-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 18

Skandalingame Gulbinų kvartale pasikeitė trečiosios rezidencijos savininkas: žinomas verslininkas paklojo įspūdingą sumą

Pastaruoju metu skandalingai pagarsėjusiame Gulbinų kvartale, Vilniuje, pasikeitė jau trečiosios rezidencijos savininkas. Šį kartą sandoris sudarytas vasarį, o už nekilnojamąjį turtą šioje vietoje paklota įspūdinga suma.
Gulbinų kvartalas
Gulbinų kvartalas / BNS nuotr.

Apie šį sandorį pirmasis pranešė portalas Delfi.lt.

Gulbinų kvartalas – elitinė gyvenvietė Vilniuje, esanti Didžiųjų Gulbinų gatvėje 25, Verkių regioniniame parke, Gulbino ežero pakrantėje.

Gulbinų kvartalas yra unikalus savo prabanga, nes čia gyvena kai kurie turtingiausi Lietuvos verslininkai. Ežero pakrantėje įkurtas kvartalas užima 14,5 ha ploto.

Oficialiai statybos leidimai Gulbinų kvartalui buvo išduoti viešo naudojimo poilsio paskirties statiniams, bet galiausiai jis tapo uždaru kvartalu, į kurį leidžiama patekti ne visiems. Dėl šios priežasties kvartalas sukėlė viešą susidomėjimą ir klausimus, kodėl visuomenė negali laisvai naudotis mišku ir ežero pakrante.

Vilniaus apygardos prokuratūra 2023 metų birželį pradėjo tyrimą dėl tvoros, esančios valstybinės žemės sklype Didžiųjų Gulbinų gatvėje, Vilniuje, statybos teisėtumo.

BNS nuotr./Gulbinų kvartalas
BNS nuotr./Gulbinų kvartalas

Praėjusių metų rudenį pranešta, kad prasideda ežero pakrantės šalia Gulbinų kvartalo atvėrimo visuomenei darbai.

Pastaruoju metu šioje gyvenvietėje pasikeitė trijų rezidencijų šeimininkai. Tad, kas ir už kiek praėjusį mėnesį įsigijo rezidenciją ir stoginę?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius