Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

Aruodas.lt: parduodami apartamentai Vilniaus centre su kvapą gniaužiančia panorama – vaizdai tarsi iš paukščio skrydžio

Sparčiai gražėjančiame Vilniaus centre, kitapus Neries iškilusiame gyvenamajame dangoraižyje įrengti originalaus išplanavimo, komfortiški ir ypač erdvūs apartamentai dovanoja nuostabius miesto vaizdus į istorinius Senamiesčio stogus ir bažnyčias, šalia pagrindinių transporto arterijų, verslo, meno ir laisvalaikio erdvių. Tai galimybė patogiai įsikurti šiuolaikiškam, energingam ir aktyviam žmogui. Tai namai, kuriuose visą laiką prieš akis matai horizontą ir miesto simbolius, kuriuose tiesiog gera būti.
Butas „Tower“ projekte
Butas „Tower“ projekte / Atstovų nuotr.

Pasak nekilnojamojo turto brokerės Kristinos Marčiulevičienės, Vilniuje yra vos keli dangoraižio tipo gyvenamieji pastatai, ir vos keletas tokių, kurie užsitarnavo gerą reputaciją: „Tower“ projektas – tai ne tik aukščiausias gyvenamasis pastatas Vilniuje, įsikūręs Konstitucijos prospekto urbanistinėje kalvoje, kurio aukštis siekia 99 metrus, bet tai projektas, galintis didžiuotis aukščiausiais kokybės standartais, vertinant pastato architektūrą, inžinerinių, technologinių sprendimų visumą, atliepiančią įnoringų, komfortiško gyvenimo siekiančių klientų lūkesčius.“

Daugiau informacijos ir nuotraukų galite matyti lankomiausiame NT portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Įspūdingi vaizdai tampa kasdienybe

Išskirtinis, nestandartinis šiame dangoraižyje parduodamas 197 kv.m. ploto, 4 kambarių butas: itin aukštos, iki 5 m siekiančios lubos, visą sieną dengiantys langai, konstruktyvą laikančios kolonos.

„Kuriant interjerą, dizaineriai kūrybiškai ir sumaniai ieškojo estetiškų ir funkcionalių sprendimų“, – teigia brokerė.

Butas įrengtas 17 aukšte 29 aukštų pastate, todėl pro didelius vitrininius langus patenka ne tik daug natūralios šviesos, bet matyti ir nuostabios miesto panoramos: Senamiestis, Naujamiestis, Šnipiškės, taip pat vakarinė sostinės dalis.

„Sėdint prie didžiulio pietų stalo valgomajame, terasoje ar gaminant maistą virtuvėje, iš darbo kambario, miegamojo ir vonios kambario atsiveriantys vaizdai tampa kasdienybe: įspūdingas Neries vingis, modernūs Konstitucijos prospekto pastatai, parkų žalumos, bažnyčių stogai, o sutemus įspūdingai atrodo tūkstančiai miesto žiburių“, – akcentuoja nekilnojamojo turto ekspertė.

Atstovų nuotr./Butas „Tower“ projekte
Atstovų nuotr./Butas „Tower“ projekte

Ypač šviesus valgomasis su stikliniu stogu

K.Marčiulevičienė pažymi, kad dėl pastato konstrukcijos valgomajame virš stalo lubos yra stiklinės, su įrengtomis, automatiškai valdomomis žaliuzėmis, kurios leidžia prisidengti nuo saulės kaitros.

„Dėl stiklinių lubų valgomojo zona yra nepriekaištingai šviesi, jauki, čia norisi kuo daugiau praleisti laiko ir mėgautis maistu, bendravimu“, – tvirtina brokerė.

Iš valgomojo patenkama į terasą, kurioje rytais mėgausitės kavos ar arbatos puodeliu, ilsėsitės vakarais ar praleisite laiką su draugų kompanija.

Atstovų nuotr./Butas „Tower“ projekte
Atstovų nuotr./Butas „Tower“ projekte

Papildoma erdvė antresolėje ir lengvai transformuojamas interjeras

Buto centre suprojektuoti interjerą puošiantys sraigtiniai laiptai veda į antresolę – vienoje pusėje įrengta darbo erdvė, o kitoje pastatytas šiuolaikinio jaunuolio kompiuterinių žaidimų stalas su ergonomiška kėde.

„Antresolė puikiai tiktų ir kitai paskirčiai: galima įrengti jogos ar sporto erdvę, vaikų žaidimų kambarį, skaitymo zoną ar oranžeriją“, – mano K.Marčiulevičienė.

Buto interjeras labai šiuolaikiškas, vyrauja šviesios natūralios spalvos. „Interjeras lengvas ir neperkrautas, nesunku pakeisti baldų išdėstymą ir erdvių paskirtį“, – teigia brokerė.

Atstovų nuotr./Butas „Tower“ projekte
Atstovų nuotr./Butas „Tower“ projekte

Dabartinis buto savininkas namuose šeimininkauja vienas, daug laiko praleidžia kitose šalyse. „Jis bute gyveno labai nedaug laiko, todėl įžengus į vidų pasitinka „ką tik įrengto buto jausmas“. Apartamentai parduodami su visais baldais ir buitine technika“, – teigia K.Marčiulevičienė.

Dizainerių sukurtas interjeras ir patogus apartamentų išplanavimas leis gerai jaustis ir gausesnei šeimai, ir asmenims, kuriems svarbu ne tik namų komfortiškos erdvės, bet ir dinamiška lokacija, artima verslo, sveikatos, lavinimo įstaigų, prekybos centrų kaimynystė.

Užtikrintas ne tik komfortas, bet ir saugumas

Apartamentuose įdiegtas išmanusis mikroklimato valdymas leidžia autonomiškai programuoti kiekvieno atskiro kambario šilumą ir vėdinimą.

„Kiekvienas šeimos narys gali mėgautis jam palankiausiu režimu. Svarbu ir tai, kad tai pirmasis didelio aukštingumo gyvenamasis namas, užtikrinantis garso izoliaciją ir akustinį komfortą“, – pabrėžia brokerė.

Atstovų nuotr./Butas „Tower“ projekte
Atstovų nuotr./Butas „Tower“ projekte

Ypatingas dėmesys skirtas saugumui: norint patekti į bendrąsias pastato erdves, naudojami elektroniniai skaitytuvai, įrengta automatinė gaisro aptikimo ir signalizavimo sistema, nuo dūmų apsaugotose laiptinėse įdiegta gaisro gesinimo sistema, pasirūpinta ir požeminiu vandens rezervuaru su gaisro gesinimo stotimi.

Požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje įrengtos elektromobilių ir paspirtukų įkrovimo stotelės. Vaikų žaidimų aikštelė įrengta apželdintame uždarame kieme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius