Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Siūlomi nauji kokybiški butai, nuo kurių balkonų jau trupa plytelės

Ant naujutėlio daugiabučio Pašilaičiuose, Vilniuje, puikuojasi reklaminis plakatas su užrašu „nauji kokybiški butai“, nors nuo balkono šono jau gerokai nutrupėjusios plytelės. Projekto „Gabijos namai“ atstovai tvirtina apie tai nežinoję.
Nuo naujų butų jau byra plytelės
Nuo naujų butų jau byra plytelės / 15min skaitytojo nuotr.
Temos: 1 Daugiabutis

Nuotrauka, keliančia šypseną, pasidalino 15min skaitytojas Kęstutis.

„Gyvenu netoliese. Važiavau pas uošvę į svečius ir krito į akį vaizdas. Balkono plytelės nubyrėjusios iš dviejų pusių – ne tik iš tos pusės, kuri matosi, bet ir iš kitos. Labai jau kokybiški butai. Bent skelbimą galėtų nuimti“, – ironizavo Kęstutis.

Butus siūlančių „Gabijos namų“ pardavimų projektų vadovė Rasa Radovičienė, kalbėdama su 15min, tvirtino apie tai sužinojusi pirmą kartą.

„Pirmą kartą girdžiu. Nelabai žinau tokios informacijos, niekas nieko nerašė ir nesiskundė, todėl nelabai galiu pakomentuoti“, – sakė ji.

Vieno kvadratinio metro kaina šiame daugiabutyje siekia 1231 eurą.

Kaip skelbiama projekto tinklalapyje, daugiabutis „Gabijos namai“ yra Vilniuje, Pašilaičiuose, Gabijos g. 44. Projekto plėtotojas – nekilnojamojo turto vystymo ir statybos įmonių grupė „Vilniaus kotedžai“. Įmonė teigia turinti ilgalaikę patirtį kotedžų ir individualių namų statybos rinkoje.

„Vilniaus kotedžai“ taip pat skelbia, kad nuo 2012 metų sėkmingai įgyvendino apie 40 kotedžų statybos projektų Vilniuje – Tarandėje, Balsiuose, Pavilnyje ir kituose rajonuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius