-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: žadą atimantis būstas už du milijonus – išskirtiniai drąsaus pirkėjo namai

Unikalaus interjero, namo dydžio apartamentai Vilniaus centre su įspūdinga terasa – vos keli juos apibūdinantys aspektai. „Tai drąsūs namai, kurie tiktų tikrai ne kiekvienam. Rinkoje kito panašaus būsto tiesiog nėra“, – intriguoja nekilnojamojo turto agentūros “SOLDS” įkūrėja Agnė Navickienė, pravėrusi abejingų nepaliekančio būsto, kuriam šiuo metu ieškomas naujas šeimininkas, duris.
Būstas Vilniuje už du milijonus
Būstas Vilniuje už du milijonus / Aruodas.lt

Vilniuje, Konstitucijos prospekte esančio keturių kambarių būsto plotas siekia 312 kv. m, be to, tai vieninteliai apartamentai visame dangoraižyje, turintys net 220 kv. m terasą. Miestu galima grožėtis visomis pasaulio kryptimis: pro langus matosi senamiestis, atsiveria puikus vaizdas į Gedimino pilį, televizijos bokštą ir tiesiog kerinčią sostinės šviesų bei dangaus panoramą.

„Tai tobula vieta miesto gyvenimą mylinčiam žmogui, kuriam išties svarbūs iš savų namų atsiveriantys vaizdai. Senamiestyje didžioji dalis apartamentų to neturi, vos keletas gatvių gali pasiūlyti panoraminius būstus – Teatro, Aguonų, Mindaugo, pora naujų projektų Subačiaus g., tačiau šioje upės pusėje visai kita perspektyva, platus vaizdas į Nerį, senąjį miestą…“, – teigia nekilnojamojo turto ekspertė A.Navickienė.

Aruodas.lt/Būstas Vilniuje už du milijonus
Aruodas.lt/Būstas Vilniuje už du milijonus

Interjeras nepalieka abejingų

Šio būsto interjeras išskirtinis, tačiau, anot pašnekovės, jį kuriant dėmesys atsakingai kreiptas ne tik į stilingą išorę, bet ir į funkcionalumą. 2022-aisiais atlikta pilna apartamentų rekonstrukcija, pritaikyti inovatyvūs inžineriniai sprendimai, kurie leis kasdien mėgautis maksimaliu komfortu ir kokybišku gyvenimu. Tai buvo beveik pusantrų metų trukęs kruopštus profesionalios architektų komandos darbas. Pasirinktas išties drąsus, konceptualesnis kelias, į namus pažiūrėta modernaus miesto žmogaus akimis.

Interjere derinti pirmaujančių pasaulio gamintojų baldai susilieja į vientisą kompoziciją, kurią pilnai išbaigia išmanūs apšvietimo sprendimai. Kiekvienas dizaino elementas turi savo istoriją, taip papildydamas interjerą subtilia prabanga.

„Šie apartamentai – lyg namas name. Išskirtinio dydžio plotas viename aukšte ir visa tai - miesto centre. Būstas galėtų būti puikus radinys šeimai ar žmonėms, kuriems svarbi erdvė, logistika, kokybė, privatumas - į namus kaskart sugrįšite pro atskirą privatų įėjimą tiesiai iš lifto, su kaimynais nesidalinsite bendra laiptine, niekas kitas į jūsų aukštą nepateks“ – privalumus vardija A. Navickienė.

Visi sprendimai šiuose apartamentuose yra apie buitį be rūpesčių: lengvai prižiūrimi paviršiai, numatytos patogios patalpos daiktams, erdvios drabužinės, apšvietimo scenarijus galėsite kurti iš skirtingų vietų keliais išmaniaisiais įrenginiais.

Interjerą užbaigia aukščiausios klasės meistrų kurta rankų darbo mikrocemento sienų apdaila, kuri apartamentus paverčia gyva erdve, suteikia jai dekoratyvumo, o keičiantis paros metui bei apšvietimui, primena tapybos kūrinį.

Aruodas.lt/Būstas Vilniuje už du milijonus
Aruodas.lt/Būstas Vilniuje už du milijonus

Svajonių terasa arba sveiki atvykę į asmeninę poilsio oazę

Bute esančius tris miegamuosius jungia bendra net 157 kv.m erdvė, kurioje suplanuota profesionali virtuvė su keturių metrų ilgio sala. Ją nuo svetainės atskiria atvira sūkurinė vonia, kurioje galėsite mėgautis vakarėjančio miesto vaizdais.

„Jeigu čia apsigyvens šeima, kuri mėgsta turėti daug svečių, tai neabejotinai taps traukos centru, kur norėsis leisti vakarus ar šventes. Nuostabi didelė bendra zona su pasakiškais miesto vaizdais per langus ir galimybė išeiti į terasą, kurioje apstu vietos sukurti vieną ar net kelias zonas draugams, poilsiui, vaikams – tiesiog tobula“, – šypteli pašnekovė.

Ir iš tiesų, 220 kv.m terasa, atverianti įspūdingą miesto panoramą, atima žadą. „Tai tarsi privatus namo kiemas. Keliaujant tenka matyti tobulai apželdintų didelių terasų miesto centre, kurios tampa svarbiu kokybiškos kasdienybės aspektu, šeimos ir draugų traukos vieta, vakarėlių ar poilsio oaze, priklausomai nuo to, kokie yra ten gyvenančio žmogaus poreikiai. Šiuose apartamentuose įsikūręs žmogus turės galimybę susikurti unikalią erdvę terasoje – būtent tai, ko jam norėsis, nes vietos fantazijai ir kūrybai čia tikrai nepritrūks. Be jokios abejonės, tai prideda vertės ir pačiam būstui – mieste turėti tokio dydžio terasą, tokio dydžio papildomą plotą yra išskirtinumas, kuris niekada nepraras savo patrauklumo“, – patikina NT specialistė.

Ne, kaina nėra didelė

Kad būstas įspūdingas tiek savo dydžiu, tiek įrengimu – neabejotina, tačiau išgirdus kainą – kiek daugiau negu du milijonai eurų – tikėtina, gali kilti klausimas dėl įspūdingos sumos.

„Objekto kaina tikrai yra adekvati, sakyčiau, netgi labai patraukli! Jeigu jis būtų visiškai naujos statybos name, kaina būtų gerokai aukštesnė. Dabar turime pilnai įrengtus apartamentus po kapitalinio remonto vos už 6,5 tūkstančio eurų už kvadratinį metrą. Tai – naujos statybos būsto su daline apdaila kaina“, – teigia A. Navickienė.

NT specialistė atvirauja, kad prabangūs būstai dažniausiai ilgiau laukia savo pirkėjo, tačiau tai – visiškai įprasta ir normali brangesnio nekilnojamojo turto pardavimo praktika. Žinoma, pasitaiko visko – pirkėją galime surasti ir per mėnesį, ir per pusmetį. Išskirtiniai objektai kartais savo pirkėjo gali laukti ir dvejus ar net pustrečių metų.

Įdomu tai, kad brangesni būstai neretai susidomėjimo sulaukia vienu metu iš kelių pirkėjų, pavyzdžiui, po ramesnio periodo išsyk keli žmonės ima itin rimtai domėtis objektu. „Pasikartojanti situacija, kai staiga būsto prisireikia dviems arba trims pirkėjams, ir tada jau tenka spręsti dilemą, kam jis atiteks, nors prieš tai, tarkime, pusmetį, rimto susidomėjimo nebuvo, – šypsosi pašnekovė. – Turbūt ateina kažkoks laikas, mados, pasikeičia poreikiai, kainos, rinka – susidomėjimo pokytį gali nulemti daug veiksnių. O dar nepamirškime ir to, kai žmogus tiesiog ateina, pamato ir įsimyli tą erdvę – tuomet visi minėtieji niuansai pasislenka į antrą planą, nugali namų jausmas.“

Aruodas.lt/Būstas Vilniuje už du milijonus
Aruodas.lt/Būstas Vilniuje už du milijonus

Būtent todėl A. Navickienė akcentuoja, kad būstą reikia apžiūrėti gyvai – juk nuotraukos dažnai neperteikia nei jausmo, nei kitų subtilių niuansų, kuriuos geriausia aptarti su specialistu esant parduodamo objekto vietoje.

„Ir šio konkretaus būsto atžvilgiu – nuotraukos yra individualus fotografo žvilgsnis. Jis namus mato taip, tačiau būnant viduj, tikiu, kiekvienas atras savo matymą, – neabejoja pašnekovė. – Tarkime, galbūt iš nuotraukų gali pasirodyti, kad būstas tamsus, tačiau taip nėra – pagalvokite, juk jis aukštai, turi didelius langus į visas puses, taigi dangaus šviesos jame apstu. Apskritai, būnant šiuose apartamentuose apima jausmas, kad jie yra tarsi medžiaginiai, minkšti, nors pats interjeras, sakytume, piešia priešingą vaizdą.“

Gyvendami čia matysite tiek, kiek aprėpia akys, pajausite tiek, kiek niekada nepajus skubantys miesto gatvėmis. Šie namai – tai laisvė, įkvėpimas ir komfortas.

„Būstą nusipirks drąsus, užtikrintas žmogus, turintis ypatingumo, išskirtinumo, ne standarto lūkestį namams“, – reziumuoja NT specialistė.

Šį būstą rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius