Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pasižiūrėkite: išpakuotas pirmasis „iPhone 8 Plus“

„Apple Shop Lietuva“, įsikūrusi Vilniaus „Topo centre“, dalijasi pirmųjų „iPhone 8“ savininkų Lietuvoje nuotraukomis bei įspūdžiais iš oficialios prekybos „iPhone 8“ pradžios, vykusios praėjusią naktį. Taip pat kviečia pažvelgti į išpakuotą „iPhone 8 Plus“.

Šie telefonai turi tvirto aliuminio, naudojamo ir aviacijoje, lydinio rėmelius, o priekio ir nugarėlės apdailai naudojamas ypač atsparus susibraižymams stiklas. Kaip jau skelbta, naujųjų „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ korpusai yra atsparūs vandeniui ir dulkėms, rašoma pranešime spaudai.

Naujųjų „Apple“ kūrinių ypač ryškus bei kontrastingas spalvas atkuriantis ekranas „Retina HD“, prisitaikantis prie apšvietimo sąlygų ir priderinantis prie jų ekrano spalvų balansą.

Kaip visuomet įspūdingos „iPhone“ išmaniųjų kameros: 12 Mpix dviguba kamera, optiškai bei skaitmeniniu būdu galinti priartinanti vaizdą iki 10 kartų: tai leidžia įamžinti meniškus portretus suliejant aplinkos foną, o fotografijoje dar geriau išryškėja pasirinktas objektas.

VIDEO: Naujojo „iPhone 8 Plus“ išpakavimas „Topo centre“

Naujieji „Apple“ flagmanai palaiko greitąjį krovimą, todėl pusę baterijos įkrovos galima pasiekti vos per pusvalandį. Viena labiausiai lauktų naujienų – belaidis krovimas, kuris galimas naudojantis „Qi“ standarto krovikliais.

Naujųjų telefonų baterijos sukurtos aktyviam naudojimui ir visą aktyvią dieną: tai pasiekta įdiegus naująjį energiją tausojantį „A11 Bionic“ procesorių. Naujos kartos procesorius net 25 proc. greitesnis už „iPhone 7“ įdiegtą pirmtaką ir 30 proc. geriau už jį apdoroja grafiką.

Lietuvoje telefonai „iPhone 8“ kainuoja nuo 819 Eur, o „iPhone 8 Plus“ – nuo 939 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius