Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Omberg“ projekte „Bajorų lajos“ 2 pasiektas 85 proc. baigtumas

Nekilnojamojo turto (NT) plėtros bendrovės „Omberg“ projekto „Bajorų lajos“ 2 etape, pradėtame statyti 2020 m. ketvirtą ketvirtį, pasiektas 85 proc. baigtumas. Iš viso projektą sudarys trys etapai, į jį investuota 21 mln. eurų, rašoma pranešime spaudai.
Bajorų lajų II etapo vizualizacija
Bajorų lajų II etapo vizualizacija / „Omberg“ nuotr.

„Bajorų lajos“ 2-ame etape išplėtoti trys 5–6 ir 7–9 aukštų daugiabučiai su 147 A+ energinės klasės butais. 1-ame etape, kurio statybos baigtos šių metų pirmą ketvirtį, išplėtoti 122 butai.

Bendrovė planuoja pastatyti dar 3-ią projekto etapą. Iš viso projekte numatyti septyni daugiabučiai, kuriuose bendrai planuojama išplėtoti 361 butą – šiuo metu jie visi jau yra parduoti arba rezervuoti. „Bajorų lajos“ taip pat yra geriausiai parduodamas bendrovės plėtojamas projektas šiais metais.

„Bajorų lajos“ yra įsikūrusios Bajorų kelyje Vilniuje. Aplinkui gerai išvystyta viešojo transporto infrastruktūra, netoliese yra Geležinio Vilko gatvė, užtikrinanti patogų susisiekimą su kitais miesto rajonais. Šalia projekto – 300ha dydžio Vanaginės geomorfologinis draustinis, Verkių regioninis parkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius