-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje vis dar populiari buto nuoma valandai: kas renkasi ir kiek kainuoja

Butų nuoma valandai ar kelioms Lietuvoje asocijuojasi su pasimatymais bei nelegalia sekso industrija. Anksčiau šiems tikslams buvo nuomojami viešbučio apartamentų neprimenantys butai, už kuriuos klientai atsiskaitydavo grynaisiais. Dabar situacija kiek pasikeitė ir valandai – trims galima išsinuomoti tvarkingus, suremontuotus bei švarius apartamentus su virtuvės zona ir kitais privalumais.
Miegamasis
Miegamasis / Pars Sahin / Unsplash nuotr.

Klientai renkasi nebe tik pagal kainą, bet ir lokaciją, buto išplanavimą, suteikiamus privalumus bei, žinoma, anonimiškumą. Pastarąjį nuomojamų butų savininkai suteikia dažnai nė nesusitikdami su nuomininkais.

Butų pasiūla bei kainos įvairuoja priklausomai nuo miesto bei rajono. Skelbimų portaluose trumpalaikės nuomos butų pajūryje kainos skirstomos nuo 1 valandos iki paros. Vilniuje pasiūlymai kiek įvairesni, tačiau dažniausiai mažiausia kaina nurodoma trims valandoms. Ji didėja atsižvelgiant į buto įrengimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius