Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 07 13

„Twitter“ konkurentė „Threads“ gerina rekordus: kodėl jos negalima atsisiųsti Lietuvoje?

Praėjusią savaitę „Facebook“ valdanti bendrovė „Meta“ pristatė „Threads“ programėlę, kuri laikoma socialinio tinklo „Twitter“ konkurente. „Threads“ jau perkopė 100 mln. naudotojų ribą ir tapo sparčiausiai augančia programėle. Tačiau Lietuvoje ji vis dar neprieinama.
Threads
Threads / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Liepos 5 d. startavęs naujasis socialinis tinklas „Threads“ iš karto tapo hitu. Per pirmąsias dvi valandas jis pasiekė 2 mln. naudotojų, o po to nuolat sparčiai augo – žiniasklaida nuolat rašė pranešimus apie 5, 10, 30, 70 milijonų vartotojų. Starto rezultatai „gerokai pranoko lūkesčius“, penktadienį kalbėjo „Meta“ generalinis direktorius Markas Zuckerbergas.

„Threads – tai vieta, kur bendruomenės susiburia, kad aptartų viską – nuo temų, kurios jums rūpi šiandien, iki to, kas bus populiaru rytoj“, – rašoma programėlės aprašyme parduotuvėje.

Jame taip pat teigiama, kad naudotojai galės „tiesiogiai bendrauti su mėgstamais kūrėjais ir kitais, kurie mėgsta tuos pačius dalykus, arba susikurti savo ištikimų sekėjų grupę ir dalytis su pasauliu savo idėjomis, nuomonėmis ir kūryba“.

Programėlėje taip pat jau prisiregistravo tokios įžymybės kaip Jennifer Lopez, Shakira ir Hughas Jackmanas, taip pat žiniasklaidos priemonės, įskaitant „The Washington Post“ ir „The Economist“.

Tačiau Europos Sąjungos vartotojams ši programėlė nėra prieinama – štai kodėl.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius