Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung“ pristatė du naujus telefonus: jei nebūtų biudžetiniai, būtų flagmanai

„Samsung“ savo flagmanų „Galaxy“ šeimą papildė dar dviem naujais telefonų modeliais ir pristatė „Galaxy S10 Lite“ ir „Galaxy Note10 Lite“ išmaniuosius. Išlaikydama visas pagrindines šių flagmanų savybes, kaip naujausia kameros technologija, išmanusis rašiklis „S Pen“, kokybiškas ekranas ir ilgai veikianti baterija, kompanija vartotojams siūlo aukščiausios klasės telefonus už prieinamą kainą, rašoma pranešime spaudai.
„Samsung Galaxy S10 Lite“ (kairėje) ir „Samsung Galaxy Note 10 Lite“
„Samsung Galaxy S10 Lite“ (kairėje) ir „Samsung Galaxy Note 10 Lite“ / Gamintojo nuotr.

„Jau dešimt metų „Galaxy S“ ir „Galaxy Note“ serijų išmanieji pripažįstami kaip vartotojų vieni mėgstamiausių. Šie nauji telefonų modeliai atspindi mūsų kompanijos pastangas kuo didesnei daliai žmonių pristatyti išmaniųjų rinkos naujoves, apimančias veikimą, galią, naujausias išmanias funkcijas ir paslaugas. „Galaxy S10 Lite“ ir „Galaxy Note10 Lite“ yra sukurti tiems, kurie nori patirti geriausia, ką gali pasiūlyti „Samsung Galaxy“ išmanieji“, – sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

„Galaxy S10 Lite“: mobiliosios fotografijos mėgėjams

„Galaxy S10 Lite“ išmanieji telefonai pasižymi technologiškai ištobulintos kameros funkcijomis ir galimybėmis, kurios dabar bus prieinamos dar platesniam vartotojų ratui.

„Galaxy S10 Lite“ kameroje integruoti plataus kampo, itin plataus kampo ir makro objektyvai. Taip pat šiame modelyje vartotojai ras naujausią vaizdo stabilizavimo technologiją „Super Steady OIS“, kuri leis įamžinti kokybiškas ir ryškias nuotraukas bei vaizdo įrašus bet kokiomis sąlygomis, nesvarbu, ar esate šokio sūkuryje, ar fotografuojate ekstremaliomis sąlygomis.

Kameroje integruotas itin plataus 123 laipsnių kampo objektyvas apima tokį patį vaizdą, kokį ir žmogaus akys, o aukštos rezoliucijos priekinė ir galinė kameros leis ryškiai užfiksuoti visas, net ir menkiausias detales.

„Galaxy Note10 Lite“: dar didesnis produktyvumas

„Galaxy Note10 Lite“ kartu su savo vizitine kortele tapusiu išmaniuoju rašikliu „S Pen“ vartotojams leis mėgautis visais „Note“ flagmanų serijos privalumais bei padės nuveikti dar daugiau. „Bluetooth“ valdomas rašiklis leis nuotoliniu būdu valdyti prezentaciją, perjungti ar sustabdyti vaizdo įrašus, kontroliuoti kameros režimus. Naudojant funkciją „Air Command“, svarbiausias ir dažniausiai naudojamas „S Pen“ funkcijas bus galima pasiekti greitai ir patogiai.

Dar viena kartu su „Galaxy Note10“ pristatyta naujovė, kuri būdinga ir „Lite“ modeliui – telefono ekrane ranka užrašytą tekstą išmanusis rašiklis gali konvertuoti į skaitmeninį tekstą, todėl pastabas ir komentarus į „Samsung Notes“ dabar bus galima užsirašyti paprasčiau ir greičiau.

Pažangiausios „Galaxy“ funkcijos

Vartotojai „Galaxy S10 Lite“ ir „Galaxy Note10 Lite“ telefonuose taip pat ras ir jau pamėgtas bei įvertintas „Samsung“ išmaniųjų telefonų funkcijas:

  • Ekranas. Naujuose „Galaxy S10 Lite“ modeliuose integruotas „Super AMOLED Plus“ ekranas, o „Galaxy Note10 Lite“ turi „Super AMOLED“ berėmį „Infinity-O“ ekraną. 6,7 colio įstrižainės ekranai užtikrins įtraukiančią žiūrėjimo patirtį ir galimybę mėgautis mėgstamu turiniu.
  • Didesnės talpos ir ilgiau veikianti baterija. Abu modeliai turi talpią 4500 mAh bateriją su itin greito įkrovimo technologija. Tai vartotojams leis išmaniuoju naudotis visą dieną.
  • Išmanus veikimas ir paslaugos. Kaip ir kituose „Samsung“ telefonuose, taip ir „Galaxy S10 Lite“ ir „Galaxy Note10 Lite“ yra integruota visa išmaniųjų programėlių ir paslaugų ekosistema, įskaitant virtualųjį asistentą „Bixby“ ar „Samsung Health“. Išmaniuosiuose telefonuose taip pat integruotas operacinės sistemos saugumo sprendimas „Knox“.

Nuo sausio mėnesio pabaigos šiuos telefonus bus galima įsigyti „Samsung“ bei kitose oficialiose išmaniųjų telefonų platintojų parduotuvėse Lietuvoje. Perkantys „Galaxy S10 Lite“ galės pasirinkti iš kelių įrenginio spalvų – spindinčios baltos, spindinčios juodos ir spindinčios mėlynos. „Galaxy Note10 Lite“ bus galima rinktis iš švytinčios pašvaistės, švytinčios juodos ir švytinčios raudonos spalvų.

Gamintojas nei kainų, nei prekybos pradžios datų įvairiuose regionuose kol kas neskelbia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius