-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kas stos prie viešbučio, kuris Vilniuje pakeis „Kempinski“, vairo

​​​​​​​Pirmasis Baltijos šalyse prabangaus prekės ženklo „Curio Collection by Hilton“ viešbutis, kuris sostinės širdyje, istoriniame telegrafo pastate duris atvers gegužės mėn. ir pakeis iki šiol čia veikusį „Kempinski“ viešbutį, turi naują vadovę. Ja tapo beveik dviejų dešimtmečių patirtį viešbučių sektoriuje sukaupusi, tarptautinių įvertinimų sulaukusi Sigita Rudzevičienė.
„Grand Hotel Kempinski Vilnius“
„Grand Hotel Kempinski Vilnius“ / Viešbučio nuotr.

Ji „Grand Hotel Vilnius, Curio Collection by Hilton“ direktorės pareigas pradės eiti nuo kovo 1 d.

„Su didžiuliu smalsumu ir entuziazmu pradedu naują, galimybių kupiną etapą, kuriame, tikiu, mano ilgametė patirtis, dirbant su pasaulinio lygio garsiausiais prekių ženklais, ir naujos idėjos bei ambicijos bus tikrai vertingi. Sieksiu, kad šis viešbutis atneštų naujovių į mūsų rinką ir toliau prisidėtų keliant aukštus mūsų svetingumo verslo standartus. Norėsime nustebinti ilgamečius ir naujus viešbučio svečius – kartu leisimės į naują kelionę, kurioje atgijusios įdomiosios istorijos leis patirti iki šiol nematytą Vilniaus istorinį paveldą ir kurti išskirtinį svetingumą, svečiams mėgaujantis „Hilton“ tinklo teikiamais privalumais“, – sako Sigita Rudzevičienė.

Asmeninio archyvo nuotr./Sigita Rudzevičienė
Asmeninio archyvo nuotr./Sigita Rudzevičienė

S.Rudzevičienė pastaruosius penkerius metus sėkmingai vadovavo „Courtyard by Marriott Vilnius City Center“ viešbučiui. Ji 2019 m. yra pelniusi geriausios „Courtyard by Marriott“ viešbučių, kurių visame pasaulyje yra 1264, vadovės titulą, o 2022 m. – Baltijos šalių svetingumo sektoriaus atsparumo ir lyderystės apdovanojimą. S.Rudzevičienės vadovaujamas „Courtyard by Marriott Vilnius City Center“ taip yra laimėjęs daug garbingų apdovanojimų, tarp kurių ir sėkmingiausio 2021 m. turizmo paslaugų teikėjo titulas Lietuvoje bei ne vienas prestižinis paties „Courtyard Marriott“ tinklo įvertinimas.

S.Rudzevičienė šiuo metu taip pat yra nacionalinės Lietuvos turizmo skatinimo agentūros „Keliauk Lietuvoje“ valdybos narė. Ji atstovauja Lietuvai tarptautinėse viešbučių iniciatyvinėse gerosios praktikos, inovacijų diegimo darbo grupėse, rinkodaros ir strateginėse sesijose.

Kaip neseniai skelbta, istorinis sostinės centre įsikūręs viešbutis atsinaujina: sudaryta franšizės sutartis su tarptautiniu prestižiniu „Hilton“ tinklu ir čia duris atvers pirmasis Baltijos šalyse „Curio Collection by Hilton“ viešbutis. Naujuoju viešbučio valdytoju pasirinkta „Apex Alliance Hotel Management“ – nepriklausoma viešbučių valdymo kompanija, turinti didelę darbo su tarptautiniais prekių ženklais, tame tarpe ir „Hilton“, patirtį ir valdanti 15 viešbučių penkiose Europos šalyse.

„Curio Collection by Hilton“ – tai pasaulinis prabangių 5-ių žvaigždučių viešbučių, įsikūrusių išskirtiniuose pastatuose ar miestų dalyse, tinklas. Šis prekės ženklas ypatingai vertina istorinį, kultūrinį kiekvieno tinklui priklausančio viešbučio išskirtinumą, todėl dviejų vienodų „Curio Collection by Hilton“ viešbučių, kurių pasaulyje šiuo metu skaičiuojama 160, nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius