-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: tikras lobis romantikams – dizainerio įrengtas saulėtas loftas su židiniu laukia naujų šeimininkų

Šis loftas turi tris pagrindinius dalykus: erdvę, funkcionalumą ir estetiką. Prieš kelerius metus dizainerio projektuotas interjeras įrengtas ilgaamžėmis ir estetiškomis medžiagomis, būsimam jo šeimininkui niekuo nereikės rūpintis, tik pasiimti raktus ir iš karto mėgautis patogiu gyvenimu.
Loftas Žirmūnuose
Loftas Žirmūnuose / Aivaro Ruginio nuotr.

Loftas Žirmūnų mikrorajone Vilniuje įrengtas patogioje vietoje, netoli miesto centras. „Tokio tipo rekonstruotuose pastatuose ne retai įrengiamos kūrybinės dirbtuvės ir loftą įsigiję žmonės vargsta tvarkydami dokumentus. Šiame lofte butai yra gyvenamosios paskirties, todėl būsimi būsto šeimininkai neturės jokių rūpesčių“, – akcentuoja nekilnojamojo turto ekspertas Vilius Misevičius.

Skelbimą apie loftą matysite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Erdvė ir funkcionalumas su medžio akcentais

Vos įžengus pro lofto duris, žvilgsnis kyla aukštyn – iš tiesų, akis paganyti čia yra kur, lubos labai aukštos, per visą sieną suprojektuotos 7 metrų aukščio knygų lentynos. Dar daugiau erdvės suteikia dominuojančios balkšvos spalvos su maloniai šiltais medžio detalių intarpais. Svetainėje įrengtas židinys – belieka tik įsivaizduoti, kaip įsisukę į šiltą pledą su arbatos puodeliu žiūrėsite į spragsinčią ugnį. Vėsiais ir darganotais rudens vakarais apgaubia toks jaukumas, kad iš namų niekur nesinorės išeiti.

Medis ir kaip medžiaga, ir kaip spalvinis akcentas įterptas visose lofto zonose – iš svetainės į antrą aukštą kyla mediniai laiptai. Itin daug medžio panaudotas ir virtuvėje. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad medžio lakštu dekoruotos net sienos, bet jas atstoja integruotos sieninės spintos, kuriose tilptų visas gyvenimas – be jokių problemų kiekvienam daiktui rasite savo vietą. Trys sieninės spintos įrengtos ir antrame aukšte.

Aivaro Ruginio nuotr./Loftas Žirmūnuose
Aivaro Ruginio nuotr./Loftas Žirmūnuose

Lofte įrengtas ekonominis dujinis šildymas, todėl kambarių temperatūrą galėsite reguliuoti pagal savo poreikius.

Virtuvėje – pramoninio dizaino elementai

Jaukus interjere nepamiršti lofto stiliaus principai – pramoninio dizaino elementai: betono lubos virtuvėje, juodo metalo elementai virtuvės šviestuvuose ir baro kėdės, kartu derantis ir juodas, atspindžiais blizgantis stalviršis. Virtuvės plautuvė integruota į atskirą salelę, kuri kartu tarnauja ir kaip baras – prisėdus ant aukštų kėdžių smagu kartu dalyvauti maisto gamybos procese.

Prie pietų stalo pastatytos ne tik kėdės, bet ir modernios formos medinis suolas. Kaip kontrastas juodai spalvai priderinti balti korpusiniai virtuvės baldai sukuria švaros pojūtį. Apžiūrėkite daugiau nuotraukų portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Būste netrūksta žaismingų akcentų – prie lubų pritvirtintas siūbuoja pintas krėslas – čia tikrai yra vietos smagiai pasisupti.

Aivaro Ruginio nuotr./Loftas Žirmūnuose
Aivaro Ruginio nuotr./Loftas Žirmūnuose

„Loftas parduodamas su visais baldais, kuriuos matote nuotraukoje, galima iš karto įsikelti ir gyventi“, – teigia V.Misevičius.

Loftas skirtas porai arba šeimai

Loftai dažniausiai skirti įsikurti jauniems žmonėms, bet čia gali gyventi šeima su vaikais. Antrame aukšte šalia tėvų miegamojo yra vaiko kambarys, kuriam panaudotas įdomus sprendimas – įrengta stiklo siena, pro kurią matyti pirmo aukšto bendra erdvė ir dar toliau – pro didelius lofto langus ir vidinis namo kiemas. Tokioje jaukioje salelėje galima įkurti vaiko svajonių kambarį, nevaržantį fantazijos keturiomis uždaromis sienomis.

Antrame aukšte įrengtas vonios kambarys, kuriame dominuoja tokios pačios spalvos ir medžiagos kaip visame bute – neprarandamas vientisumo pojūtis: baltos, pilkos spalvos dera su medžiu. Labai patogu tai, kad vonios patalpoje integruota spinta. Pravėrę jos duris rasite skalbimo mašiną – ne tik funkcionalu, bet ir estetiška, neužima vietos, nesudarko interjero estetikos. Dar vieną sanitarinį mazgą rasite pirmame aukšte.

„Antrame aukšte yra įrengta jauki darbo zona – patogu įsikurti dirbant nuotoliniu būdu iš namų“, – akcentuoja V.Misevičius.

Aivaro Ruginio nuotr./Loftas Žirmūnuose
Aivaro Ruginio nuotr./Loftas Žirmūnuose

Vidinis kiemas skirtas tik namo gyventojams

Iš pirmo aukšto gyvenamosios zonos patenkama į vidinį namo kiemą tarsi į mini parkelį – čia mėgstama vieta pasėdėti vasaros vakarais, surengti pikniką su draugais, įrengtos kepsninės, pastatyti suoliukai Vidiniame kieme pastatą jungia kelios arkos, ant kurių vyniojasi žalias vijoklis, o po kojomis paklotas žolės kilimas – vejos saleles formuoja trinkelių takai. Maloniai nuteikia ir švelnios pastelinės spalvos namo fasadas.

„Kiemas yra uždaras, juo naudojasi tik šio namo gyventojai, pašaliniai žmonės čia nepatenka. Namo teritorija aptverta, pastatytos vaizdo kameros, todėl ir jūs, ir jūsų vaikai jausis saugūs“, – teigia ekspertas.

Beje, svetainės langai nukreipti į pietinę pusę, todėl būste visą laiką daug saulės ir šviesos.

Loftas įrengtas patogioje vietoje: arti miesto centras, prekybos centrai, mokyklos ir vaikų darželiai, viešojo transporto stotelės. Prie namo visada yra vietos automobilių parkavimui.

Name įsikūrusi draugiška bendruomenė, jaunos šeimos. „Šis būstas tinka jaunai porai arba šeimai su vaiku“, – pataria V.Misevičius.

Lofto nuotraukas ir skelbimą galite apžiūrėti sekdami šia nuoroda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius