Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vakarėliai ir šuniukų nuotraukos: ką ištrinti iš soc. tinklų prieš ieškantis darbo?

Pradėjus ieškotis darbo turbūt ne vienas prie savo gyvenimo aprašymo esame praleidę po kelias valandas, tačiau pamiršę skirti bent kelias minutes savo socialinių tinklų paskyroms peržvelgti. Naujausi „Data Reportal“ duomenys rodo – daugiau nei pusė pasaulio populiacijos (58,4 proc.) naudojasi socialiniais tinklais, o soc. tinklų guru Karolis Rimkus patikina – didelė tikimybė, kad būsimas darbdavys prieš pasamdydamas užklys pasižvalgyti į jūsų paskyras.
Asociatyvi nuotr,
Asociatyvi nuotr, / 123RF.com nuotr.

Tačiau ką tuomet vertėtų palikti, o ką – ištrinti?

Visų pirma reiktų suprasti, kad ištrinti absoliučiai viską – ne išeitis. Tenka pripažinti, kad gan keista, jei asmuo neturi profilio jokiame socialiniame tinkle. Dar nesmagiau – jei profilis yra, tačiau jis visiškai tuščias. Socialiniai tinklai yra puikus būdas parodyti save kaip asmenybę, ką gan sunku padaryti pildant CV, tad išnaudoti šią galimybę reikėtų maksimaliai.

„Jei nedarytumėte to gyvenime, nedarykite ir socialiniuose tinkluose“, – pasako socialinių tinklų rinkodaros agentūros „Caption“ vadovas K.Rimkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius