-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pora nusipirko kotedžą Anglijos kaime – tada suprato, kad tai namai iš kalėdinio romantinio filmo „Atostogos“

Kotedžas iš romantinės komedijos „Atostogos“ dabar nuomojamas per „AirBnb“ – po to, kai savininkai jį nusipirko nežinodami tikrosios jo vertės, rašo metro.co.uk.
Pora nusipirko kotedžą Kotsvolde – tada suprato, kad tai namai iš žymaus kalėdinio romantinio filmo
Pora nusipirko kotedžą Kotsvolde – tada suprato, kad tai namai iš žymaus kalėdinio romantinio filmo / SWNS / „Scanpix“ nuotr.

58 metų Jonas Bromley ir 52 metų Cressida yra sutuoktinių pora, gyvenanti name, kuris geriausiai žinomas kaip įkvėpimo šaltinis nameliui iš filmo „Atostogos“. Šiame 2006 m. šventiniame filme Cameron Diaz vaidinama herojė rado prieglobstį per šventes.

Dabar į šią vietą nuolat atvyksta filmo gerbėjai, kurie fotografuojasi ir pozuoja lauke.

Prieš keletą savaičių pora paskelbė apie savo namų nuomą „AirBnb“ svetainėje už vidutiniškai 295 svarus sterlingų (337 eurų) už naktį ir iškart sulaukė filmo gerbėjų dėmesio.

Pora vis dar ten gyvena, bet jau turi užsakymų Kalėdoms, Naujiesiems metams ir vasarai – taigi jiems gali tekti patiems apsikeisti namais.

Filme likusi vieniša Amanda Woods, kurią vaidina Cameron Diaz, išvyksta iš Los Andželo (JAV) ir dvi savaites atostogauja Rosehill Cottage Anglijos kaime.

Filmo tyrėjai aplankė šį namą, bet supratę, kad jis per toli nuo aktorių ir filmavimo grupės Londone, studijoje jį atkūrė plyta po plytos.

Rosehill Cottage filme identiškai atitinka Bromley'ų namus – įskaitant tvorą, medinius vartus, sodą ir kaimo keliuką.

Jonas, kuris yra sporto fotografas, sakė: „Iš karto turėjau užsakymų. Pirmieji svečiai atvyko prieš kelias savaites dviem naktims. Jie buvo mokslininkai iš Kembridžo ir jiems labai patiko.“

„Tai viena iš tų poilsio vietų, kur galima pasislėpti mažame kaimelyje. Čia nėra nieko, tik šalia esanti užeiga – jokių parduotuvių.

Mes vis dar gyvename namelyje, bet turim užsakymų išnuomoti jį per Kalėdas, Naujuosius metus ir du kartus vasarą vietinėms vestuvėms. Aš tiesiog labai tuo didžiuojuosi. Tai labai gražus namas ir mums labai pasisekė“, – pridūrė vyras.

2019 m. Bromley's įsigijo šį turtą už 625 000 svarų sterlingų (714 469 eurų), juos sužavėjo jo trys miegamieji, AGA krosnelė, grindinis šildymas ir apželdintas sodas su plytelėmis išklota terasa.

Iš jo taip pat atsiveria gražūs vaizdai į Surėjaus kalvas.

Jonas sakė, kad iš pradžių atvyko apžiūrėti namo pats ir tiesiog iš karto jį įsimylėjo.

„Viskas buvo gražu – žemos lubos, sijos, didžiulis židinys su židiniu“, – pasakojo Jonas.

Tada jis su žmona pamatė jį „Country Life“ straipsnyje, kuriame buvo rašoma maždaug taip: „Atostogų namelis įkvėpėjas vėl parduodamas“.

Filmo „Atostogos“ scenografas Jonas Hutmanas DVD filmo komentaruose sakė, kad ieškojo „mieliausio, mažiausio, angliškiausio namelio, kokį tik galėjome rasti“, kai aptiko šį būstą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius