-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Tarptautinė šuns diena išmaniai: atraskite vietas, kur galite apsilankyti su keturkoju

Sakoma, kad šuo – geriausias žmogaus draugas, tad kiekvienam šeimininkui reikėtų nepraleisti tarptautinės šuns dienos. Turintiems augintinį svarbu juo visapusiškai rūpintis – tinkamai maitinti, dresuoti ir net lepinti. Nors technologijos neatstos šeimininko rūpesčio ir dėmesio, jos tikrai gali palengvinti šį atsakingą darbą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Šuniukai nori sausainių
Šuniukai nori sausainių / 123RF.com nuotr.

Arnoldas Lukošius, „Tele2 Inovacijų biuro“ ekspertas teigia, kad mobiliųjų telefonų aplikacijos – puikus šeimininko pagalbininkas visose srityse: nuo įrankių dresūrai iki geriausių vietų pasivaikščiojimams.

Dresūrai – „Puppr“

Dresiruoti keturkojus be galo svarbu, o su šia programėle tai bus ir itin paprasta. Joje rasite apie 30 komandų pamokų, kaip „sėsti“ ar „atnešti pavadėlį“ – visa tai puikiai paaiškina profesionali dresuotoja. Programėlėje galite žymėti ir sekti augintinio progresą bei aktyvuoti priminimus apie pamokas.

Čia taip pat rasite sąrašą produktų su nuorodomis, kur juos galima įsigyti – nuo skanėstų iki švaros priemonių. Aplikacija yra nemokama, tačiau įsigijus „premium“ planą gausite prieigą prie dar daugiau komandų mokymų bei pagalbą iš profesionalių dresuotojų.

Maisto pasirinkimams – „iKibble“

Tikriausiai kiekvienas šuns šeimininkas yra klausęs savęs, ar tam tikri maisto produktai tinkami jo gyvūnui. Šioje programėlėje rasite ilgą sąrašą produktų – kiekvienas iš jų turi išsamią informaciją apie tai, kokios veislės šunims jis yra tinkamiausias.

Visi aplikacijoje pateikiami maisto produktai sureitinguoti ir suskirstyti į kategorijas – vaisiai, daržovės, paukštiena, t.t. Tai puikus įrankis šuns mitybos priežiūrai, ypač, jeigu norite patikrinti, ar nuo stalo pagriebtas maistas gyvūnui nepakenks.

Keliaujantiems – „Bring Fido“

Prieš apsilankant restoranuose ar viešbučiuose, gyvūnų šeimininkai visada turi išsiaiškinti, ar jų gyvūnas ten laukiamas. Ši programėlė būtent tam ir skirta – joje įvedę savo kelionės tikslą, rasite informaciją apie tai, ar šioje vietoje priimami augintiniai, ar yra gyvūno mokestis bei kiek gyvūnų galite atsivesti kartu.

Mėgstantiems gamtą – „All Trails“

Puiki programėlė norintiems leistis į nuotykius gamtoje su savo augintiniu. Šioje aplikacijoje rasite žemėlapį su beveik 100 tūkst. įvairių takų, skirtų pasivaikščioti, važinėti dviračiu ar užsiimti kitomis veiklomis gryname ore. Takus galite filtruoti pagal sudėtingumą, ilgį bei tinkamumą gyvūnams.

Programėlėje yra įrankiai, leidžiantys sudaryti mėgstamiausių pasivaikščiojimų sąrašą bei rasti išsamias instrukcijas, kaip nuvažiuoti ir rasti geriausius takelius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius