-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: šeštadienį atvirų durų dienose – išskirtinės architektūros namų kvartalas Vilniuje

Ieškantiems unikalios gyvenvietės Vilniuje – puiki proga ją įvertinti gyvai. Šį šeštadienį planuojama apžiūra naujai statomame kvartale sostinėje.
„Moluvėnų kvartalas“
„Moluvėnų kvartalas“ / Aruodas.lt nuotr.

Pasikalbėti tiesiogiai su objekto „Moluvėnų kvartalas“ vystytoju, pasisemti idėjų arba norintieji išsirinkti būsimuosius šeimos namus jau gali registruotis lankomiausiame šalies NT portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

„Moluvėnų kvartalas“ – tai modernios architektūros skirtingų plotų ir išplanavimų projektas šalia miško. Kvartalas įsikūręs Vilniuje, Aukštuosiuose Paneriuose, Moluvėnų gatvėje.

Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“
Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“

„Tai – uždara namų gyvenvietė Vilniaus mieste su 2 hektarų ploto miško parku. Projektas skirtas tiems, kuriems svarbu neprarasti miesto ritmo, taip pat jausti harmoniją su gamta. Idėja kilo daug metų bendraujant su pirkėjais. Žinome, ką labiausiai vertina pirkėjai“, – pasakojo „FAMO RealEstate“ atstovas.

Ši gyvenvietė įsikūrusi pietvakarinėje Vilniaus miesto dalyje, vaizdingoje vietoje šalia miško, tik 15 min atstumu nuo miesto centro. Šalia išsidėsčiusios parduotuvės, darželiai ir mokyklos.

Plėtotojas pirkėjams siūlo individualius ir dvibučius namus, kurių plotas siekia nuo 85 iki 176 kv. metrų, o jų kainos skiriasi nuo namo išbaigtumo bei ploto. Kiekvienam namui priklauso sutvarkytas ir aptvertas 4 – 9 arų kiemas, įrengta medinė lauko terasa. Namai A++ energinio naudingumo klasės, į kainą įskaičiuota išvedžiota grindinio šildymo sistema.

Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“
Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“

„Projektas orientuotas į pirkėją, kuris nuolat skuba, kažkur lekia, bet tuo pačiu reikalauja ramybės. Šis projektas iš kitų išsiskiria tuo, kad skiriame didelį dėmesį namų išplanavimui, kad klientui būtų patogu gyventi. Vienoda namų architektūra užtikrina kvartalo patrauklumą. Be to, nepaisant to, kad namai yra skirtingų išplanavimų ir plotų, jie iš išorės atrodo vienodai“, – aiškino projekto atstovas.

Šiuo metu parduodama 30 namų, taip pat apie 20 projektuojami ir greitu metu bus pateikti rinkai. Iš visų etapų parduota trečdalis namų. Susidomėję užsiregistruokite apžiūrėti jau šį šeštadienį.

Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“
Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“

„Galime pasiūlyti namus su daline arba pilna apdaila. Tie, kurie norės pilnos apdailos, galės tiesiog įsikelti be jokių rūpesčių. Pilnai įrengtame name bus rekuperacinė sistema, šilumos siurblys, gali būti netgi saulės elektrinė, virtuvės baldai, sieninės spintos ir kiti reikalingi baldai. Viskuo pasirūpinsime mes“, – tikino atstovas.

Kartu į pilną apdailą įeina: kokybiškos laminuotos grindys, grindjuostės, įtempiamos lubos, pilnai įrengtos vonios kambariai, vonios baldai ir santechnika. Taip pat kokybiškos vidaus durys, pilnai įrengtas ir sumontuotas apšvietimas, virtuvės baldų komplektas su buitine technika, 2 sieninės spintos, o sklypai aptveriami segmentine tvora.

„Namas A++ energinio naudingumo klasės, tad atitinka „Žaliojo būsto kredito“ sąlygas, kurios siūlo: mažesnę palūkanų normą, netaikomą sutarties sudarymo mokestį bei pradinę įmoką nuo 15 proc.“, – komentavo atstovas.

Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“
Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“

Šiuo metu kvartale jau yra baigtų ir įrengtų namų, kurie paruošti gyventi. Taip pat įrengtos gatvės, gatvių apšvietimas, šaligatviai. Kartu plėtotojas rūpinasi ir gerbūviu aplink namą – išlyginamas ir paskirstomas gruntas, klojamos trinkelės.

Domina daugiau informacijos? Registruokitės pagal šią nuorodą ir apsilankykite „Atvirų durų dienoje” šį šeštadienį, spalio 15 d., nuo 11 iki 16 val.

Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“
Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius