Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Savininką pakeitusio „Technopolis Ozo“ vadovą L.Savicką keičia R.Adlis

Investicijų valdymo bendrovės „Lords LB Asset Management“ valdomai įmonei „Baltic Opportunity“ iš Suomijos akcininkų įsigijus „Technopolio“ biurų kompleksą Vilniuje, šalia Ozo parko, bendrovės „Technopolis Ozas“ vadovą Liną Savicką keičia Rokas Adlis.
„Technopolyje“ atidarytas „Delta“ biurų pastatas
„Technopolyje“ atidarytas „Delta“ biurų pastatas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Technopolis

R.Adlis naujas pareigas pradėjo eiti kovo 25 dieną. Valdybos sprendimu L.Savickas tapo įmonės verslo plėtros vadovu, rodo Registrų centrui pateikti dokumentai.

R.Adlis daugiau nei dvejus metus vadovavo Švedijos kapitalo JK investicijų bendrovei „EQT Exeter“, iki tol septynerius metus buvo JAV privataus kapitalo bendrovės „Cerberus“ viceprezidentas.

Pernai lapkritį pradėtas ir kovo pradžioje galutinai baigtas „Technopolio“ pirkimo-pardavimo sandoris buvo didžiausias 2023-iųjų komercinio nekilnojamojo turto sandoris ne tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos šalyse.

„Lords LB Asset Management“ valdytojas Giedrius Bernotas kovo pradžioje teigė, jog verslo parkas buvo įsigytas už bendrovės pritrauktas lėšas ir dviejų bankų – „Swedbank“ ir SEB – suteiktą 125 mln. eurų paskolą.

Biurų kompleksą Vilniuje sudaro šeši pastatai, įsikūrę šalia Ozo parko šiaurinėje Vilniaus dalyje.

Suomijos „Technopolis Oy“ valdoma bendrovė „Technopolis Lietuva“ nuo 2013 metų valdė „Technopolis Ozą“, kur įsikūrę daugiau nei 140 klientų. L.Savickas anksčiau vadovavo ir „Technopolis Lietuvai“, tačiau kovo pradžioje jį pakeitė suomė Outi Maria Raekivi.

„Baltic Opportunity“ valdo investicijas į NT Lietuvoje, investuoja į atsinaujinančios energetikos projektus, teikia nuomos bei viešbučių paslaugas, taip pat užsiima NT vystymu bei statybomis, paštomatų, saulės ir vėjo elektrinių plėtra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius