-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus prestižiniame rajone V.Uspaskicho įmonė stato gyvenamąjį namą: štai kas ten kyla

15min šaltinių duomenimis, Žvėryne, Miglos gatvėje, statybas vykdo ir nuosavybę į šį turtą tiesiogiai turi įmonė „Edvervita“, kurios akcininkas – europarlamentaras Viktoras Uspaskichas.
Miglos g. 15
Miglos g. 15

Tai patvirtina ir Registrų centro duomenys.

Anot Registrų centro, minėta įmonė 2021 m. kovo 15 d. įsigijo sklypą su ten buvusiais statiniais – gyvenamuoju ir pagalbiniais, kuriuos įmonė nugriovė.

Iš Registrų centro duomenų taip pat matyti, kad sklype formuojami du gyvenamosios paskirties pastatai (vienbučiai) su statybos leidimais. Tiesa, 15min fotografas užfiksavo, kad šiame sklype jau iškilo vieno namo sienos, uždengtas stogas, namas kol kas neįrengtas, fasadas – be apdailos.

Būsimą namą Žvėryne projektavo „MB Archida“. Štai kaip jis atrodys pabaigtas:

„MB Archida“ vizual./Namo vizualizacija
„MB Archida“ vizual./Namo vizualizacija

15min apie statybas bandė pasiteirauti pačios įmonės ir V.Uspaskicho.

Paskambinus nurodytais įmonės vadovo kontaktais, atsiliepusi moteris nenorėjo duoti įmonės direktoriaus Jono Gaidamavičiaus telefono numerio. Kitas atsiliepęs žmogus teigė nieko apie statybas prestižiniame Vilniaus rajone – Žvėryne – nežinantis, nes jau kurį laiką yra pensijoje.

Įmonės bendru telefonu niekas nepakėlė ragelio, į laiškus jos atstovai neatsakė. 15min bandė susisiekti ir su V.Uspaskichu tiek telefonu, tiek el. paštu, tačiau nesėkmingai.

UAB „Edvervita“ nekilnojamojo turto rinkoje veikia nuo 1998 metų. Kaip skelbiama jos tinklalapyje, įmonė daugiausiai specializuojasi komercinių patalpų nuomoje. Atviros duomenų platformos „Okredo“ duomenimis, V.Uspaskichas yra šios įmonės akcininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius