Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 28 /14:51

Telekomunikacijų bendrovės mažina mobiliojo ryšio kainas tarp Ukrainos ir Lietuvos

Telekomunikacijų bendrovės „Telia“, „Tele2“ ir „Bitė“ nuo gegužės dar labiau mažina mobiliojo ryšio kainas tarp Ukrainos ir Lietuvos.
5G interneto ryšys
5G interneto ryšys / 123RF.com nuotr.

Nuo gegužės 2 dienos skambučiai iš Lietuvos į Ukrainą kainuos nuo 0,06 euro už minutę, trumposios SMS žinutės siuntimas – nuo 0,08 euro. Tarptinklinio ryšio skambučio minutė Ukrainoje skambinant į Lietuvą kainuos nuo 0,085 euro, o SMS – 0,005 euro. Mobilieji duomenys naudojantis tarptinkliniu ryšiu kainuos apie 2 eurus už 1 GB, pranešė „Telia“.

Naujoji kainodara su Ukraina galios visą gegužę, o dėl jos pratęsimo ir ateityje bus tariamasi su Ukrainos operatoriais.

Ukrainoje vasario 24 dieną prasidėjus karo veiksmams, mobiliojo ryšio operatorės „Telia“, „Tele2“ ir „Bitė“ pranešė kurį laiką nemokamai teiksiančios ryšį su šia šalimi ir joje esantiems savo klientams.

„Telia“ iki šiol visiems ukrainiečių pabėgėliams Lietuvoje suteikia neribotą kiekį išankstinio mokėjimo paslaugos „Ežys“ SIM kortelių.

„Bitė Lietuva“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Jaunius Špakauskas taip pat teigė, kad į Lietuvą atvykusiems karo pabėgėliams skiriamos nemokamos išankstinio apmokėjimo paslaugos „Labas“ kortelės. Jomis besinaudojantys žmonės turi išskirtines ryšio sąlygas tris mėnesius.

Nuo gegužės 2 dienos šie klientai 1 valandą per mėnesį gali nemokamai skambinti į Ukrainą, nuo antros pokalbių valandos minutės kaina sieks 5 centus.

Tuo tarpu mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ tinkle visą gegužės mėnesį ir toliau galios specialus tarifas skambučiams į Ukrainą. Minutės kaina – 0,05 Eur, tai yra 94 proc. mažiau, nei įprasta tarptautinio skambučio į Ukrainą kaina. Specialūs tarifai bus taikomi „Tele2“ privatiems ir verslo klientams, taip pat išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojams.

Specialias „Pildyk“ SIM korteles gavę Ukrainos pabėgėliai gegužės mėnesį taip pat papildomai gaus 60 minučių nemokamų pokalbių su Ukraina. Jas išnaudojus, minutė kainuos 0,05 Eur.

„Tele2“ į Lietuvą atvykusiems ukrainiečiams skyrė 30 tūkst. „Pildyk“ SIM kortelių. Su šiomis SIM kortelėmis nuo aktyvavimo dienos jie gali tris mėnesius nemokamai ir neribotai skambinti, rašyti SMS žinutes ir naudotis neribotu internetu Lietuvoje.

Ukrainoje esantiems „Tele2“ klientams nuo gegužės 1 d. iki 31 d. skambučiai, žinutės ir mobilieji duomenys ir toliau išliks nemokami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius