-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Medicinos bankas suteikė 2,2 mln. eurų paskolą Kaune plėtojamam NT projektui

Nekilnojamojo turto (NT) plėtotoja „Ąžuolo projektai“ skolinasi Kaune statomo daugiabučių namų projekto „Life Story“ statyboms užbaigti. Įmonė su Medicinos banku sutarė dėl 2,2 mln. eurų dydžio paskolos, rašoma Medicinos banko pranešime spaudai.
Nekilnojamojo turto projektas Kaune
Nekilnojamojo turto projektas Kaune

NT projekte „Life Story“ iš viso statomi trys daugiabučiai gyvenamieji namai Kaune. Pirmi du daugiabučiai jau yra pastatyti, šiuo metu baigiamos trečiojo daugiabučio statybos.

„Pasirinkome Medicinos banką tiek dėl profesionalaus požiūrio bei greito reagavimo, tiek dėl pasiūlytų palankesnių kreditavimo sąlygų. Džiaugiamės turėdami patikimą partnerį, su kuriuo galėsime įgyvendinti visus vystomo projekto sumanymus“, – teigia įmonės „Ąžuolo projektai“ vadovas Darius Mikalauskas.

Medicinos bankas pranešė, kad NT plėtotojai „Ąžuolo projektai“ suteiktos 2,2 mln. eurų paskolos trukmė – 32 mėnesiai. Bendros investicijos į „Life Story“ siekia apie 12 mln. eurų.

Pasak Medicinos banko Verslo tarnybos direktoriaus Juliaus Ivaškos, daug dėmesio smulkiam bei vidutinio dydžio verslui skiriantis bankas yra pasiruošęs ir dideliems finansavimo projektams NT sektoriuje.

„Prioritetą teikiame tvariems, aukštos energinės naudingumo klasės projektams, kurie sėkmingai papildo šiuo metu ženkliai augančią tvaresnio NT rinką. Savo ruožtu bankui tai yra galimybė stiprinti pozicijas didelių verslo klientų, dirbančių NT sektoriuje, nišoje bei joje plėstis“, – komentuoja J.Ivaška.

Nuo 2015 metų gyvenamosios paskirties pastatų statyba bei pardavimais užsiimanti NT plėtotoja „Ąžuolo projektai“ jau yra išvysčiusi tokius projektus, kaip „Gilių namai“. Šiuo metu apie 0,88 ha plote vystomame NT projekte „Life Story“ iš viso suplanuoti 135 butai, iš jų 54 – trečiajame daugiabutyje. A+ energinės klasės projektas Taikos pr. 57, Kaune, bus baigtas šios vasaros pabaigoje. Medicinos banko paskola bus naudojama trečiojo daugiabučio statyboms užbaigti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius