Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

TOP5 brangiausi Aruodas.lt butai Vilniuje – su milžiniškomis terasomis ir privačiu SPA centru

Kartais kai kuriuos butus tiesiog butais vadinti neapsiverčia liežuvis. Didžiulės kvadratūros, išskirtinio dizaino, su iki menkiausių smulkmenų suprojektuotu interjeru, turintys erdvias terasas, iš kurių atsiveria įspūdingos Vilniaus centro ir raudonų senamiesčio stogų panoramos...
Brangiausi Aruodas.lt parduodami butai Vilniuje
Brangiausi Aruodas.lt parduodami butai Vilniuje / Aruodas.lt nuotr.

Nekilnojamojo turto ekspertai tokius – prabangos klasės – butus vadina išskirtiniais, unikaliais, vienetiniais. Ir net jei kai kurių kaina taip pat saldi, ekspertai tikina – kiekvienas sumokėtas euras atsiperka gyvenant šiuose, daugelio vadinamuose svajonių namuose.

Kviečiame pasidairyti po prabangiausius, išskirtinio dizaino butus prestižinėse Vilniaus gatvėse. Jų kainos svyruoja nuo pusės milijono iki beveik 2 milijonų eurų. Žemiau – TOP5 brangiausi butai sostinėje.

1. Senamiestis, Šiaulių gatvė, 4 kambariai

Jei visuomet svajojote apie gyvenimo privačiame name jausmą, tačiau nenorite nutolti nuo miesto šurmulio, jums tikrai patiks išskirtiniai apartamentai pačioje Vilniaus Senamiesčio širdyje, Šiaulių gatvėje. Didelis, erdvus ir šviesus 197 kvadratinių metrų ploto butas – puikus pasiūlymas ieškantiems išskirtinės kokybės ir prabangos.

Vos porą žingsnių nuo Rotušės esantis 4 kambarių butas suplanuotas per du aukštus: pirmame aukšte išsidėsčiusios svetainės, valgomojo bei virtuvės erdvės, antrame aukšte – drabužinė, garinė pirtis, visos erdvės suplanuotos kruopščiai apgalvojant kiekvieną detalę.

Prabangiuose apartamentuose yra įrengtas židinys, o iš valgomojo ir virtuvės patenkama tiesiai į namų terasą. Visa tai suteikia būstui ypatingą jausmą. Pro langus atsiveria žavingi raudonųjų senamiesčio stogų ir bažnyčių bokštų vaizdai...

„Butas – visiškai naujas, įrengtas vos prieš porą metų, labai mažai gyventas. Tai nuostabus pasirinkimas tiems, kurie ieško namų pačiame Vilniaus senamiestyje“, – sakė išskirtinį butą parduodanti nekilnojamojo turto brokerė Agnė Navickienė.

Pasak jos, šis butas turi ir papildomus prabangos elementus, tokius kaip apsaugos sistema, viso namo laukiamasis, kuriame visą parą budi konsjeržas, bendrose namo erdvėse yra įrengta SPA erdvė – pirtis, sūkurinė vonia – šios erdvės patiks ne tik naujiems parduodamo buto savininkams, bet ir jų svečiams.

Modernus ir estetiškas naujos statybos namas nepriekaištingai susilieja su raudonais senamiesčio stogais.

„Įspūdį daro ir erdvi automobilių aikštelė, ir patogus įvažiavimas į ją, o iki buto durų galima tiesiai iš ten pakilti liftu. Uždarame namo kieme yra įrengta vaikų žaidimo aikštelė, o ant namo stogo – privati erdvi terasa, iš kurios atsiveria vaizdingos, romantiškos panoramos“, – pasakojo A.Navickienė.

Aruodas.lt nuotr./Prabangus 4 kambarių butas Šiaulių gatvėje
Aruodas.lt nuotr./Prabangus 4 kambarių butas Šiaulių gatvėje

Brokerės teigimu, nors buto kaina – nemaža, šis butas vertas kiekvieno už jį sumokėto euro. Esą būtent čia galima pasijusti taip, lyg gyventum privačiame name, tačiau tuo pat metu įsikurti pačiame sostinės centre. Be to, „virš galvos“ niekas nevaikšto – butas įrengtas viršutiniame, trečiame, namo aukšte.

„Butas išties labai unikalus ir labai komfortiškas. Taip, tai prabangos klasė, tačiau tokių butų daug nėra, jų pasiūla labai maža. Įrengiant jį buvo naudojamos itin kokybiškos medžiagos, butas skirtas ieškantiems kokybės ir pačių geriausių savybių“, – kalbėjo A.Navickienė.

Skelbimas publikuojamas portale Aruodas.lt, jį matysite, paspaudę šią nuorodą.

2. Naujamiestis, A.Tumėno gatvė, 4 kambariai

Dar vienas itin prabangus butas – A.Tumėno gatvėje, Vilniaus centre.

Išskirtiniai apartamentai naujų šeimininkų laukia prestižinėje vietoje tarp Žvėryno ir Seimo rūmų, prie pat M.Mažvydo bibliotekos, prie pat Gedimino prospekto.

Prabangūs, 239,15 kvadratinių metrų apartamentai išsiskiria ne tik strategiškai patogia vieta, bet ir didžiulėmis erdvėmis – 4 kambarių butas aukštomis lubomis patiks mėgstantiems gyventi nevaržomai, puikiai tiks ir šeimoms su vaikais.

Aruodas.lt nuotr./Prabangus 4 kambarių butas A.Tumėno gatvėje
Aruodas.lt nuotr./Prabangus 4 kambarių butas A.Tumėno gatvėje

Vilniaus vartų pastate įrengti apartamentai – visiškai įrengti, čia įmontuotos vaizdo kameros, kodinė laiptinė spyna. Bute yra ir vieta automobiliui.

Pro didžiulius, vietoje kai kurių sienų įrengtus langus iš 16-ojo aukšto atsiveria įspūdinga miesto panorama, kuria grožėtis ne ką mažiau patrauklu ir naktį – visas prožektorių šviesose paskendęs naktinis miestas tampa lyg ant delno.

Už kokią kainą norima parduoti būstą, matysite skelbime pagal šią nuorodą.

3. Naujamiestis, K.Kalinausko gatvė, 3 kambariai

K.Kalinausko gatvėje, „Embassy House“ pastate – 3 kambarių butas, apimantis 163 kvadratinius metrus. Kelių ambasadų apsuptyje įkurti apartamentai stebina panoraminiais dangoraižiais – tiek pro vitrininius langus, tiek iš erdvios, 100 kvadratinių metrų terasos atsiveria Naujamiesčio vaizdai, Konstitucijos prospekte esantys dangoraižiai.

Itin šviesūs ir elegantiški, iki smulkmenų įrengti namai stebina į juos vos įžengus – pasaulinės prabangios klasikos baldais įrengta ne tik su virtuve sujungta svetainė, bet ir miegamieji, vonios kambariai.

Net 83 kvadratinių metrų ploto, 3,60 metrų aukščio svetainė suzonuota į židinio/valgomojo ir televizoriaus/poilsio erdves. Skelbimas apie šį išskirtinį būstą šiuo metu rodomas portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą, būsto pardavimui atstovauja Kristina Marčiulevičienė.

Aruodas.lt/Prabangus 3 kambarių butas K.Kalinausko gatvėje
Aruodas.lt/Prabangus 3 kambarių butas K.Kalinausko gatvėje

Elegantiškas, iki smulkmenų suderintas buto interjeras, nustebina vos įžengus į jo erdvę. Puikų remontą charakterizuoja aliuminiu kaustyti langai su automatinėmis išorės ir vidaus žaliuzėmis, lubas siekiančios durys, ąžuolinės grindys, marmuro palangės. Akį traukia marmuro židinys, prabangūs krištolo šviestuvai.

Pritrenkiančio grožio virtuvė su marmurinio stalviršio sala, blizgiais spintelių paviršiais ir kokybiška buitinė technika tiesiog kviečia pajusti maisto gaminimo malonumą.

Komfortišką orą užtikrina dviejų zonų kondicionavimo sistema, šildomos grindys vonios kambariuose.

Bute įrengtos pagalbinės patalpos, vienoje kurių spinta, rūbų skalbimo ir džiovinimo mašinos, antrojoje – integruota spinta, praustuvas, boileris, vandens filtrai.

Esant poreikiui turėti didesnį plotą, pardavėjas siūlo apartamentus išplėsti – apie 70 kvadratinių metrų terasos su statybos leidimais galima skirti naujoms erdvėms įrengti.

4. Senamiestis, J.Basanavičiaus gatvė, 4 kambarių butas

Išskirtinis savo stilistika ir itin kokybiškai įrengtas erdvus, 215,68 kvadratinių metrų butas su nuostabiu vaizdu į Vilniaus senamiestį laukia naujų šeimininkų. J.Basanavičiaus gatvėje esantis 4 kambarių, dviejų aukštų butas leis pasijausti tarsi gyventumėte nuosavame name. Skelbimą rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

1940 metais statytas, o 2007-aisiais – renovuotas namas leis pajusti tikrą senamiesčio architektūros dvasią, tačiau suteiks visus šiuolaikinės statybos būsto privalumus.

Pasak išskirtinį butą parduodančios nekilnojamojo turto brokerės Agneškos Kupčelait, tiek pats namas, tiek jo vieta mieste suteikia didingumo, galingumo jausmą – išskirtinė būsto dvasia jau jaučiama ir nuotraukose, tačiau apžiūrėjus gyvai įspūdis lieka dar didesnis.

„Buto kokybė jaučiasi kiekviename buto kampe – dabartiniai šeimininkai viską įrenginėjo sau, naudojo tik itin kokybiškas, prabangias medžiagas. Dauguma jų, kaip ir baldai, buvo užsakomi užsienyje, daugiausia – Italijoje. Butas įrengtas su daug meilės ir entuziazmo“, – 15min kalbėjo A.Kupčelait.

Aruodas.lt nuotr./Prabangus 4 kambarių butas J.Basanavičiaus gatvėje
Aruodas.lt nuotr./Prabangus 4 kambarių butas J.Basanavičiaus gatvėje

Pasak jos, išskirtinumu pasižymi ir po renovacijos palikti, restauruoti autentiški langai bei medinės durys – pastarąsias iš naujo atkurti buvo patikėta profesionaliam meistrui, dirbančiam su bažnytinėmis relikvijomis ir muziejiniais objektais. Durų buvo nuspręsta nekeisti, todėl išlaikyta 5-ojo dešimtmečio statybos stilistika sukuria dar didesnį prabangos įspūdį, o erdvūs, užuolaidomis nedengti langai – erdvės pojūtį, pro juos atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai.

Didelės kvadratūros bute yra du židiniai, ant stogo yra galimybė įsirengti erdvią terasą, iš kurios visa Vilniaus panorama taps lyg ant delno.

Daugiau nuotraukų ir būsto kainą matysite čia.

5. Naujamiestis, K.Kalinausko gatvė, 2 kambariai

Dar vienas išskirtinis butas K.Kalinausko gatvėje laukia naujų šeimininkų.

Tame pačiame name, kuriame įsikūrusios Norvegijos Karalystės ir Suomijos Respublikos ambasados viršutiniame, 6-ame, pastato aukšte parduodamas erdvus, 93 kvadratinių metrų ploto 2 kambarių butas su didžiule, 46 kvadratinių metrų terasa.

Prabangus 2 kambarių butas K.Kalinausko gatvėje
Prabangus 2 kambarių butas K.Kalinausko gatvėje

Visame name – tik 5 butai, aplink – reprezentatyvi aplinka, po namu – automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje naujiems savininkams priklauso net dvi vietos. Šiuolaikiškas ir prabangus būstas sukurtas trokštantiems stilingų ir erdvių, šviesių namų – įspūdį čia palieka ne tik modernus suplanavimas ir skoningas interjeras, bet ir didžiuliai, kone žemę siekiantys langai.

„Vilniuje nėra daug tokių butų, kurie turėtų didžiules terasas ir džiugintų akį gražiais vaizdais, juolab arti senamiesčio – tai didelis privalumas. Be to, namas yra vienas saugiausių – čia aplink yra įsikūrę net kelios ambasados, nuolat yra fizinė apsauga“, – pasakojo stilingą ir prabangų butą parduodantis nekilnojamo turto brokeris Arturas Fridmanas.

Pasak jo, butą įrengę savininkai gyvena Maskvoje, o Vilniaus širdyje įsigiję kelis butus juos nusprendė įrengti išskirtinai – šiam net samdė dizainerį iš Prancūzijos, visus baldus užsakė iš Italijos.

Pažiūrėkite daugiau būsto nuotraukų čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius