-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus švietimo pažangos centras ieško patalpų nuomai Vilniuje

Viešoji įstaiga Vilniaus švietimo pažangos centras (įmonės kodas 305783083) skelbiamų derybų būdu numato išsinuomoti nuo 300 iki 400 kv. m ploto įrengtas ir tenkančias perkančiosios organizacijos poreikius negyvenamąsias administracinės paskirties patalpas Vilniaus miesto centrinėje dalyje (Senamiesčio, Naujamiesčio ar Šnipiškių seniūnijose) su galimybe keisti suplanavimą savininko lėšomis pagal perkančiosios organizacijos poreikį.
Biuras
Biuras / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Biuras Nuoma

Įsigyjama nuomos teisė 5 metų terminui su galimybe pratęsti nuomos terminą iki 5 metų tomis pačiomis sąlygomis neviršijant maksimalų 10 metų nuomos terminą.

Su reikalavimais patalpoms ir patalpų nuomos teisių įsigijimo skelbiamų derybų būdu sąlygomis galima susipažinti www.eduvilnius.lt/ naujiena/nuoma/.

Pasiūlymai ir dokumentai priimami nuo 2022 m. Spalio 11 d. iki 2022 m. Spalio 24 d. 12.00 val. imtinai adresu Vilniaus g. 39-1, Vilnius, asmeniškai, per kurjerį ar paštu registruotu laišku. Vėliau gauti pasiūlymai nebus priimami ir nagrinėjami. Perkančioji organizacija neatsako už pašto ar kurjerio vėlavimą ar kitus nenumatytus atvejus, dėl kurių pasiūlymai nebuvo gauti ar gauti pavėluotai. Pavėluotai gauti pasiūlymai grąžinami kandidatams registruotais laiškais.

Pasiūlymas turi būti pateiktas užklijuotame ir antspauduotame voke. Pasiūlymas turi būti adresuojamas perkančiajai organizacijai. Ant voko turi būti užrašyta PASIŪLYMAS DĖL ADMINISTRACINIŲ PATALPŲ NUOMOS SKELBIAMŲ DERYBŲ BŪDU ir Kandidato pavadinimas.
Informaciją apie nuomos teisių įsigijimą teikia Sandra Kuklytė tel. +370 621 74341 arba el. paštu sandra.kuklyte@vilnius.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius