-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norite mažesnių sąskaitų už šildymą? Rinkitės naujos kartos langus

Artėjantis šildymo sezonas skatina gyventojus ieškoti vis naujų būdų sutaupyti. Ypač tai aktualu privačių namų gyventojams, kurių namai pasižymi didesne kvadratūra ir šildymo sąskaitos išties sudaro nemažą dalį išlaidų. Siekiant sutaupyti, jau gyvenamame arba dar tik statomame name, svarbiausia dėmesį atkreipti į langus, nes per juos prarandama didžioji dalis šilumos.
Norite mažesnių sąskaitų už šildymą? Rinkitės naujos kartos langus
Norite mažesnių sąskaitų už šildymą? Rinkitės naujos kartos langus / UAB "Megrame" nuotr.

Taupo energiją

Vis dažniau namuose langai tampa pagrindiniu interjero akcentu,

praplečiančiu erdves. Langas savo forma ir dydžiu dažnai atstoja visą sieną, todėl jo konstrukcija turi būti ne tik patvari, bet ir gerai izoliuojanti šilumą. Ekspertai skaičiuoja, kad dėl nesandarių langų bei durų vienas gyventojas gali patirti sunaudojamos šilumos nuostolių iki 50 proc., o atskirais atvejais – net ir iki 70 procentų.

Renkantis energetiškai efektyvius langus didžiausias dėmesys turi būti skiriamas šilumos perdavimo koeficiento U vertei. Kuo mažesnė U vertė, tuo didesnė šilumos dalis sulaikoma. Didžiausia langų ir durų gamintoja Baltijos šalyse MEGRAME savo klientams jau kurį laiką siūlo naujos kartos šiltus plastikinius langus S9000, kurių koeficiento vertė U yra 0,77 W/m²K. S9000 profilių sistemos plastikiniai langai atitinka aukščiausius šilumos laidumo reikalavimus. Tokie plastikiniai langai tinka energiją taupantiems – pasyviems namams ir ženkliai sumažina būsto šilumos išlaidas.

Išskirtinės charakteristikos

MEGRAME S9000 profilių sistemos plastikiniai langai turi 6 vidines profilio kameras, jų geometrija ir išdėstymas tiek rėme, tiek ir varčioje, o taip pat 83 mm profilio montavimo gylis lemia labai geras šilumos ir garso izoliacijos savybes. Trečioji sandarinimo tarpinė, esanti po stiklo paketu, varčioje sumažina oro judėjimą aplink stiklo paketą, pagerina šilumos perdavimo koeficiento reikšmę. Šilti S9000 langai gaminami išskirtinai su seletyviniu 3 stiklų stiklo paketu ir „termo“ rėmeliais, kurie maksimaliai sumažina langų rasojimo tikimybę. Taipogi į šiuos langus galima įmontuoti savaiminio vėdinimo sistemą.

Naujos kartos langai pasižymi modernia profilio gamybos technologija – šių langų plastiko gamyboje nenaudojamas švinas, jis pakeistas kalciu, todėl namuose užtikrinama sveika, aplinkai draugiška aplinka. Tuo tarpu saugi ir patvari vokiška GU varstymo furnitūra garantuoja ilgaamžę langų eksploataciją, tokie langai neišsikraipo nuo temperatūros skirtumo.

MEGRAME S9000 langai pasižymi išskirtiniu stiliumi – siaura profilio matoma dalis bei klasikinis užapvalintų formų dizainas leidžia pritaikyti langus prie modernaus interjero. Langai gali būti įvairių spalvų, taipogi dengti medienos imitacija.

Taip pat paminėtina, kad dėmesys langų sandarumui aktualus ne tik šilumos sulaikymui. Šilti langai užtikrina aukštą garso izoliaciją, patalpų vėdinimo standartus, atlieka įsilaužimo prevencijos funkciją.

Auksu įvertinta kokybė

Išskirtinės kokybės šilti MEGRAME langai buvo įvertinti ir šalies mastu – inovatyvūs langai S9000 dėl ypatingų lango savybių apdovanoti „Lietuvos Metų gaminio“ aukso medaliu.

MEGRAME įmonės gaminami langai ir durys yra testuojami notifikuotose laboratorijose, kuriose nustatomi šie rodikliai: šilumos perdavimo koeficientas, oro garso izoliavimo koeficientas, atsparumas vėjo apkrovai, vandens pralaidumas, oro skverbtis, atsparumas vertikaliai apkrovai, atsparumas varčios sukimui, mechaninis stiprumas ir standumas. Bendrovė vadovaujasi ISO 9001 ir ISO 14001 kokybės standartais – produktų kokybė pripažinta ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje.

Daugiau apie plastikinius naujos kartos langus su S9000 sistema skaitykite www.megrame.lt

Megrame

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius