-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung Galaxy Z Fold3 | Z Flip3“ apžvalga

„Samsung Galaxy“ išmaniųjų telefonų šeimą papildę „Z Fold3“ ir „Z Flip3“ atnešė naujų vėjų į telefonų rinką. Šie telefonai dar geriau prisitaiko prie įvairių mūsų poreikių, kai telefonas gali tapti planšete, arba priešingai – susilankstyti į itin kompaktišką įrenginį. Kuo šie telefonai išsiskiria iš minios ir ką siūlo savo naudotojui, pasakoja „Bitės Profai“.
 „Samsung Galaxy Z Fold3 | Z Flip3“ apžvalga
„Samsung Galaxy Z Fold3 | Z Flip3“ apžvalga / BITĖ nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame susipažinti lengviau:

  • „Samsung Galaxy Z Fold3“ – išmanusis, kurį atvertus, pasitinka didesnis, planšetinio kompiuterio dydžio ekranas;
  • „Galaxy Z Flip3“ – praktiškas ir tilps į bet kurią kišenę, o atsiliepti į skambučius ar matyti gautus pranešimus galima net neatlenkus įrenginio;
  • Abu modeliai – pirmieji telefonai su lankstomais ekranais, kurie atsparūs vandeniui;
  • Unikali jų forma leidžia rašyti lyg kompiuteriu, paprasčiau peržiūrėti nuotraukas ir lengviau išnaudoti kitas funkcijas.

Daugiau apie „Samsung Galaxy Z Fold3“ ir „Samsung Galaxy Z Flip3“ bei šių telefonų funkcijas sužinokite „Bitės Profo“ Mantvydo parengtoje vaizdo apžvalgoje:

VIDEO: Samsung Galaxy Z Fold3 | Z Flip3 apžvalga

„Šie „Samsung Galaxy Z“ serijos telefonai laužo nusistovėjusias išmaniųjų dizaino gaires ir priverčia iš naujo pažvelgti į tai, ką sugeba išmanusis telefonas. Tiek „Galaxy Z Fold3“, tiek „Z Flip3“ dar labiau prisitaiko prie naudotojo poreikių, o aukščiausios kokybės parametrai tikrai užtikrins puikią naudojimosi patirtį. Šie išmanieji telefonai – tikra pažanga telefonų rinkoje“, – įspūdžiais dalijasi „Bitės Profas“ Mantvydas.

Technologijų milžinė „Samsung“ atkreipia dėmesį į tai, kas svarbiausia jų klientams, dėl ko gaminami įrenginiai dažnai atsiduria tarp geriausiųjų. Kokie dar aukščiausios klasės telefonai-flagmanai patenka tarp geriausiųjų, atskleidžia „Bitės Profai“.

Daugiau apie „Samsung Galaxy Z Fold3 | Z Flip3“ ar kitus įrenginius sužinokite iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius