Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savo prielankumą ne monetų kasėjams, o žaidėjams deklaruoja ir AMD

Visai neseniai vaizdo plokščių gamintojai „nVidia“ garsiai paskelbė, kad kompiuterinių žaidimų mėgėjai jiems yra svarbesni nei kriptovaliutų kasėjai ir kreipėsi į mažmenininkus su prašymu riboti vaizdo plokščių pardavimus iki dviejų identiškų vienetų vienam asmeniui, kad jų liktų ir žaidėjams.
Kriptovaliutų kasykla Rusijoje
Kriptovaliutų kasykla Rusijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Galima sakyti, kad panašiai elgiasi ir AMD. Kompanija nori visiems priminti, kad jiems rūpi ir žaidėjai. AMD generalinė direktorė Lisa Su pareiškė, kad jos vadovaujama įmonė yra labai įsipareigojusi žaidėjams ir tai nesikeis. Tuo pačiu ji pranešė, kad ateityje pamatysime daugiau produktų, skirtų grynai skaičiavimams (t. y., bus atskirta produktų linija specialiai kasėjams).

Jau po „nVidia“ pareiškimo pasigirdo viešų kalbų ir pasvarstymų, kad skelbiant tokius pareiškimus tik norima gerai atrodyti žaidėjų akyse. Kol neplečiama vaizdo plokščių specialiai kasėjams pasiūla ir kol netapo akivaizdu, kad viena produkcijos šaka nemažina kitos produktyvumo, panašiai atrodo ir AMD pareiškimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius