Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aruodas.lt: atvirų durų dienos plečia naujų būstų paieškos geografiją

Aktuali informacija būsimiems naujakuriams: jeigu ieškote būsto, rugpjūčio 22 d., 15–19 val., vyks „Atvirų durų dienos“ naujuose projektuose. Užbaigtas formuoti kvartalas Visoriuose, dygsta išskirtiniai kotedžai Baltupiuose, kviečiama pasidomėti naujos statybos butais Balsiuose, Justiniškėse, Pilaitėje ir Markučiuose.
„Baltupio krantas“. Nauji sublokuoti namai Vilniuje, Baltupių rajone, Naujakiemio g.
„Baltupio krantas“. Nauji sublokuoti namai Vilniuje, Baltupių rajone, Naujakiemio g. / Aruodas.lt

Visoriai: kvartalas baigtas formuoti

Ieškantiems naujų galimybių įsitvirtinti sostinėje, verta atvykti į Visorius. Čia baigtas antrasis statybų etapas, duris atveria nauji butai name „Fizikų namai II“. „Tai naujai suformuotas kvartalas, kuriame įsikūrė jaunos šeimos su vaikais. Šalia puikiai funkcionuoja gražiai sutvarkytas kvartalas „Bajorų kalvos“. „Fizikų namai II“ yra paskutinis statybų objektas, šalia nėra laisvų sklypų, apleistų gamyklų teritorijų, todėl nereikia jaudintis, kad ateityje gali išdygti naujas daugiabutis po jūsų namų langais“, – sako įmonės „Merko“ pardavimų vadybininkė Alina Krukovska.

Tai didelis privalumas, kai atvykus apžiūrėti būstą, galima matyti visą gyvenamojo kvartalo vaizdą, kuriame nebus nemalonių siurprizų ateityje.

Vidiniame kieme įrengtos vaikų žaidimo aikštės, poilsio zona. Pirmųjų aukštų gyventojai galės naudotis 18–20 kv. m terasomis. Viršutiniame aukšte įrengti du butai su didelėmis terasomis ant stogo.

Požeminiame parkinge numatyta vieta, kurioje galima saugiai palikti dviračius. Taip pat ir pirmame aukšte yra rakinama patalpa dviračiams.

Ateityje numatoma iki keturių juostų platinti Mokslininkų gatvę, bus geresnis susiekimas su miesto centru. Dėl didesnio triukšmo nereikėtų jaudintis, nes „Fizikų namai II“ yra antroje eilėje nuo šios gatvės.

Aruodas.lt/„Fizikų namai II“
Aruodas.lt/„Fizikų namai II“

Ne tik gyventi, bet ir praleisti laisvalaikį šio kvartalo gyventojams yra visos sąlygos, nes netoli yra Verkių regioninis parkas, nutiesti dviračių takai iki Žaliųjų ir Gulbinų ežerų. Visoriai įsikūrę vaizdingoje vietoje, ribojasi su Vanagynės geomorfologiniu draustiniu, Verkių mišku, Visorių miško parku.

Norėdami apžiūrėti parduodamus butus projekte „Fizikų namai II“, registruokitės į „Atvirų durų dieną“

Baltupiai: išskirtinis objektas ant tvenkinio kranto

Toliau keliaukite į Baltupius. Pasak įmonės „Infrasta“ projektų vadybininko Manto Mikšos, Baltupių rajonas nuo seno patrauklus gyventojams dėl šalia esančių parkų, žalumos bei puikaus susisiekimo su miesto centru automobiliu, viešuoju transportu ar dviračiu. Taip pat šiame rajone netrūksta mokyklų ar darželių, todėl jį mėgsta jaunos šeimos.

„Mūsų statomi kotedžai „Baltupio krantas“ išsiskiria architektūra ir technologiniais sprendimais: geoterminis šildymas ir rekuperacinė vėdinimo sistema. Fasado apdailai panaudotos kokybiškos ilgaamžės medžiagos. Kiekvienas namas turi privatų kiemelį. Didelis privalumas ir objekto išskirtinumas – šalia esantis Cedrono tvenkinys. Šių namų gyventojai jausis kaip miesto gamtos oazėje. Po langais raminantis vandens vaizdas, plaukiojančios antytės, gulbės, o automobiliu iki Katedros tik 12 minučių kelio“, – pasakoja M. Mikša. Apskritai Baltupiuose naujų namų ar kotedžų pasiūla nėra didelė dėl to, kad nėra daug laisvų sklypų tokiai plėtrai.

Aruodas.lt/„Baltupio krantas“. Nauji sublokuoti namai Vilniuje, Baltupių rajone, Naujakiemio g.
Aruodas.lt/„Baltupio krantas“. Nauji sublokuoti namai Vilniuje, Baltupių rajone, Naujakiemio g.

„Baltupio krantas“ projektas unikalus tuo, kad Vilniuje sunku būtų rasti pasiūlymą įsigyti nuosavą namą su privačiu kiemeliu ant tvenkinio kranto. „Privalumas – gyvenimas patogus kaip gyvenant bute, o šalia – gamta kaip nuosavame name. Tai namai skirti žmonėms, norintiems gyventi gamtos apsuptyje, be triukšmo ir dulkių, bet vengiantiems ilgų kelionių automobiliu į darbą. Mes siūlome namą, kurio kvadratinio metro kaina tokia pati kaip ir butų“, – pabrėžia projektų vadybininkas.

Baltupiai – sovietmečiu statytas miegamasis kvartalas, nėra daug vietos plėstis. Pasak M. Mikšos, pavyko rasti sklypą, kuriame įgyvendino viziją – pastatyti 12 namų kvartalą, kuriame žmonės galėtų patogiai ir komfortiškai gyventi. Namai trijų tipų, skirtingų kategorijų. Jie skirti šeimoms, turinčioms aukštesnes pajamas. Šalia kvartalo yra nuosavų namų gyvenvietė.

Baltupių rajonas sparčiai atsinaujina, daugiabučių namai renovuojami, tiesiami nauji dviračių takai. Cedrono tvenkinio pakrantės sutvarkytos, įrengtos laisvalaikio praleidimo zonos vaikams ir suaugusiems.

Norėdami atvykti į „Atvirų durų dieną“ „Baltupio krante“ jau šį ketvirtadienį, registruokitės pagal šią nuorodą

Balsiai: kotedžai Neries slėnyje

Jeigu norite pro namų langus grožėtis Neries kraštovaizdžiu ir ieškote daugiau objektų gamtos apsuptyje, pasidomėkite naujai statoma kotedžų gyvenviete „Neries slėnis“ Balsiuose. Tai sėkmingai vystomas objektas išskirtinėje vietoje su privačiu parku, tvenkiniu, terasomis ir įspūdingu kraštovaizdžiu šalia Neries. Privalumas: gamtos skleidžiama ramybė, toli paliktas miesto triukšmas, tyras oras ir kartu – kokybiškas gyvenimas naujos statybos kotedže. Būstą įsirengsite pagal savo skonį, nes kotedžai parduodami su daline apdaila.

Aruodas.lt/„Neries slėnis“
Aruodas.lt/„Neries slėnis“

Kiekvienas kotedžas turi kiemelius, terasas, privačius 1,5 – 4,5 aro sklypus. Kotedžai erdvūs, pritaikyti šeimoms, dydis 94–130 kv. metrų.

Darbai numatomi baigti šiais metais. Bus sutvarkyta aplinka, komunikacijos, įrengtas apšvietimas ir kiti infrastruktūros patogumai.

Į projekto „Atviras duris“ užsiregistruosite, paspaudę šią nuorodą.

Justiniškės: dideli balkonai net ir mažame bute

Apsižvalgykime Justiniškėse: projekto „Laisvės 78B“ pirmasis etapas jau baigtas pernai, pastatyta 100 butų: nuo kompaktiškų, skirtų gyventi vienam žmogui, iki trijų kambarių butų šeimai. Dar galima įsigyti butus su pilna apdaila bei pradinio įnašo išsimokėjimo per sutartą laikotarpį galimybę.

Pernai rudenį pradėtas antras etapas, statybų pabaiga numatoma iki šių metų pabaigos. Šiame etape suprojektuota 118 butų. Didžioji dalis – kompaktiški 2 kambarių butai. Taip pat bus pasiūlyti patogaus išplanavimo vieno bei trijų kambarių butai nuo itin mažų 29 iki 78 kv. m. Objekto išskirtinumas – nepriklausomai nuo kambarių skaičiaus butai turės didelius erdvius balkonus. Tie, kurie nori turėti individualią terasą, gali įsigyti butus namo pirmuose aukštuose. Kiti privalumai: rekuperacinė vėdinimo sistema, kuri užtikrins šviežio oro pritekėjimą į patalpas ir ekonomišką šildymą. Šildymas – centrinis kolektorinis su individualia apskaita. Pirmojo aukšto gyventojai galės leisti laisvalaikį erdviose terasose.

Aruodas.lt/„Laisvės 78B“ – Nauji butai Justiniškėse
Aruodas.lt/„Laisvės 78B“ – Nauji butai Justiniškėse

Dėmesio jaunoms šeimoms – tai vienas iš nedaugelio naujos statybos projektų, turintis vaikų darželį ir mokyklą savo kieme.

Registracija į atviras duris pagal šią nuorodą.

Naujoji Pilaitė: verda miesto gyvenimas

Daugiabutis Naujoje Pilaitėje laukia naujakurių – apžiūrėti butus Aruodas.lt taip pat kviečia jau šį ketvirtadienį, nuo 15 iki 19 val. Didelis įvairaus ploto ir išplanavimo butų pasirinkimas: dviejų – keturių kambarių butai, mažiausi nuo 41 kv.m, didžiausi – iki 90 kv.m. Daug dėmesio skirta statybos darbų ir medžiagų, iš kurių statomi namai, kokybei: išorinėms sienoms, stogui, vidinėms pertvaroms, langams. Įrengtas grindinis šildymas, rekuperacinė vėdinimo sistema. Visi butai turi balkonus, o pirmuose aukštuose įrengtos terasos.

Daugiabučio statytojai nepamiršo išspręsti didžiausios gyventojų problemos – automobilių parkavimo: įrengta 5 aukštų automobilių saugojimo aikštelė, kurioje yra 546 stovėjimo vietos.

Naujosios Pilaitės mikrorajonas puikiai tinka šeimoms, branginančioms ramybę ir ieškančioms saugaus gamtos prieglobsčio, nepabėgant toli nuo miesto. Poilsis ir pramogos prie Salotės ir Gilužio ežerų su įrengtais paplūdimiais ir žaidimų zonomis, miškai su įrengtomis vaikų žaidimų aikštelėmis bei pasivaikščiojimo takais, žiemą – puikios slidinėjimo trasos ir smagūs kalneliai. Ramaus poilsio ieškančiųjų akis Pilaitė džiugins vaizdingais gamtos plotais, ausis malonins čiurlenančio upelio melodijos, o naujų jėgų įkvėps švariausias oras Vilniuje.

Aruodas.lt/Pastatyti AA+ energinio naudingumo daugiabučiai Naujojoje Pilaitėje
Aruodas.lt/Pastatyti AA+ energinio naudingumo daugiabučiai Naujojoje Pilaitėje

Rajonas pasižymi gerai išvystyta infrastruktūra: M. Mažvydo progimnazija ir Pilaitės gimnazija, valstybiniai ir privatūs darželiai, Šeimos medicinos centras bei Pilaitės sveikatos namai. Nauji restoranai, didieji prekybos centrai, grožio salonai, vairavimo mokyklos, biblioteka bei bažnyčia pasiekiami vos per porą minučių pėsčiomis, o meno ir renginių išsiilgusiems gyventojams – visuomet atviros kultūros centro BeePart durys, Pilaitės dvaras ir malūno muziejus užtikrins turiningą laisvalaikį bei patogaus gyvenimo pojūtį.

„Atviros durys“ projekte vyks šį ketvirtadienį, užsiregistruoti galima pagal šią nuorodą.

Markučiai: stilingas gyvenimas arti senamiesčio

Miestas atveria naujas erdves jūsų namams. Projektas „M26“ – tai 4–5 aukštų namas, kuriame iš viso tik 43 butai nuo 35 iki 77 kv. m. Kiekvienas butas – gyvenamosios paskirties, turės unikalų numerį.

Butuose įrengtas grindinis šildymas su individualia apskaita ir modernia reguliavimo sistema (galimybė valdyti per GSM). Įrengtas rotacinis reruperatorius su gartraukiu, išvedžioti ortakiai. Įstatyti dideli mediniai, aliuminiu kaustyti langai. Sumontuoti du liftai, kylantys iš požeminės automobilių stovėjimo aikštelės.

Aruodas.lt/M26. Vilniaus miestas atveria naujas erdves
Aruodas.lt/M26. Vilniaus miestas atveria naujas erdves

Vienas iš „M26“ privalumų – gyvenimas šalia Vilnelės, Pavilnių regioninio parko, netoli Belmontas, pažintinis Pūčkorių takas, unikalus Užupis ir Vilniaus senamiestis.

Daugiau informacijos apie projektą ir registracija į „Atviras duris“ pateikiama pagal šią nuorodą.

Ir pabaigai, užsukime į 15 minučių pėsčiomis nuo Vilniaus senamiesčiopastatytą naują, funkcionalų Paplaujos namų kvartalą - „P9“ siūlo įsikurti Belmonto gamtos apsuptyje ir pamiršti varginantį miesto bruzdesį. Nedidelėje ir sparčiai atsinaujinančioje Paplaujos gatvėje kuriasi prestižinis ir saugus kvartalas. Kadaise pramonės objektų užgožta teritorija atgimsta naujais moderniais pastatais ir tvarkoma žaliąja zona.

Prie Vilniaus centro privalumų įpratę, tačiau gamtos išsiilgę gyventojai čia gali rinktis nuo vieno iki penkių kambarių butus ir apartamentus. Verslininkams siūlomos išskirtinės biuro patalpos.

Pirkėjams siūlomi itin kompaktiški, vieno kambario butai nuo 36,40 kv. m. Daugiausia įrengta 2 kambarių butų, kurių plotas prasideda nuo 38,15 kv. m. Taip pat yra trijų – keturių ir net penkių kambarių apartamentų.

Aruodas.lt/P9 - funkcionalus Paplaujos namų kvartalas Užupyje
Aruodas.lt/P9 - funkcionalus Paplaujos namų kvartalas Užupyje

Butai parduodami su daline apdaila.

Netoli vaikų darželis, mokyklos, prekybos centras, degalinė. Darbų pabaiga numatoma 2020 m. I ketvirtį.

Į projekto „Atviras duris“ šį ketvirtadienį užsiregistruosite pagal šią nuorodą.

Jau šį ketvirtadienį, nuo 15 iki 19 val., Aruodas.lt kviečia apžiūrėti projektus, kurie Jus sudomino, ir išsirinkti naujus namus. Renginyje vystytojų atstovai suteiks daugiau informacijos apie kiekvieną projektą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius