Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

„Trump Tower“ dangoraižis iškils Gruzijos Batumyje

Gruzijos Batumio mieste iškils JAV prezidento rinkimus laimėjusio Donaldo Trumpo verslo imperijos simbolis – dangoraižis „Trump Tower“.
„Trump Tower“ Batumyje vizualizacija
„Trump Tower“ Batumyje vizualizacija

„Dangoraižio „Trump Tower“ statyba bus atnaujinta. Atsigaunant Gruzijos nekilnojamojo turto rinkai, pagerėjus šalies investiciniam patrauklumui, esame nusiteikę optimistiškai ir tikimės netrukus atnaujinti šio ambicingo projekto įgyvendinimą“, – pareiškė projekto iniciatorės – Gruzijos investicijų bendrovės „Silk Road Group“ – atstovas Georgijus Marras.

Pasak jo, projektas 2012-aisiais buvo įšaldytas visų pirma dėl nekilnojamojo turto kainų Gruzijoje kritimo, taip pat dėl „netikėto ir nesuprantamo vietos valdžios priešinimosi“.

Idėja Gruzijoje statyti „Trump Tower“ kilo 2010-aisiais Niujorke susitikus „Silk Road Group“ ir „The Trump Organization“ atstovams, o jau 2011-ųjų pavasarį buvo pasirašytas bendradarbiavimo susitarimas dėl 250 mln. JAV dolerių tuomet įvertinto projekto įgyvendinimo.

47-ių aukštų dangoraižį pagal Niujorko architektų biuro „John Fotiadis Architects“ projektą planuota pradėti statyti 2013 metų pradžioje.

„Trump Tower“ Batumyje vizualizacija
„Trump Tower“ Batumyje vizualizacija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius