-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Telia Play“ platformoje: pirmą kartą įtrauktas „Warner Bros. Discovery“ turinys vaikams lietuvių kalba

„Telia“ ir „Warner Bros. Discovery“ pranešė pradedančios savo klientams teikti visiškai Lietuvos rinkai pritaikytą turinį vaikams. Ši partnerystė apima „Cartoon Network“ ir „Cartoonito“ kūrinius ir yra pirmas kartas, kai „Warner Bros. Discovery“ siūlo vaikams skirtą lietuviškai įgarsintą turinį „Telia Play“ platformoje, rašoma pranešime spaudai.
WBD vaikų turinys „Telia Play“
WBD vaikų turinys „Telia Play“ / Bendrovės nuotr.

Slavena Dimova, Šiaurės rytų Europos ir EMEA regiono platinimo vadovė, teigia: „Džiaugiamės galėdami suteikti savo jauniesiems žiūrovams galimybę gimtąja kalba mėgautis plačiai pamiltais filmukais, tarp kurių – „Beprotiškos melodijos“, „Tomo ir Džerio šou“ ir „Scooby-Doo ir spėk kas?“. Ši partnerystė rodo mūsų abipusį įsipareigojimą kartu su „Telia“ gerinti ir plėsti paslaugų, kurias siūlome savo klientams Lietuvoje, spektrą.“

Bendrovės nuotr./Dorotė ir Ozo šalies burtininkas
Bendrovės nuotr./Dorotė ir Ozo šalies burtininkas

Į turinio biblioteką įtraukus naują turinį vaikams, „Cartoon Network“ ir „Cartoonito“ televizijos kanalų pasiūla „Telia“ platformoje nesikeis. Šis žingsnis suteikia mažiesiems žiūrovams ir jų šeimoms galimybę mėgautis kokybišku vaikišku turiniu gimtąja kalba ir laisvai pasirinkti, kada jį žiūrėti.

„Telia Play“ televizijos vadovė Vitalija Kibildė pabrėžia, kad įmonė yra įsipareigojusi plėsti savo partnerystę vaikišku turiniu: „Telia Play“ toliau vysto savo strategiją kurti geriausią patirtį klientams plečiant „Telia Play+“ biblioteką, kurią sudaro filmai, serialai, originalus turinys ir animacija.

Džiaugiamės galėdami į savo platformą įtraukti mūsų rinkai visiškai pritaikytą „Warner Bros. Discovery“ turinį vaikams. Ši partnerystė ne tik praplečia mūsų turinio biblioteką, bet ir leidžia pasiūlyti kokybišką, unikalų ir įdomų turinį mūsų jauniausiems žiūrovams. Tokio turinio pasiūla yra vienas iš svarbiausių „Telia Play“ prioritetų, todėl tikime, kad šis bendradarbiavimas pagerins pramoginę patirtį šeimoms visoje Lietuvoje.“

Į naująjį pagal poreikį prieinamo vaizdo turinio (video on demand) pasiūlymą įtrauktos tokios vaikų pamėgtos laidos kaip „Jaunieji Titanai“, „Beprotiškos melodijos“, „Kregas iš upelio“ („Craig of the Creek“), „Dorotė ir Ozo šalies burtininkas“, „Šaunusis Scooby-Doo!“, „Voras Lukas“, „Grizis ir lemingai“ ir daugelis kitų.

„Warner Bros. Discovery“ ir „Telia“ bendradarbiauja jau ilgą laiką, todėl klientams Lietuvoje siūlo platų prekės ženklų ir turinio spektrą. Jis apima „discovery+“ turinį, kultinę HBO biblioteką, „Max Originals“ ir WBD televizijos kanalų prenumeratos paketus. Šiuos paketus sudaro „Discovery Channel“, „Discovery Science“, TLC, ID, „Animal Planet“, „Eurosport 1“ ir „Eurosport 2“ kanalai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius