Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV parduodama įspūdinga vila už 175 mln. dolerių

Sala Konektikute, Jungtinėse Amerikos Valstijose, gali gauti brangiausiai parduoto turto Amerikoje titulą. Už vilą ir žemę aplink ją savininkai prašo 175 mln. JAV dolerių, rašo „The Wall Street Journal“.
„Didžioji sala“ JAV
„Didžioji sala“ JAV / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

25 ha ploto teritorija, nuo kurios iki Niujorko tik keturios valandos kelio, yra brangiausias šiuo metu parduodamas turtas, tikina nekilnojamojo turto brokeris Davidas Ogilvy.

Iki šiol brangiausiai parduoto nekilnojamojo turto titulą išlaiko 2014 metais už 147 mln. JAV dolerių parduota Niujorke esanti vila.

Vietovė dar žinoma kaip „Didžioji sala“ ir yra pasiekiama tiltais. Pati vila pastatyta 1900 metais. Pagrindiniame name yra šeši miegamieji, taip pat šalia yra priestatai svečiams ir darbuotojams. Ji turi privatų paplūdimį ir prieplauką.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Didžioji sala“ JAV
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Didžioji sala“ JAV

1900 metais vilą nusipirko verslininkas Williamas Ziegleris, kuris ją naudojo kaip vasaros rezidenciją. Anot brokerio, savininkai „Didžiąją salą“ nusprendė parduoti, nes likę gyvi giminaičiai persikėlė gyventi kitur.

2014 metais D.Ogilvy pardavė beveik 20 ha ploto teritoriją netoli nuo „Didžiosios salos“ už 120 mln. JAV dolerių. Pradinė kaina tuomet siekė 190 JAV dolerių.

„Tokio brangaus nekilnojamojo turto rinka šalyje labai maža. Kadangi pardavėme vieną panašų objektą netoliese, turime puikią patirtį“, – sakė brokeris. ​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius