Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaip įsigyti naują butą neturint pradinio įnašo?

Žmonės, siekiantys Lietuvoje įsigyti nuosavą būstą su banko paskola, privalo turėti 15% pradinį įnašą. Jauniems žmonėms sukaupti šią sumą nėra lengva – taupymas šiam tikslui dažniausiai užtrunka apie penkerius metus. Tačiau šiandien Lietuvoje yra galimybė įsigyti naują butą ir nesukaupus pradinio įnašo.
Gintarės Jarmalavičiūtės kurtas interjeras
Gintarės Jarmalavičiūtės kurtas interjeras / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Visiems, svarstantiems apie nuosavą butą, bet dar nesukaupusiems pradinio įnašo, „Hanner“ siūlo pasinaudoti išperkamosios nuomos paslauga. Ši paslauga leidžia gyventi išsirinktame bute ir kaupti pradinį įnašą mokant fiksuotas nuomos įmokas. Butus galima rinktis projektuose „Žvėryno namai“ ir Naujamiesčio projekte „B23“.

„Hanner“ atsižvelgė į klientų pageidavimus ir prailgino maksimalų išperkamosios nuomos laikotarpį nuo 24 iki 30 mėnesių. Tokiu būdu išperkamosios nuomos įmokos sumažėjo ir susilygino su įprastos butų nuomos kainomis Žvėryne ir Naujamiestyje. Nuo šiol naują butą projekte „B23“ galima išsinuomoti nuo 305 EUR/mėn, o „Žvėryno namuose“ – nuo 431 EUR/mėn. Visi „Rent2Buy“ klientai gali išsirinkti buto apdailos lygį, baldus ir buitinę techniką pagal savo poreikius ir pageidavimus.

„Puikiai žinome, kad jaunoms šeimoms, pradedančioms savarankišką gyvenimą, nelengva sukaupti pradinį įnašą. Taupymą nuosavam butui ypač apsunkina tai, kad tuo pat metu dar reikia nuomotis laikiną butą. Todėl siūlome nešvaistyti pinigų įprastai nuomai ir pasinaudoti „Rent2Buy“ paslauga.“ – teigė „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Nuo 2015 metų, kai „Hanner“ pasiūlė šią paslaugą Lietuvoje, buvo pasirašyta daugiau nei 200 išperkamosios nuomos sutarčių, o keliasdešimt jaunų šeimų jau įsigijo savo išsirinktus butus.

VIDEO: Hanner klientų atsiliepimai apie Rent2buy paslaugą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius