Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Butas su jaukia palėpe – gamtos entuziastui mieste

„Hanner“ organizuotame „Nacionaliniame interjero konkurse“ dalyvaujanti ir vieną iš gyvenamųjų – „Renesanso“ – erdvių naujakuriams įrengusi dizainerė Agnė Kiselienė sako, jog „Interjero dizaineris sukuria funkcionalų ir estetišką interjerą, o šeimininkų pareiga – jį nuolatos puoselėti ir suasmeninti.“
Agnės Kisielienės kurtas interjeras
Agnės Kisielienės kurtas interjeras / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Interjero dizaineris sukuria funkcionalų ir estetišką interjerą, o šeimininkų pareiga – jį nuolatos puoselėti ir suasmeninti“, – tikina „Hanner“ gyvenvietėje „Renesanso“ vieną iš gyvenamųjų erdvių įrengusi interjero dizainerė Agnė Kisielienė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Agnė Kisielienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Agnė Kisielienė

Modernų butą atgimstančioje sostinės senamiesčio dalyje, kuriame praleidžiama minimaliai laiko, miesto žmogui kūrusi pašnekovė akcentavo šiaurinėje pusėje esančios gyvenamosios vietos apšvietimą, erdvės plėtimą ir dekoro elementus.

Subtilus, pastelines spalvas (rožinę, žalsvą) ir žemės tonus sugėręs interjeras savyje talpina daug medžiagiškumo, bet tuo pačiu žavi gyvybe ir kontrastais, elegantiškais art deco stiliaus elementais, apipintais gamtos motyvais.

VIDEO: Butas su jaukia palėpe – gamtos entuziastui mieste

Vienas iš buto akcentų, kuriais kuriamas jaukumas vonios kambaryje – tapetai. Jie tarsi sujungia medžio raštą balduose ir vonios kambaryje. Dar vienas jų – valgomojo kėdės, puoštos augaliniais palmių rašto motyvais.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Agnės Kisielienės kurtas interjeras
Luko Balandžio / 15min nuotr./Agnės Kisielienės kurtas interjeras

„Juo priartėjame prie gamtos ir tuo pačiu sukuriame kontrastą interjere“, – pasiteisinusiu sprendimu džiaugėsi A.Kisielienė.

Įrengiant butą didžiausiu iššūkiu jai tapo mėginimas sutilpti į numatytą projekto sąmatą, o sprendimą, kuriuo iki šiol didžiuojasi, Agnė įvardino vinilo grindis, nes jos minkštos, tylios ir labai gerai „atiduodančios“ šilumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius