-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas rūbas: parduoto „Kempinski“ viešbučio valdytojas nurodė, kaip pastatas keisis atėjus „Hilton“

Ketvirtadienį pranešta, kad Vilniaus centre veikusį viešbutį „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ gegužę pakeis vieno didžiausių tarptautinių tinklų „Hilton“ viešbutis „Curio Collection by Hilton“. Tai bus pirmasis prabangos prekės ženklo „Curio Collection by Hilton“ viešbutis Baltijos šalyse. Jo valdytoju pasirinkta kompanija „Apex Alliance Hotel Management“. Su šia žinia viešbučio laukia ir daugiau pokyčių.
„Grand Hotel Kempinski Vilnius“
„Grand Hotel Kempinski Vilnius“ / Viešbučio nuotr.

Susisiekus su „Apex Alliance Hotel Management“ rinkodaros ir komunikacijos vadove Kristina Valaityte, ši 15min atskleidė, kad naujas „Grand Hotel Vilnius“ turės savo autentišką unikalų prekės ženklą.

„Mat pats „Curio Collection by Hilton“ prekės ženklas reiškia autentišką, vietą ir vietos gyvenimą atspindinčias patirtis. Mūsų atveju, Vilnių ir Vilniaus senamiestį, kultūrinį, pramogų ir kitų veiklų pasaulį“, – teigė ji.

Pasak K.Valaitytės, šio naujojo prekės ženklo identiteto pagrindu yra kuriamos naujos klientų patirtys – kaip ir ką jie gaus ir pačiame viešbutyje.

„Bus atnaujintas restorano „Telegrafas“, gastropubo „DUKES“ ir baro meniu, servisas, kiti pasiūlymai. Taip pat numatyta pasiūlyti naujų renginių ir veiklų svečiams visose viešbučio erdvėse“, – atskleidė ji.

Viešbutyje numatytas ir interjero atnaujinimas.

„Kambarių, konferencijų centro (atnaujinimas – aut.), bet kol kas planų dar negalime atskleisti – apie juos galėsime pranešti, kai bus padaryti dizaino ir kiti sprendimai“, – žadėjo K.Valaitytė.

Viešbučio nuotr./„Grand Hotel Kempinski Vilnius“
Viešbučio nuotr./„Grand Hotel Kempinski Vilnius“

Kaip anksčiau teigė viešbučio „Kempinski“ savininkas Marius Jakulis Jasonas, pasirašyta franšizės sutartis su „Hilton“, kuriam visame pasaulyje priklauso daugiau nei 7,5 tūkst. viešbučių. Sutartis su dabartiniu viešbučio valdytoju nutraukiama abipusiu susitarimu.

Jo teigimu, „Hilton“ neabejotinai sustiprins šio istorinio viešbučio, o kartu ir Vilniaus bei Lietuvos žinomumą pasaulyje.

„Apex Alliance Hotel Management“ direktorius Giovannis Valentinis sakė, jog bendrovė išplečia jos prabangių viešbučių portfelį iki keturių – tiek 5 žvaigždučių viešbučių ji valdo Europoje. Anot jo, viešbutis turės naują vadovą, kiti komandos pokyčiai šiuo metu neplanuojami.

„Curio Collection by Hilton“ yra pasaulinis 5 žvaigždučių viešbučių, įsikūrusių išskirtiniuose pastatuose ar miestų dalyse, tinklas, jungiantis 160 viešbučių.

„Apex Alliance“ grupei priklausanti „Apex Alliance Hotel Management“ valdo 15 viešbučių Italijoje, Rumunijoje, Lenkijoje, Lietuvoje ir Latvijoje. Lietuvoje ji dabar valdo 5 viešbučius: „Radisson Collection Astorija Vilnius“, „Park Inn by Radisson“, „Hilton Garden Inn Vilnius“, „Courtyard by Marriott City Center“ ir „Moxy Kaunas Center“.

2024-aisiais bendrovė planuoja atidaryti dar du „Hilton“ viešbučius Venecijoje ir Taline.

Pasaulyje garsaus viešbučių tinklo „Kempinski“ 5 žvaigždučių viešbutis po 7-erių metų statybų atidarytas 2012 metais. Investicijos į jį siekė apie 40 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius