-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: sostinės centre parduodamas unikalus būstas, kuriame rasite net namelį medyje

Dizainerio įrengtas loftas, ieškantiems išskirtinumo – tokie apartamentai parduodami viename patraukliausių sostinės rajonų – Naujamiestyje. Itin jaukiai įrengti namai turi išskirtinių privalumų, tad būkite pasiruošę susižavėti jais vos tik peržengę durų slenkstį.
Loftas-butas Naujamiestyje
Loftas-butas Naujamiestyje / Rūtos Kotvickaitės nuotr.

Viename patraukliausių Vilniaus rajonų – Naujamiestyje – šiuo metu parduodami išskirtiniai apartamentai: per du aukštus išplanuotas keturių kambarių loftas.

Šį loftą drąsiai galima vadinti namais, nes kiekviena jo kertelė kruopščiai išpildyta ir apgalvota, tad šį būstą nusipirkusiems žmonėms teliks vienintelis „galvos skausmas“ – mėgautis naujais nuostabiais namais.

Rūtos Kotvickaitės nuotr./Loftas-butas Naujamiestyje
Rūtos Kotvickaitės nuotr./Loftas-butas Naujamiestyje

Stilinga, kokybiška, patogu

„Šiuolaikiškas, patogus ir stilingas 171.57 kv.m. loftas-butas, išdėstytas per du aukštus. Jo interjerą kruopščiai apgalvojo dizainerė, ypatingą dėmesį skyrusi jaukumo pojūčiui. Interjere atsisakyta tokio tipo erdvėms būdingos šalto industrinio stiliaus – sukurtas modernus, jaukus ir šeimai tinkamas loftas“, – pasakoja objektą kuruojantis nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič.

Asmeninio albumo nuotr./Nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič.
Asmeninio albumo nuotr./Nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič.

Buto įrengime pasitelktos raudonos sendinto stiliaus klinkerio plytos primena amerikietiškąjį stilių. Lofto erdvės idealiai atskirtos ir pritaikytos kiekvieno poilsiui bei bendro laiko praleidimui.

Abiejuose aukštuose įrengti vonios kambariai ir drabužinės, kuriose tilps visas šeimos garderobas ir namų apyvokos daiktai, tad vietos ir tvarkos nepritrūks net ir gausesnei šeimai.

Butas šildomas dujomis, visose erdvėse sumontuoti kondicionieriai, yra rekuperacija.

Be to, leidžiant laiką namuose nejusite jokio gatvių šurmulio – 2011 metais renovuotas namas yra itin storomis sienomis ir įsiterpęs T.Ševčenkos/Vytenio komplekso viduryje.

Rūtos Kotvickaitės nuotr./Loftas-butas Naujamiestyje
Rūtos Kotvickaitės nuotr./Loftas-butas Naujamiestyje

Akvariumas, namelis medyje… Taip, prašom!

Šiuos namus pamils ir jaunoji karta. Turėti nuosavą namelį medyje, ko gero, kiekvieno vaiko svajonė – antrame aukšte sukurta išskirtinė žaidimų erdvė, primenanti namelį medyje ir laukianti naujų smagių nuotykiautojų.

Čia įrengta žaidimų zona su žaismingais šviestuvais-pelėdžiukais, staliuku ir kėdutėmis bei daugybe įvairiausių žaislų. Mažieji visada turės savo žaidimų erdvę, iš kurios galės puikiai matyti pagrindinėje zonoje esančius tėvus – vaikai saugūs, o tėvai – ramūs!

Rūtos Kotvickaitės nuotr./Loftas-butas Naujamiestyje
Rūtos Kotvickaitės nuotr./Loftas-butas Naujamiestyje

Aukštos lubos leido sukurti ne tik namelį medyje, bet ir užtikrina pakankamą kiekį šviesos kasdien – net ir labiausiai apniukusią dieną visos erdvės nestokoja natūralios dienos šviesos.

„Tai – dar vienas būsto privalumų. Itin aukštos, net 5.6 metrų siekiančios lubos suteikia erdvės pojūtį. Jų dėka buvo galima sumontuoti didelius langus, todėl į būstą priplūsta daug natūralios šviesos ir saulės spindulių. Įdomi detalė – virtuvėje virš darbastalio paviršiaus įmontuotas didžiulis akvariumas“, – apie dar vieną netikėtą būsto privalumą užsimena NT brokeris.

Rūtos Kotvickaitės nuotr./Loftas-butas Naujamiestyje
Rūtos Kotvickaitės nuotr./Loftas-butas Naujamiestyje

Ir iš tiesų – leisti laiką virtuvėje nuo šiol taps dar maloniau: didžiulis margaspalvis akvariumas šiuose namuose tapęs tarsi judančiu gamtos paveikslu. Tai – nuostabus pagrindinės namų erdvės akcentas, kuris visada suteiks gerų emocijų, o svečius – maloniai nustebins.

Šis unikalus keturių kambarių būstas parduodamas su visais jame esančiais baldais ir buitine technika, tad jums telieka susikrauti mėgiamiausių daiktų lagaminus ir įsikurti šiuose namuose.

Nepamirškite, kad apartamentai yra strategiškai itin patogioje miesto vietoje, iš kurios lengvai pasieksite viešojo transporto stoteles, darželius ar mokyklas, prekybos centrus, sveikatos įstaigas, parkus ir kt., taigi gyvenimas šiuose namuose turi visus privalumus, kurių reikia šiuolaikiškai šeimai.

Pasižvalgyti po šį unikalų būstą ir pamatyti daugiau jo nuotraukų galite lankomiausiame NT portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius