyti greičiau, patogiau ir lengviau, o „Bitės Profai“ dalijasi 5 išmaniųjų laikrodžių funkcijomis, kurios gali palengvinti jūsų gyvenimą.

Pristatydami išmaniuosius laikrodžius „Galaxy Watch 4“ ir „Watch 4 Classic“, „Samsung“ atnešė naujų vėjų ir į išmaniųjų telefonų rinką. „Galaxy“ šeimą papildę telefonai „Z Fold3“ ir „Z Flip3“ dar geriau prisitaiko prie įvairių mūsų poreikių, kai telefonas gali tapti planšete, arba priešingai – susilankstyti į itin kompaktišką įrenginį. Kuo šie telefonai išsiskiria iš minios ir ką siūlo savo naudotojui, pasakoja „Bitės Profai“.

Daugiau apie šiuos išmaniuosius laikrodžius ar kitus įrenginius sužinokite iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius