Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aruodas.lt: parduodamų butų TOP5 – nuo jaunatviškų loftų iki Senamiesčio romantikos

Svajojate apie nuosavą būstą Vilniuje, bet negalite apsispręsti, kuris miesto rajonas ir butas jums tinkamiausias? Laikas pasirinkti: patogiai gyventi lofte Žirmūnuose ir Šeškinėje, mėgautis modernia klasika Naujamiestyje ir romantika Senamiestyje ar pirkti ekonomišką butuką Žvėryne? Kiekvienas iš šių objektų turi savo privalumų ir gali išpildyti naujakurių lūkesčius.
Aruodas.lt portale parduodamų butų TOP5
Aruodas.lt parduodami butai / Aruodas.lt

Šie butai spalio mėnesį buvo vieni iš daugiausiai peržiūrų sulaukusių nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

Jaunatviškiems žmonėms – stilingas loftas Žirmūnuose

Būkite pirmas gyventojas – šiais metais įgyvendintas projektas „Loftu ritmu“ Kalvarijų gatvėje Žirmūnuose siūlo 2-jų kambarių stilingai įrengtą loftą jaunatviškos bendruomenės apsuptyje. Loftas parduodamas su visa buitine technika ir baldais, kurias matote skelbime. Aukštos lubos ir vientisa 50 kv. m. ploto buto erdvė suteikia laisvės pojūtį, pasižymi puikia garso ir šilumos izoliacija nuo kaimyninio buto.

Interjere panaudotos skandinaviškos, pilkos spalvos, derančios prie natūralaus medžio detalių. Mediniai, su moderniomis metalo jungtimis lubų balkiai suteikia patrauklų akcentą koridoriaus ir virtuvės, taip pat vonios kambario erdvėms, įrengtos ir medinės laiptų pakopos.

Svetainę puošia integruotos medinės lango žaliuzės, palaikančios optimalią kambario temperatūrą. Po laiptų pakopomis, vedančiomis į miegamąjį antrame aukšte, įrengta funkcionali virtuvė, neužimanti daug vietos, bet funkcionali ir estetiškai patraukli.

Namo fasadas renovuotas ir apšiltintas, sutvarkytos bendro naudojimo zonos.

Daugiau informacijos ir nuotraukų rasite čia.

Rinkitės jaukų, modernų ir komfortišką loftą Šeškinėje

Kitas loftas naujų gyventojų laukia Šeškinėje, Laisvės prospekte – galėsite pasirinkti jums labiausiai tinkantį iš keturių butų. Loftai išsiskiria trijų metrų aukščio langais ir dar aukštesnėmis lubomis – net 3,8 m. Patogu gyventi vienam žmogui arba porai – lofto bendras plotas 34 kv.m. Interjeras labai jaukus, panaudotos šviesios, šiltos spalvos. Lofte rasite visas interjero smulkmenas, reikalingas patogiam gyvenimui. Antrame aukšte miegamajame įkurta darbo zona, o svetainės erdvė tinka poilsiui ir bendravimui.

Parduodami 4 loftai, išsidėstę vienas šalia kito, paruošti patogiam gyvenimui: integruota nauja buitinė technika ir pritaikyti baldai – gyvenkite iš karto arba ieškokite nuomininkų.

Pastatas pilnai renovuotas šiais metais, fasadas atnaujintas ir apšiltintas, sutvarkytas stogas, koridoriai ir laiptinės. Čia gyvenant patogu nuvykti į miesto centrą, o automobilių parkavimui skirta didelė aikštelė.

Apžiūrėkite loftus sekdami šia nuoroda.

Mylintiems miesto gyvenimą patiks modernus butas centre

Modernia klasika alsuojantis 2-jų kambarių butas Naujamiestyje, Algirdo gatvėje nepriekaištingai įrengtas – visos interjero detalės dizainerio apgalvotos, suteikiančios patogumo ir komforto. Jaukūs, samaninės spalvos minkštieji svetainės baldai dera prie elegantiškai dekoruotos sienos ir didelių vitrininių langų iki pat grindų su klasikinėmis užuolaidomis. Į kambario interjerą įsilieja virtuvės zona su integruota buitine technika. Viena virtuvės zonos siena palikta be viršutinių spintelių – tai suteikia lengvumo ir erdvės. Svetainės sienos dekoro motyvai atsikartoja miegamajame ir koridoriuje. Medžio imitacijos akmens masės plytelės ir aukso spalvos detalės puošia vonios kambarį.

Per didelius langus į butą patenka daug natūralios šviesos, už jų žaliuoja dideli medžiai. Bute įrengtos erdvios sieninės spintos, ekonomiška grindinė centrinė – kolektorinė šildymo sistema, kurią galėsite reguliuoti pagal savo poreikius. Ekonomišką buto išlaikymą garantuoja ir tai, kad namas atitinka A+ energetinę klasę.

Po darbo galėsite išgerti kavos ar paskaityti knygą erdviame, 8 kv.m. balkone. Dar vienas privalumas – ant namo stogo įrengta bendro naudojimo terasa, kurioje malonu leisti laisvalaikį gryname ore.

Naujiesiems buto šeimininkams nereikės jokių papildomų investicijų – butas parduodamas su visais nuotraukose matomais baldais ir buitine technika.

Senamiesčio romantika su pajūrio elegancija

Senamiesčio žavesiu naujus šeimininkus apdovanos butas Mindaugo gatvėje – po vakarėlio restorane ar apsilankymo teatre galėsite į namus grįžti pėsčiomis. Senojo miesto bruožai išlikę ir interjere – atidengtos autentiškos namo plytos. Naujuosius gyventojus ypatingai džiugins didelė svetainė – net 30 kv.m., dar daugiau 2 kambarių butui erdvės suteikia aukštos lubos.

Interjere vyrauja jaukios, šiltos smėlinės spalvos – lengva ir elegantiška, tarsi atostogos pajūryje. Šį įspūdį dar labiau sustiprina interjerą puošiančios detalės – smilgų šluotelės.

Butas šviesus ir šiltas, ekonomiškai išlaikomas – išvykę savaitgaliui ar į ilgesnę kelionę, galėsite reguliuoti autonominį dujinį šildymą. Butui priklauso 10 kv.m. rūsys ir parkavimo vieta automobiliui kieme su reguliuojamu įvažiavimu tik namo gyventojams.

Apžiūrėkite butą čia.


Butas Žvėryne – miesto patogumai ir daug žalumos

Moderniai ir šiuolaikiškai, kokybiškomis medžiagomis, skoningai įrengtas naujas butas Žvėryne Studentų gatvėje – parduodamas su baldais, buitine ir garso technika. Nors butas nedidelis, vieno kambario, 18 kv. m., tačiau labai patogus ir ekonomiškai išlaikomas.

Namas renovuotas šiais metais – pakeista viskas: langai, durys, apšildytas fasadas. Pro langus atsiveria puikus vaizdas į brandžius medžius: tai šio rajono privalumai – miesto centro patogumai, arti esantys prekybos centrai, sporto klubai ir daug žalumos. Vos per kelias minutes pasieksite Vingio parką ir Neries krantinę, kur galėsite sportuoti ir leisti laisvalaikį.

Šis gyvenamosios paskirties butas – puiki investicija, galima gyventi iš karto arba išnuomoti. Namo kieme yra vietos nemokamai parkuoti automobilį.

Pasidomėkite butu sekdami nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius