Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sostinėje, ant Baltojo tilto, „Iki“ atidarė autonominę parduotuvę

Prekybos tinklas „Iki“, kartu su startuoliu „Pixevia“ atidarė antrąją autonominę parduotuvę Lietuvoje. „IKI Express 24/7“ parduotuvė įsikūrė judrioje sostinės vietoje, ant Baltojo tilto, informavo „Iki“.
Vilniuje atidaryta antroji „Iki“ autonominė parduotuvė
Vilniuje atidaryta antroji „Iki“ autonominė parduotuvė / „Iki“ nuotr.

„IKI Express 24/7“ autonominės parduotuvės prekybinis plotas siekia 95 kv. m. Čia pirkėjų laukia dvigubai platesnis nei pirmojoje autonominėje parduotuvėje prekių asortimentas. Iš viso jį sudaro daugiau nei 1000 prekių kategorijų.

Naujosios autonominės parduotuvės patogumą įvertins besilankantieji miesto centre, netoliese įsikūrusių biurų darbuotojai, prie Baltojo tilto laisvalaikį leidžiantys ir pramogaujantys žmonės.

Naujoji parduotuvė pirkėjams siūlo gausų užkandžių, jau paruoštų vartoti produktų, šaltų gėrimų ir vaisvandenių, pirmojo būtinumo higienos ir buities prekių pasirinkimą. Čia bus galima įsigyti ir aukščiausios kokybės įvairių rūšių kavos išsinešti.

Išsirinktą maisto gaminį bus galima pasišildyti, suvalgyti prie parduotuvėje įrengto baro ir susimokėti tik išeinant iš parduotuvės. Pirkėjų amžiaus ribojimą, įsigyjant tabako gaminius ir alkoholinius gėrimus, užtikrins parduotuvės darbuotojas. Naujoji autonominė parduotuvė veiks visą parą septynias dienas per savaitę.

„Iki“ primena, kad autonominėje parduotuvėje apsipirkti galima greitai ir paprastai. Prie vartelių specialiame terminale nuskenavęs banko kortelę pirkėjas gali patekti į parduotuvę, patogiai ir greitai išsirinkti prekes, o išeidamas pro vartelius patvirtinti mokėjimą. Apsipirkimo metu pirkėjas visas prekes gali dėti į savo maišelį ar kuprinę, jam nereikia papildomai imti prekių krepšelio.

Dirbtinio intelekto valdoma autonominio apsipirkimo technologija patogi ir prekybos tinklui. Darbuotojai yra automatiškai įspėjami apie prekių trūkumą, dirbtinis intelektas prognozuoja prekių poreikį, užsakymus, pateikia nurodymus salės darbuotojams.

Prekybos tinklą „Iki“ šiuo metu sudaro 237 parduotuvės, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ bei nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius