Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: penki balandį populiariausi būstai Vilniuje – pasižvalgykime po jų vidų

Skoningai įrengti, nereikalaujantys jokio remonto, tie, į kuriuos galima keltis nors ir šiandien – tokie Aruodas.lt parduodami būstai balandžio mėnesį sulaukė bene didžiausio skelbimų portalo lankytojų dėmesio. Visi šie būstai yra Vilniaus mieste, įsikūrę ne senesnės nei penkerių metų statybos keliaaukščiuose gyvenamuosiuose namuose ar kvartaluose.
Butas Santariškėse, Vilniuje
Butas Santariškėse, Vilniuje / Aruodas.lt nuotr.

Populiariausių būstų penketukas yra pateiktas atsitiktine tvarka.

Žirmūnai, Kalvarijų g.

Itin erdvus, prabangiai įrengtas 4 kambarių (102 m²) butas savo klasikiniu interjeru veikiau primena dvarą nei loftą, nors ir yra įsikūręs 2013 metų statybos projekte „Loft Town“.

Tai yra itin patrauklus variantas tiems, kas svajoja apie būstą per du aukštus, dievina didelius vitrininius langus bei aukštas lubas. Būstas yra parduodamas su visais baldais ir buitine įranga.

Pirmajame lofto aukšte yra sukurta bendra laisvalaikio erdvė – virtuvė, sujungta su svetaine, miegamasis, vonios ir tamsusis kambariai, o antrame – du atskiri miegamieji ir dar vienas vonios kambarys. Būstas taip pat turi individualų išėjimą į terasą.

Žirmūnuose, Kalvarijų g., parduodamas loftas tiks miestietišku ritmu gyvenančiai porai ar šeimai, kuri nori gyventi patogiai, prabangiai, jaukiai, visai šalia sostinės centro.

Daugiau informacijos apie šį butą rasite pagal šią nuorodą.

Santariškės, Santariškių g.

Šiek tiek toliau nuo miesto centro, regioninio Verkių parkų pašonėje, Santariškėse parduodamas trijų kambarių butas, kitaip nei minėtasis loftas Žirmūnuose, dvelkia skandinaviško modernizmo, minimalizmo dvasia. Jį, kaip rašoma skelbime, pagal specialų projektą kūrė architektė–dizainerė.

Čia rasime tik itališką santechniką, akmens masės vonią, ąžuolines parketlentes, itališkus baldus ir šviestuvus. 2016 metų statybos projekte esantis butas yra įrengtas naujai, todėl nereikalauja jokio papildomo remonto.

57 m² erdvėje išplanuota erdvi svetainė su virtuve, atskiri miegamojo, vonios ir darbo kambariai, didelė terasa, iš kurios atsiveria vaizdas į mišką. Santariškių g. įsikūręs būstas yra parduodamas su visais baldais bei buitine įranga.

Būstas tiks kiekvienam, kuris mėgsta šiuolaikišką interjero estetiką, dievina pilką spalvą, o kartu ir nori gyventi miestietiškai, tačiau didesnės gamtos apsuptyje.

Daugiau informacijos apie butą rasite pagal šią nuorodą.

Pilaitė, Priegliaus gatvė

Pilaitės mikrorajone šiuo metu yra parduodamas nedidelis, ekonomiškas, skoningai, jaukiai ir moderniai įkurtas vieno kambario butas (30,21 m²). Nors vietos jame, iš pažiūros, nėra daug, tačiau tinkamai išplanuotas, zonomis paskirstytas funkcinis būsto planas leidžia čia jaustis tarsi kelių kambarių bute.

2015 metų statybos name, 7 aukšte įsikūręs būstas yra labai šviesus ir šiltas. Jam priklauso ir atskiras balkonas, kuris, kaip ir visi buto langai, yra orientuotas į pietinę pusę. Tiek būsto interjeras, tiek ir vaizdas pro langą, kaip rašoma skelbime, „nepalieka abejingų“.

Dėl savo nedidelio ploto butas yra idealus vienam žmogui arba porai, norinčiai gyventi kiek atokiau nuo centrinės miesto dalies triukšmo. Būstas yra puikiai išlaikytas, parduodamas su visais baldais ir įranga, tad į jį keltis galima nors ir šiandien.

Daugiau informacijos apie butą rasite pagal šią nuorodą.

Naujoji Vilnia, Broniaus Kazlo Boručio g.

Naujojoje Vilnioje, privačių namų ir kotedžų kvartale parduodamas dviejų kambarių butas (52,21 m²) patenkins klasikinį skonį mėgstančių pirkėjų poreikius. Šviesūs atspalviai, Provanso stilistika, būdinga prabangiam šio būsto interjerui, sukuria itin jaukią gyvenamosios erdvės aurą.

Čia rasime erdvią virtuvę, sujungtą su svetaine, miegamąjį, vonios ir tualeto kambarį, o kartu ir tamsų kambarį bei drabužinę. 2014 metų statybos būstui, visai kaip privačiam namui, priklauso ir nuosavas kiemas su didžiule terasa, kurioje galima leisti laisvalaikį, ypač šiltuoju metų laiku.

Kaip rašoma skelbime, šį NT objektą įvertins kiekvienas melomanas – visame bute yra išvedžiota muzikinė sistema, leidžianti mėgautis muzika svetainėje, vonioje ir terasoje. Broniaus Kazlo Boručio g. įsikūręs butas yra idealus vienam žmogui ar porai, mėgstančiai privatų gyvenimą sostinėje.

Daugiau informacijos apie butą rasite pagal šią nuorodą.

Pilaitė, Įsruties g.

Įsruties g., A+ energinio naudingumo, 2017 metų statybos name, esančiame Naujosios Pilaitės kvartale, parduodamas trijų kambarių butas (58,3 m²) su pilna apdaila, virtuvės baldais bei sieninėmis spintomis.

Kaip vardijama skelbime, būsto įrengimui naudojama kokybiška santechnikos bei buitinė virtuvės įranga, elektros instaliacija, yra įdiegta rekuperacinė sistema, šildomosios grindys bei daugybė kt.

Šviesūs, ramūs, natūralus būste vyraujantys atspalviai suteikia laisvę naujakuriams pakreipti šio būsto interjerą tiek į klasikos, tiek ir į moderno pusę.

Netoli šio namo kvartalo yra Salotės ir Gilužio ežerai, miškingos zonos, pasivaikščiojimo trasos, o kartu ir vaikų žaidimų aikštelės. Būstas yra idealus porai ar šeimai, vertinančiai gamtos prieglobstį, ramybę, tačiau norinčiai per daug toli nepabėgti nuo miesto centro.

Daugiau informacijos apie butą rasite pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius