Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Stilingam „Huawei Watch Fit 3“ funkcijų nepagailėta

Stilius – viena iš pagrindinių HUAWEI krypčių, į kurią sutelkiamas dėmesys kuriant naujus šios bendrovės laikrodžius. Ieškoma naujų, unikalių būdų padedančių naudotojams išreikšti savo stilių, kartu suteikiant patobulintas sveikatos ir sporto stebėjimo funkcijas. Visa tai savyje ir apjungia naujasis laikrodis HUAWEI WATCH FIT 3.
„HUAWEI WATCH FIT 3“
„HUAWEI WATCH FIT 3“ / Gamintojo nuotr.

Kvadratinio korpuso estetika

Nors tradiciniai laikrodžiai dažniau būna su apvaliu ciferblatu, tačiau pastaruoju metu vis populiaresni yra stačiakampio ar kvadrato formos ciferblatai, ypač tarp jaunesnio amžiaus naudotojų. Ilgą laiką stačiakampio forma buvo siejama su „Apple“, tarsi ši kompanija būtų išradusi šią geometrinę figūrą, bet šiais laikais ne vienas gamintojas siūlo stačiakampio formos išmanųjį laikrodį.

HUAWEI WATCH FIT 3 – jau trečios kartos toks laikrodis. Vizualiai nuo pirmos ir antros kartos modelių „Huawei Watch Fit 3“ skiriasi tuo, jog jo ekranas tapo artimesnis kvadratui – sumažėjo aukštis, padidėjo plotis. Korpuso šone be mygtuko atsirado ir pasukama karūnėlė, kas sukėlė nemažai kalbų apie panašumą į „Apple Watch“. Bet nepaisant kai kurių išvaizdos panašumų, HUAWEI WATCH FIT 3 yra kitoks.

Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“
Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“

Laikrodžio pavadinime esančio FIT esmę atspindi trys žodžiai: Fashion, Innovation, Thinness. Tai gyvenimo būdą, stilių, šiuolaikinę madą atitinkantis išmanusis laikrodis – plonas ir lengvas, jo aliuminio korpuso storis tik 9,9 mm, laikrodžio svoris be dirželio – 26 g. Panašūs rinkoje esantys laikrodžiai yra ir storesni, ir sunkesni, bet juk kuo plonesnis laikrodis, tuo jis patogesnis.

HUAWEI WATCH FIT 3 pristatomas su naujais išskirtiniais ciferblatais, kuriuose dera funkcionalumas, linksmybės ir stilius. Kai kurie ciferblatai labai linksmi ir žaismingi. Gausus ir dirželių spalvų pasirinkimas, galimybė idealiai suderinti dirželio ir ciferblato spalvą: galite kada norite keisti laikrodžio stilių, kurti savo asmeninį, derinti prie rūbų.

Didesnis ir ryškesnis HUAWEI WATCH FIT 3 ekranas

HUAWEI WATCH FIT 3 turi 1,82 colio AMOLED ekraną. Viename šio ekrano kvadratiniame colyje telpa 347 pikseliai (PPI parametras), o tai reiškia, kad ekranas yra HD raiškos. Ekrano atsinaujinimo dažnis – 60 Hz, maksimalus šviesumas net 1 500 nitų. Ekrane patogu peržiūrėti pranešimus, stebėti fizinio aktyvumo funkcijas – daugumos panašaus dizaino laikrodžių ekranas yra mažesnis.

Palyginkite: „Apple Watche SE2“ ekranas yra mažesnis (arba 1,57 arba 1,78 colio), maksimalus ryškumas 1 000 nitų, PPI reikšmė –326, taigi mažesnio ryškumo ir detalumo.

Ekrano ryškumas parenkamas automatiškai, todėl ekranas išlieka ryškus ir gerai matomas net šviečiant saulei.

Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“
Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“

HUAWEI WATCH FIT 3 suderinamas su visais telefonais

HUAWEI WATCH FIT 3 veikia naujoji bendrovės operacinė sistema „HarmonyOS“. Tai visiškai nepriklausoma, dirbtinį intelektą turinti efektyviai veikianti ir taupiai resursus naudojanti operacinė sistema. Daugelis gamintojų modifikuoja „Android“ operacinę sistemą, kad ji būtų šiek tiek asmeniškesnė, tačiau HUAWEI sukūrė visiškai naują platformą „Harmony OS“.

Ši operacinė sistema yra ne tiek alternatyva „Android“, kiek alternatyva beveik viskam. „Android“ siūlo skirtingas versijas telefonams, laikrodžiams, televizoriams, o „Harmony OS“ yra viena sistema visiems įrenginiams.

HUAWEI WATCH FIT 3, kuriame įdiegta „Harmony OS“, yra suderinamas su visais telefonais, tiek turinčiais „iOS“ , tiek „Android“ operacines sistemas – nesvarbu, kokį telefoną turite, laikrodis veiks su visais.

Laikrodžio valdymo, jo jutiklių duomenų apdorojimo programėlę „HUAWEI Health“ galite atsisiųsti iš HUAWEI parduotuvės „AppGallery“, „Apple“ parduotuvės „App Store.

Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“
Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“

Tikslesnis sveikatos parametrų matavimas

HUAWEI WATCH FIT 3 turi daugybę dalykų, kurie patiks, o viena stipriausių jo savybių – jutiklių tikslumas, duomenų apdorojimo algoritmų išmanumas. Atnaujinta „HUAWEI TruSeen 5.5“ technologija užtikrina tikslesnį širdies ritmo ir deguonies kiekio kraujyje stebėjimą.

HUAWEI WATCH FIT 3 laikrodyje sumontuoti patobulinti širdies darbo stebėsenos jutikliai, pateikiantys tikslesnius širdies ir kraujagyslių sistemos rodmenis. Jutiklių duomenis apdoroja dirbtinio intelekto sistema.

„HUAWEI TruSleep 4.0“ technologija stebi jūsų miegą, seka miegojimo įpročius, fiksuoja miego fazes, pateikia išsamią informaciją apie miego kokybę, o taip pat fiksuoja širdies ritmą, kraujo prisotinimą deguonimi, kvėpavimo dažnį miego metu.

Laikrodyje įdiegta funkcija „Sleep Breathing Awareness“, aptinka kvėpavimo pertrūkius ir padeda pastebėti miego apnėją. Visapusiška miego analizė padeda naudotojams geriau suprasti savo miego įpročius, o programėlė „HUAWEI Health“ gali pasiūlyti rekomendacijas kaip pagerinti miego kokybę.

Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“
Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“

Populiarieji aktyvumo žiedai motyvuoja

Populiariąją HUAWEI laikrodžių funkciją Aktyvumo žiedai („Activity Ring“) rasite ir šiame laikrodyje. Ši funkcija padeda geriau stebėti fizinį aktyvumą, sudegintas kalorijas, ir pakankamai įtaigiai motyvuoja siekti aukštesnių tikslų.

HUAWEI WATCH FIT 3 laikrodžio aktyvumo žiedų funkcija yra patobulinta: HUAWEI Suomijos tyrimų centre sukurtas algoritmas aktyvumą skaičiuoja vertindamas kur kas daugiau duomenų: žingsnių skaičių, nejudrios būsenos trukmę, širdies susitraukimų dažnį ir t.t.

„Stay Fit“ programėlė analizuodama suvartojamas kalorijas, medžiagų apykaitos ir treniruočių metu sudeginamas kalorijas, gali padėti reguliuoti svorį, pateikia patarimus kaip suderinti sveikos mitybos įpročius su fiziniu aktyvumu.

Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“
Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“

Asmeninis treneris ant riešo

Turiningos ir įdomios asmeninės fizinio aktyvumo rekomendacijos visada buvo unikalus visų HUAWEI WATCH FIT kartų laikrodžių privalumas. Tuo pasirūpina „HUAWEI TruSport“ – jūsų asmeninis treneris ant riešo, galintis stebėti daugiau nei 100 sporto režimų: tiek treniruotes lauke, pavyzdžiui, ėjimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, tiek uždarose patalpose, kaip, krepšinį, plaukimą, padėlį ir kt.

Atsižvelgiant į savo fizinę būklę, galimybes ir norus HUAWEI WATCH FIT 3 laikrodyje galima sudaryti asmeninius bėgimo treniruočių planus. Asmeniniai treniruočių planai sudaromi remiantis naudotojo bėgimo gebėjimų indeksu (RAI), kuris vertina bėgimo greitį, širdies ritmą bėgimo metu, nubėgtą atstumą ir kitus veiksnius. Treniruočių metu laikrodis nurodymus duoda balsu.

Įvairios treniruotės suskirstytos į 9 kategorijas, kurios apima daugiau kaip 200 treniruočių planų ir visai nesvarbu ar šiuo metu daugiau dėmesio skiriate ištvermei, ar raumenų masei, ar bendrai savijautai, HUAWEI TruSport visada pasiūlys tinkamą planą, padėsiantį jums palaikyti gerą formą, siekti naujų tikslų.

HUAWEI WATCH FIT 3 – savaitė be kroviklio

Laikrodžio HUAWEI WATCH FIT 3 baterijos veikimo trukmė taip pat įspūdinga: HUAWEI duomenimis, pakrovus bateriją laikrodis gali veikti dešimt dienų. Net jei laikrodžio funkcijomis naudositės intensyviai, baterija išsikraus tik po 7 dienų.

Kalbant apie baterijų talpą ir energijos naudojimą, visi HUAWEI dėvimieji įrenginiai paprastai pasižymi puikiais rezultatais: jie tikrai geresni nei kitų gamintojų ir HUAWEI WATCH FIT 3 šiuo požiūriu nenuvilia. 400 mAh baterija įkraunama per valandą.

Įprastos funkcijos, kaip skambinimas ir muzikos valdymas, taip pat gerai veikia.

Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“
Gamintojo nuotr./„HUAWEI WATCH FIT 3“

Vertinimas

„HUAWEI WATCH FIT 3“ akivaizdžiai patobulėjo, palyginti su savo pirmtaku, kai kalbama apie stilių: ekranas yra didesnis ir ryškesnis. Tą patį galima pasakyti ir lyginant su konkurentų gaminiais: korpusas plonesnis, laikrodis lengvesnis, o ekranas didesnis.

Tai, kad galimas dirželių spalvų pasirinkimas nemažas, įskaitant ir odinį dirželį, yra neabejotinai teigiamas bruožas.

Tiksliai veikiantys jutikliai, visavertė operacinė sistema, įvairiausios sveikatos stebėjimo ir treniruočių funkcijos, šimtai sporto rėžimų, galiausiai, ilga baterijos veikimo trukmė. Funkcionalus ir itin stilingas gaminys siūlantis visas pagrindines funkcijas, kurių mes tikimės iš laikrodžio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius