Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvės baro interjero įgyvendinimas Abu Dabyje: daro ne pagal brėžinius, o savaip, sutrukdo ir Ramadanas

Dubajuje gyvenantys ir dirbantys tautiečiai nusprendė įgyvendinti ilgai brandintą idėją ir Abu Dabyje atidaryti kombučos barą. Jo viziją įgyvendinti patikėta lietuvei, interjero dizaino studijos „JOiN“ interjero dizainerei Jovitai Bingelytei. Ji su 15min paatviravo, kokių iššūkių kyla šiame kūrybiniame procese.
Kaip atrodys kombučos baras Abu Dabyje
Kaip atrodys kombučos baras Abu Dabyje / Projekto vizualizacija

Įgyvendinti idėją pakvietė lietuvę

Interjero dizainerė Jovita Bingelytė šiuo metu jau dirba prie savo sukurtos kombučos baro vizijos įgyvendinimo Abu Dabyje. Sukurti vizualizacijas ir pakuruoti projekto įgyvendinimą ją pasikvietė svetur gyvenantys ir dirbantys tautiečiai, su kuriais kūrėja ryšį buvo užmezgusi įgyvendindama keleto butų interjerų sumanymus Lietuvoje.

„Lietuvoje jau buvome įpratę dirbti per atstumą, o čia įrenginėjamus butus visiškai apsiimdavau įrengti ir kuruoti aš bei mano komanda. Vėliau jie užsiminė, kad Dubajuje laisvu laiku gamina ir vietinei rinkai pardavinėja kombučą, todėl sugalvojo, kad nori Abu Dabyje atsidaryti pirmąjį savo kombučos barą. Pagalbos sukurti interjerą paprašė manęs“, – apie projekto pradžią 15min pasakoja interjero dizainerė.

Projekto vizualizacija/Interjero dizainerė Jovita Bingelytė
Projekto vizualizacija/Interjero dizainerė Jovita Bingelytė

Kombuča yra fermentuotas arbatos gėrimas, kurio istorija siekia tūkstančius metų. Joje yra ne tik maistingųjų arbatos medžiagų, bet sveikatai naudingų probiotikų.

„Bare bus galima nusipirkti šviežio, įvairaus skonio, čia pat vietoje gaminamo gėrimo. Bus galima išgerti tiek vietoje, tiek nusipirkti jau paruoštus buteliukus išsinešti“, – apie būsimą fermentuotos arbatos barą svetur, kviesiantį tiek vietinius, tiek Abu Dabyje gyvenančius užsieniečius bei atvykėlius, pasakoja lietuvė.

Pasak jos, jame kuriamas šiuolaikiškas interjeras pagal europietiškas dizaino tendencijas.

15min ji atskleidė, kuo kūrybinis procesas, kainos bei reikalavimai skiriasi Jungtiniuose Arabų Emyratuose ir Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius